Social Media Icons

perjantai 21. huhtikuuta 2017

Lapsimessutärppi x 4

Ei kommentteja Share It:

Kuudennet Lapsimessut takana, huh! Hyviä messutarjouksia, uusia brändejä ja erityisesti lastenvaatteita metsävälle messukävijälle oli tänäkin vuonna paljon katseltavaa, mutta täytyy ilokseni todeta, että tänä vuonna lapsille oli aktiviteetteja ja tekemistä aiempia vuosia enemmän. Meillä kovimmiksi jutuiksi nousevat vuosi vuodelta messut itsessään, eikä ihme: metrilakuja, mainosilmapalloja ja esitteitä (joita meillä keräillään muistoina - Taikuri Jarin lisäksi lastenhuoneen seinältä löytyy  mm. seksuaaliterveysneuvonnan esite) joka nurkalla, haha! Minä kävin tietysti moikkaamassa tuttuja yrittäjäkavereita, kokosin Duploilla, kävin bObles-radalla ja haistelin lastenvaatetrendien uusia tuulia.

Kokosin teille pari messutärppiä, jotka minun mielestäni kannattaa ainakin tsekata.

1. Koska te olette tykänneet erityisesti kotimaisista brändeistä ja luomupuuvillavaatteista tehdyistä nostoista täällä blogissa, ajattelin vinkata teille kotimaisen Melli Eco Designin kivasta messukisasta. Mellin pisteeltä löytyy kolme erilaista, kaverini Riikan stailaamaa asukokonaisuutta, jotka koostuvat Mellin kauden uutuuksista. Oma suosikkini oli pirteän keltainen frillamekko ja hortensialeggarit. Messupisteellä (6d 21) on mahdollista äänestää omaa suosikkiaan, ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan päivittäin 100 euron lahjakortti Mellin verkkokauppaan.
Psst! Viidelletoista ensimmäistä shoppailijaa saa muuten luomupuuvillaisen sulkakassin!

2. Messulavan ohjelma. Ihan huikean kiva kattaus kaikkea lastenmusiikista doulailuun ja huikean Marjut Ollilan & Ipanaisen sormiruokailuluentoihin.3. LEGO Duplo + bObles-leikkipaikka. Melko lailla keskelle messuhallia on tehty hervottoman kokoinen temppurata ja Duplo-"hiekkalaatikkoja. Vaan varoituksen sana: sieltä ei pääse itkuitta pois.

4. Arlan voileipäbaari (Mellin & bOblesien kanssa samalla käytävällä). Uuden juuston promoamisen ohella messuvieraat voivat istahtaa alas, voidella itselleen ruisleivän ja kuorruttaa sen juustolla, kurkulla ja salaatilla. Ihan mahtavaa, että iänikuisten sokeroitujen jogurttien sijaan on maistiaisena ihan oikeaa messuvälipalaa. Helpotti muuten kiukku x3 (vaikka eväitä mukana olikin).

Kuva: Oot niin ihana 

+ Aivan ihanan Ainon Oot niin ihana-vauvakirjan messupiste Vekara-lavan vieressä. Samasta pisteestä löytyy niin ikään työkuvioiden kautta tutuksi tullut Miniones-verkkokauppa, joka myy lasten sisustustarvikkeiden lisäksi supercooleja lastenvaatteita niille, joihin eivät väri-ilottelut tai retro iske. ;)

Oma messukierrokseni jäi varsin lyhyeksi, koska lukupiiri kutsui, mutta ehkä teemme uuden retken huomenna - ihan vain niiden huikeiden leikkipaikkojen, pomppulinnojen ja luentojen vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti