Social Media Icons

maanantai 20. marraskuuta 2017

Viikonlopun menovinkki: Lastentori!

Ei kommentteja Share It:

Tiedän, että tänään on vasta maanantai (tarkistin kalenterista), mutta viikko on ollut pitkä, joten ehkä on ihan okei ajatella jo vähän viikonloppua. Lauantai, tulethan pian?

Ajattelin vinkata teille pikaisesti ties kuinka monetta kertaa järjestettävästä Lastentorista, joka on mitä kivoin sekoitus shoppailumahdollisuuksia, yhdessä tekemistä ja kokemista. Lastentorilta löytyy tälläkin kertaa perinteiseksi muodostunut bObles-leikkipaikka, kiinnostavimmat pienet kirjakustantajat, bloggaajien kirppispöydät, ekslusiivisia lastenvaatteita ja luonnonkosmetiikkaa. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.

Myös minä olen Lastentorilla kirppispöytäni kanssa, ja tällä kertaa ajattelin napata lastenvaatteiden lisäksi mukaan omia vaatteitani ja asusteitani. Tulkaahan nykäisemään hihasta, koska tiedän, että olette huippukivoja ja rentoja tyyppejä (luotan ja uskon tähän, koska olen solminut monen teistä kanssa syviä ja hyviä ystävyyssuhteita niin kangaskaupan jonossa kuin metron liukuportaissakin)!

PS. Facebook-tapahtuma löytyy täältä. Itsehän en ikinä muistaisi lähteä mihinkään tai onnitella ketään syntymäpäivänä, ellei naamakirja siitä muistuttaisi. Käykäähän siis osallistumassa tapahtumaan, niin nähdään lauantaina! Pus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti