Social Media Icons

sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Sunnuntaista sunnuntaihin - #oispakahvia

1 kommentti Share It:

Sunnuntai. Päivä, jolloin tavallisesti istumme keittiön pöydän ääreen, katsomme kalentereita, ja mietimme, minä päivinä vaihdamme lastenhoitoroolia puolivälissä koulumatkaa, milloin käydään kaupassa, mitä syödään, mitä ensi viikolla on saatava aikaiseksi ja mitä on saatu pois to do-listalta. Olen monessa asiassa boheemi, mutten liiemmin tässä. Ensimmäiseksi aamulla (tai no, kahvilitran jälkeen) ja viimeiseksi illalla pohdin asioita, jotka täytyy tehdä, jotka on melkein tehty ja joiden tekemistä voisi vielä lykätä.

Tämä viikko ei ollut erityinen suksee. Olin synkronoinut tietokoneeni ja Google kalenterini sekä yrittänyt lisätä valmennuskurssiaikatauluni samaan, kätevästi kaikilla laitteilla avautuvaan samanlaiseen pakettiin sillä lopputuloksella, että kalentereistani hävisi kolmasosa merkinnöistä. Ja minä tietysti olen sitten ollut myöhässä. Ja häpeissäni. Bujoilu alkaa tuntua yhä houkuttelevammalta. Tai tuntuisi, jos käsialani olisi sellainen, että saisin siitä edes itse selvää. Silti päiväkirjamainen, ihan arkisten tapahtumien, päivien ja viikkojen ylös kirjaaminen ruuhkavuosissa rämpiessä tuntuu houkuttelevalta.

Olisipa lankapuhelin. Kunpa ei olisi internetiä. Kyllä olisi paremmin.

Mutta on ollut hyvääkin. Nuhakuumeen lisäksi olen saanut kertaalleen koko valintakoemateriaalin kahlattua läpi, ja tehtyä ensi viikolla alkavan valmennuskurssin ennakkotehtävistä puolet. Ehkä hienoimmalta kuitenkin tuntuu tämä hirvittävä palo. Olen istunut monistenippujeni äärellä aamuyöhön saakka, tehnyt vimmatusti marginaalimuistiinpanoja ja puhunut niiden teemoista aina kun siihen on tullut pieninkin mahdollisuus. Pelkäsin tähän saakka, että haluaisin tätä vain jonkinlaisen näyttämisenhalun tai masentavilta tuntuvien valintatilastojen vuoksi, mutta nyt tuntuu, että olen löytänyt oman juttuni. Ja se tuntuu upealta.

Arkinen elämäni sunnuntaista sunnuntaihin on kuvamateriaalin perusteella pitänyt sisällään jonkinasteista sosialisoitumista Marikan (ennakko)avoimien kutsujen muodossa, lemppari-NOSHejani kuvaillen ja (yllätys, yllätys) valintakoemateriaalien selailua.

PS. Vielä tänään ehtii osallistua Marikan NOSH-ryhmässä vapaavalintaisen NOSH Women-tuotteen arvontaan. Jos siis esimerkiksi yllä näkyvä LENTO-mekko kutkuttelisi, niin klikkaa itsesi mukaan tästä.
1 kommentti:

  1. "Olisipa lankapuhelin. Kunpa ei olisi internetiä. Kyllä olisi paremmin."

    Ai hitsi, samaistuin! :D

    VastaaPoista