Social Media Icons

lauantai 15. huhtikuuta 2017

Aamupäivä kaupunkipuutarhassa & Bosch-puutarhatyökaluarvonta

110 kommenttia Share It:
Kaupallisessa yhteistyössä Bosch. Postaus sisältää Bosch-puutarhatuotearvonnan.

Lienenkö ainoa, jota kesän kolkutellessa ovella alkaa houkuttamaan maalle muutto? Aukeat peltomaisemat, sininen taivas, kesäpilvet, räsymatot, vetoisat verannat ja kuraiset kumisaappaat, tiedättehän. Kaipuuni on vuosi vuodelta voimakkaampi, vaikka viimeistään marraskuussa muistan, etten ole koskaan pilkkonut polttopuita tai asunut kilometriä kauempana lähikaupasta. Leikkimielisten murretestien mukaan olen kaupunkilainen, poliittisten mielipiteideni mukaan olen turkulainen (ja samaa muuten väittää passini...), ja lähiöistä vehreää, kotoisaa ja rakasta Pakilaa tarjotaan minun kotilähiökseni. Ja silti, jossain se on, kaipuu maalle. Omalle pihalle. Saunaan. Rauhaan. Eilen, auringon paistaessa kirkkaalta taivaalta, lintujen viserrellessä ja koiran juostessa onnellisena lasten mummolan pihalla, tunsin sen taas. Vaikkei edes oltu maalla. Oltiin pihalla.

Kun Henkka korkkasi testikäyttöön Boschin meille lähettämän, piha-ja puutarhatöihin erinomaisesti soveltuvan akkukäyttöisen moottorisahan, tunsin, kuinka lämmin aalto kulki lävitseni moottorisahan surinassa ja tuoreen puun tuoksun leijaillessa ilmassa. Ollapa maalla! Ollapa puutarha! (Joskin alleviivaan nyt taas, että kaipuu helpottaa viimeistään synkkinä marraskuisina aamuina, kun huoltoyhtiö tulee auraamaan kotipihan lumet.)

Kuten pidempään blogiani lukeneet tietävät, en varsinaisesti ole käsistäni kauhean kätevä emäntä tai syntynyt puutarhuriksi, mutta pidän kauniista tiloista ja asioista ympärilläni. Hankintojen, ja etenkin työvälineiden suhteen olen kuitenkin melkoisen ehdoton: en halua sutta enkä sekundaa, ja olen sitä mieltä, että laadukkaat, tarkoituksenmukaiset välineet - töissä kuin töissä - säästävät aikaa ja kestävät aikaa. Vanhemmillani on ollut aina tapana sanoa: osta hyvä ja halpa, siis osta kaksi.
Kysyin puutarhanhoidosta, pihasta ja ulkotöistä enemmän tietäviltä appivanhemmiltani, mikä olisi monikäyttöinen, helppo ja tarpeellinen puutarhatyökalu kaupunkipuutarhassa, ja he innostuivat akkukäyttöisestä, suhteellisen pienikokoisesta ja tehokkaasta moottorisahasta, jota voisi käyttää tarvittaessa vaikka kasvihuoneessa, nakata mukaan veneeseen tai pilkkoa pöllejä maalla. Minulle, kaupungin kerrostaloasukkaalle, moottorisaha näyttäytyi ensin metsurin työvälineenä, mutta mieheni vakuutti toisin: hän kertoi aikovansa nakata sahan mukaan rautakauppaan, kun päätämme tehdä toisen penkin parvekkeelle ja sahaavansa puutavaran oikean mittaiseksi hetkessä, suunnitteli jo kesän venereissuja ja polttopuiden surauttamista saaressa, ja harvensi pihapuita mummolassa. Saamani paketti oli niin pieni ja kevyt, että itse asiassa ensin pelkäsin saaneeni väärän tuotteen, joten tulimme heti todenneeksi, että Boschin uutuusmoottorisaha todellakin on helposti mukaan otettava, kompaktin kokoinen ja kevyt.

Testiryhmän kommentit Bosch AKE 30 LI-akkuketjusahasta:

+ Ei johtoa - ketterämpi kuin sähköjohdollinen ketjusaha
+ Käsiteltävissä kuin polttomoottorisaha
+ Jämäkkä, työkalumainen tuntuma
+ Kevyt paino, kompakti koko, huomattavasti kevyempi kuin polttomoottorisaha
+ Erittäin hiljainen - sopii naapurisopua vaalivalle kaupunkipuutarhurille
+ Varsin huoltovapaa laite verrattuna polttomoottorisahaan
+ Ei pakokaasua, työskentely onnistuu siis myös suljetuissa tiloissa (työpajat, kasvihuoneet)
+ Akun tilan ilmaisin
+ Hyvä akun kestävyys
+ Nopea lataus
+ Sama akku käy myös eräisiin muihin Boschin akkukäyttöisiin puutarhatyökaluihin

- Ei metsätöihin. Pienet rangat saa kyllä pilkottua ja karsittua, mutta ei järeään puunkaatoon. Soveltuu erinomaisesti kodin piha-ja puutarhatöihin ja timpurihommiin
- Sähkökäyttöisessä välineessä huomioitava Suomen sateinen kesä

Boschin puutarhatyökalusarjan ideana ovat irrotettavat, kestävät akut, joihin sopivat samat laturit. Johdoton työkalu mahdollistaa pääsyn vaikeampiinkin paikkoihin ja lisää mahdollisuuksia.

Mutta mikä parasta, myös yksi teistä onnekas pääsee kokeilemaan Boschin uutuussarjan akkukäyttöistä työkalua! Saan näet arpoa yhdelle onnekkaalle vapaavalintaisen Bosch-puutarhatyövälineen tästä listasta. Puuttuuko sinun pihaltasi tai puutarhastasi siis esimerkiksi akkukäyttöinen ruohonleikkuri, moottorisaha, pensasleikkurit, trimmeri, lehtipuhallin vai jotain muuta? Kurkkaa koko akkukäyttöisten puutarhatyökalujen lista täältä ja kerro toiveesi kommenttiboksissa (ja mikäli vain mahdollista, jätä myös sähköpostiosoite kommenttin) 24.4.2017 mennessä, ja olet mukana arvonnassa!

Edit: arvontaikaa pidennetty kommentointiongelman vuoksi!

110 kommenttia:

 1. Oi tommonen saha olisikin kätevä mökillä! Vaikka metsurin tytär olenkin,en oikein ole tykännyt moottorisahaa käyttää. Liian painava!!! Mökillä tulee aina kuitenkin noiden puiden kanssa "tussattua." Varsinkin tulevana, kun metsää on taas harvennettava ja olisikin hienoa kun voisi ohuempia rankoja pätkiä omalla kevyellä sahalla ;)
  Iina ;) nasukaisa@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Tuo akkuketjusaha kuulostais just hyvältä! Tämä menisi mun panoksena perheen mökille jossa töitä kyllä riittää! Tätä voisin uskaltautua jopa itse käyttämään :D

  mmaira.en@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa. Iloista ja aurinkoista pääsiäistä!
  klaara49(at)luukku.com

  VastaaPoista
 4. https://www.bosch-garden.com/fi/fi/puutarhatyoekalut/puutarhatyoekalut/akkuketjusahat-199952.jsp

  mukana arvonnassa
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Akkuruohosakset, en tiennyt, että tuommoisia on, mutta näille olisi monta käyttökohdetta 1000 neliön nurmikolla, jolla kasvaa liian monta puuta ja pensasta:) karpaloita(a)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Akkuruohonleikkuri!
  Mukana siis arvonnassa.

  Jenni.helveranta@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukaan arvontaan ja akku ruohonleikkuri olisi kätevä ja tarpeellinen. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Vau, tollanen akkuruohonleikkuri ois tarpeen!

  VastaaPoista
 9. Akkuruohosakset olisi varmaan paras mahdollinen äitienpäivälahja äidilleni!

  VastaaPoista
 10. Akkuketjusaha olisi varmasti mieheni mieleen ja oiva synttärilahja :)
  pihka1@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Akkukäyttöinen moottorisaha olisi kyllä tarpeen meidänkin rehottavassa puutarhassa. Raivostuttaa käyttää appiukon sähkökäyttöistä vehjettä ja vedellä johtoa perässä.

  VastaaPoista
 12. Kova tarve olisi ruohon leikkurille :)
  https://m.bosch-garden.com/fi/fi/puutarhatyoekalut/puutarhatyoekalut/rotak-430-li-3165140895460-199945.jsp

  minunjuttuni@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Oi, akkukäyttöinen ruohonleikkuri kelpaisi tänne.

  VastaaPoista
 14. Akkuketjusaha tai akkuruohonleikkuri olisi kyllä tarpeen. Keksisin kyllä tuosta listalta monta muutakin hyödyllistä välinettä viime kesänä kerrostalosta kaupungista maalle muuttaneelle lapsiperheelle.

  VastaaPoista
 15. Tuo saha olis tarpeeseen täälläkin.

