Social Media Icons

sunnuntai 27. elokuuta 2017

Sunnuntaisin tapahtuu suurenmoisia asioita

Ei kommentteja Share It:


Lempiviikonpäiväni on aina ollut sunnuntai. Sunnuntaiaamuisin nukkuva kaupunki on ihastuttava. Levollinen ja hiljainen. Sunnuntailehdessä ja höyryävässä aamukahvissa on aina ollut jotakin aivan erityisen hienoa. Niin, minä pidän sunnuntaipäivistä, erityisesti nyt, kun lapset ovat arkipäivät hoidossa ja me olemme (toistaiseksi) viikonloput kotona. Pitkän viikon päätteeksi on ihana vaan olla kotona, tehdä viikkosiivousta, pakata kassit ja reput tulevaan viikkoon, katsoa pitkään lasten kanssa aamun lastenohjelmia ja latailla akkuja.

Tähän sunnuntaihin mahtui kuitenkin yksi suuri ja merkittävä virstanpylväs. Kuusivuotiaan heiluva hammas lähti irti välipalalla. Hän juoksi kunniakierroksen kodin läpi, kikattaen ja onnellisena kiljuen. Hän halusi hampaasta kuvat, koska halusi kertoa tästä suurenmoisesta päivästä (suora lainaus) Espanjaan muuttaneille ystävilleen.

Erityisesti tällä viikolla on tuntunut siltä, että päivät ovat olleet pitkiä mutta vuodet lyhyitä. Yksi syy saattaa tosin olla se, että sain viimein printattua lasten kastekehyksiin vauvakuvat. Että jos mietitte nimiäislahjoja, niin vauvakuvakehystä parempi idea saattaa olla hammasrasia (vaikka maitohampaiden säilöminen onkin mielestäni vähän kyseenalaista). Toisilta niiden täyttäminen vie näet yhtä kauan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti