Social Media Icons

tiistai 16. toukokuuta 2017

Donitsi joka ei lihota + bObles-arvontavinkki

Ei kommentteja Share It:Yksi parhaimmista hankinnoistamme lastenhuoneeseen on ollut voimistelurenkaat. Kärkikahinoissa kamppailevat kimmoisat, herkullisen väriset bObles-donitsit*, joita löytyy kahden kokoisina, pieninä ja (tosi) isoina. Hittilelun tai kalusteen tunnistaa siitä, ettei se jää nurkkaan pölyttymään. (Esimerkiksi lastenhuoneen piirrustuspöytä on aika kyseenalainen, koska kaikkialle muualle ja kaikkialla muualla piirretään ja askarellaan, paitsi sen ääressä.) Hittijutuille löytyy aina uusia käyttötarkoituksia ja uusia käyttäjiä. Ja meillä hittejä ovat olleet donitsit.

bObles on tanskalainen leikkisiä lasten design-kalusteita valmistava yritys, jolle tunnusomaista ovat värikkäät ja iloiset tuoteperheet, pehmeys, muunneltavuus - ja hauskuus. Ne kannustavat lapsia liikkumaan, leikkimään ja kokeilemaan rajojaan. Kalusteet toimivat niin jumppaleikkeissä, askartelun alustoina, löhöilyssä, tasapainoilussa, majan rakentamisessa kuin vierasjakkaroinakin. Meidän kaikkien aikojen suosituin bObles-kalusteemme on bobles-kana. Se on mahtava pieni jakkara, sopii tasapainoiluun ja sen päälle rakennetaan mahtavimmat monsteriautomäet. Omat suosikkini ovat donitsit, joilla myönnän itsekin päivittäin lastenhuoneen lattialla istuvani. Ne ovat pehmeitä, kimmoisia ja ihan mahtavia jopa aikuisten illan vietoissa, joissa ne ajavat pehmeän istuinpaikan sijaa.

Meidän lapsemme ovat aina olleet aika kovia viipottajia ja kiipeilijöitä. Olemme pyrkineet rohkaisemaan lapsia liikkumaan, kokeilemaan ja toisinaan ylittämään rajojaan, ja bObles jakaa brändinä meidän ajatuksemme siitä, että juuri niin lasten kuuluukin tehdä. Kokeilla, keksiä, oivaltaa, löytää oma tapansa liikkua ja leikkiä.Kun bObles-tuotteita maahantuovan Gefferin verkkokauppaan ilmestyi donitseihin sopiva keinuosa, tiesin, että sen myötä donitsit nähtäisiin aiempaakin suurempana hittinä. Keinuosaan kuuluu "tarzanköyden" lisäksi pala, joka sopii bObles-donitseihin, ja donitsista siis vain puolityhjänä korvataan vaahtomuovinen sisus keinupalalla.

Sain Gefferiltä arvottavaksi vapaavalintaisen kokoisen donitsin ja siihen sopivan keinuosan, ja tällä kertaa arvonta löytyy Instagramista. Käy ottamassa osaa täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti