Social Media Icons

maanantai 23. lokakuuta 2017

Muutamia havaintoja maanantailta

Ei kommentteja Share It:
Aamuherätys voi olla kauhea, jos on jännityksestä kihisten valvonut Greyn Anatomiaa Viaplaysta puoleen yöhön saakka.

Noidannuoli iskee silloin kun sitä vähiten odottaa. Ja silloin kun on eniten odottanut jo puolitoista viikkoa sitten varaamaansa pilatestuntia.

Kauratyynyä ei kannata kuumentaa mikrossa viittä minuuttia. Tai jos kuumentaakin, kannattaa se ottaa pois, kun se polttaa iholla. Koko ristiselkäni on vielä kymmenen tunnin jälkeenkin kirkkaanpunainen ja läikikäs, ja sain uimahallissa osakseni kysyviä katseita.

Vesijuoksu oli aivan sairaan hauskaa (ja altaassa se noidannuolikin unohtui hetkeksi). Senioreiden vesijumppakin näytti tosi kivalta, eikä houkutusta yhtään helpottanut se, että taustamusiikista varmaan 70% löytyi omalta Spotify-soittolistaltani, haha!

Laukku pitää aina tarkastaa ennen lähtöä. Puolitoista tuntia kloorivedessä, luonnonkiharat hiukset ja syväpuhdistava shampoo olisivat kaivanneet kaverikseen hoitoainetta. Juuri nyt hiuspohja tuntuu aika... Rapsakalta.

Kun syö terveellisen ja täysipainoisen lounaan, voi hyvin ottaa jälkkäriksi viikonlopun juhlista yli jääneitä vaahtokarkkeja. Vähän sama homma kuin aikeissa merkittävästi vähentää lihansyöntiä: aina kun sanon, että nyt ei muuten sitten osteta kotiin lihaa, tulevat espanjalaiset kinkut ja makkarat (niin mun heikko kohta) tarjoukseen. Kiitos vaan, maailmankaikkeus.

Ulkona oli ihana ilma. Raikas, viileä ja kostea.

Syksyssä parasta on ilta-aurinko ja lehtisade.

Enää reilut pari kuukautta jouluun, en kestä! (Eikö nyt saakin jo hypettää?!) Ensimmäiset lahjat hankin tietysti jo kaksi kuukautta sitten, ja olen iltaisin noussut arjen yläpuolelle kuolaamalla jouluisia jälkiruokareseptejä. Ainakin viskisuklaajuustokakku menee niin kokeiluun.

Vapaapäivä on aina vapaapäivä. Vaikka olisi maanantai, noidannuoli ja pyykkikori täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti