Social Media Icons

keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Ihan offline + Ryhmä Hau-arvonta

1 kommentti Share It:
 


Yhteistyössä Paw Patrol

Ruutuaika, ah! Minä ainakin rehdisti myönnän, että aamun Pikku Kakkonen pelastaa aamukoomani ja että illan versio vastaavasti on mahdollistanut esimerkiksi iltapalan valmistelun ilman joko joko joko joko-mantraa. Ruutuajan määrään (niin lasten kuin vanhempien) olemme kuitenkin pyrkineet kiinnittämään huomiota. Parhaimmillaan lapsille suunnatut pelit ja sovellukset ovat opettavaisia, hauskoja ja tarjoavat hetkeksi viihdykettä, joka pelastaa isommalta kriisiltä, mutta kyllä offline-aika on parasta. Kun ei tarvitse eikä halua olla missään muualla. Minusta on ihan mahtavaa seurata ja kuunnella lasten leikkejä; nähdä, kuinka he keksivät erilaisia tapoja muovata leikkiä ja sen sääntöjä.

Televisiosta tuttu Ryhmä Hau on lasten kestosuosikki ties kuinka monetta vuotta, ja Ryhmä Hau-leluja meillä onkin jos jonkinlaisia. Minusta itse konseptikin on melkoisen kiva: on koiranpentuja, jotka opettelevat toimimaan yhdessä auttaakseen pulaan joutuneita. Sillä maailmahan tarvitsee esikuvia! ;)Saimme testiin uutuus-Ryhmä Hau-lelut, siis kuvassa näkyvän lentopelastusaluksen (jossa tietysti rakastetuimpien lelujen tavoin on vilkkuvia valoja ja ääntä) figuurin kanssa ja Rolle-lentopelastuskoirafiguurin. Ja kuten arvata saattoi, ne toivat kolme eri ikäistä lasta saman leikin ääreen. Vietimme sometonta päivää ja lähdimme kaikki koiranulkoituslenkille lähimetsään. Lasten toiveesta pakkasin mukaan uudet lelut ja metsässä leikki saattoi alkaa. Ilta-auringon lämpö kasvoilla, lapsien raikaava nauru ja pelastuskoiraleikit, joihin meidän anti-sankari-Lisbemmekin pääsi mukaan, tuntuivat ihanalta irtiotolta kiireisen viikon keskellä. Ihanaa olla offline!

Ja koska jotakuta asia varmaan mietityttää, niin Ryhmä Hau-lelujen laatua minun täytyy ihan erikseen kehaista. Meillä on ollut hyvin, hyvin, hyvin aktiivisessa käytössä ja leikeissä jo varmaan parin vuoden verran Ryhmä Hau-figuureita ajoneuvoineen, ja täytyy todeta, että joka euron arvoisia ovat.

Sain lisäksi arvottavaksi samanlaisen setin, ja huikea tuotepakettiarvonta löytyy Instagramista!

1 kommentti:

  1. Olen myös sitö mieltä, että lastenohjelmat toimivat välillä muuten koko ajan touhussa olevan nelivuotiaan rauhoittajana. Päiväunia kun ei nukuta, on ohjelmien katsominen usein päivän lepohetki lapsellekin. (Äitiä unohtamatta ��) Ja tosiaan se, että ohjelmista on todellakin myös sisällöllisesti hyötyä! Toki ruutuaikoja on hyvä miettiä, mutta ei ressata niistä liikaa. Ainakin kesällä me taitavat jäädä miinukselle!

    T. Ryhmähaufanin äiti

    rakkaudestahyvinvointiin.blogspot.fi

    VastaaPoista