  VastaaPoista
 16. Onpas kiva arvonta! Ruohonleikkuri kelpaisi, edellinen veteli jo viime kesänä viimeisiään ja ruohoa riittää leikattavaksi. Akkukäyttöinen olisi varmasti näppärä, jäisi se paha bensankatku pois kun ruohoa leikataan.

  elinan09@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Pensasleikkuria kaipailin juuri eräänä päivänä joten sellainen olisi hieno voittaa! miia.levaniemi(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 18. Trimmeri tulisi tarpeeseen! talvilapsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Helmikuussa muutettiin omakotitaloon,ja meillähän ei ole vielä ruohonleikkuria! Sellaiselle siis olisi oikea tarve. (Tosin ei ihan vielä, täällä Oulun kupeessa ei nurmikkoa vielä lumen alta näy...)

  VastaaPoista
 20. Voi olisiko kolmas kesä omakotitalossa se että ei enää tarvitsisi hakea ruohonleikkuria peräkärryllä lainaan toiselta puolelta kaupunkia ��

  Eli se akkukäyttöinen ruohonleikkuri kuulostaisi erittäin hyvältä.

  wewwaton ät gmail piste com

  VastaaPoista
 21. Tuollainen akkuketjusaha olisi kovin kätevä :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Tuo se on , juuri tuo akkuketjusaha 😍 vastaus kaikkiin ongelmiini 😉 pkkirsi@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Kun muutettiin vuokralta omaan, niin vanhassa asunnossa oli vuokranantajan trimmeri joten sellaisen kyllä tarvittaisiin :3
  liina.mamma(a)gmail.com

  VastaaPoista
 24. Ruohonleikkuri teki tenät viime syksynä ja uudella on pian jo kiire.
  hippocampeli@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Akkuketjusaha olisi kyllä omiaan tänne mökille.
  tyttinurminenn (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Akkuketjusaha olisi täydellinen apulainen puutarhatöihin meidän 2500m2 pihalle. 😊 elsanblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Oi, ompa kiva arvonta, mutta näin yhtäkkiä ei kyllä osaa päättää minkä valitsisin joten täytyy sanoa et täytyis miettiä sit jos arpavoitto tulee kohdalleni, omakotitalossa asuvalle ja ison pihan omistavalle käyttöä olis kaikille :)
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Trimmeri tulisi kyllä tarpeen!
  Koiran takia piha on aidattu, ja aidan vierusta on hankala saada ruohonleikkurilla siistiksi, joten trimmerille olisi kyllä käyttöä :)

  VastaaPoista
 29. Juuri tuo akkuketjusaha on houkuttanut siitä lähtien, kun niitä tuli markkinoille. Erittäin paljon. Käytän moottorisahaa aika paljon metsä- ja puutarhatöissä, joten olisi mielenkiintoista kokeilla millaiset erot akkukäyttöisellä on polttomoottorikäyttöiseen :) Varsinkin puutarhassa olisi varmasti mielekkäämpi katkoa ja karsia kevyemmällä ja hiljaisemmalla akkukäyttöisellä sahalla. Vaikka maalla asummekin, niin kyllä se meteli voi haitata naapureita. Ja näin naisihmiselle se sahan käyntiin vetäisy voi olla välillä aika tuskaa :D
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 30. akkukäyttoinen ruohohleikkuri olisi poikaa. Tällä hetkellä leikkaamme ruohon ikivanhalla ja todella kova äänisellä bensaleikkurilla.

  tiia.arhamaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Akkukäyttöinen ruohonleikkuri olisi tarpeellinen! kokkonen.heini (at)gmail.com

  VastaaPoista
 32. Oman kodin rakennus alkaa pian joten vuoden päästä pihahommat alkaa olla jo ihan todellisia! Kerrostalossa on tähän asti asuttu joten tuollaisia vempeleitä ei ole tarvittu! Jos voitto sattuisi kohdalle, valitsisin akkuruohonleikkurin taikka tuon sahan. :)

  jonnamoilan Gmail.com

  VastaaPoista
 33. Tällainen tulisi todella tarpeeseen =): https://www.bosch-garden.com/fi/fi/puutarhatyoekalut/puutarhatyoekalut/advancedgrasscut-36-3165140887779-199946.jsp
  Mukaan mahtavaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Vietämme nyt ensimmäisen kesän maalla, muutto siintää edessä ensi kuussa. Mielessäni on romanttiset kuvat puutarhan laitosta, terassin rakennuksesta ja pusikoituneen tontin raivauksesta pelloksi. Pihaa ympäröi laaja nurmikko, jolle aion sijoittaa (tulevalla lottovoitolla hankitun :D ) puutarhakaluston paviljonkeineen. Voin kuvitella, miten hymy hyytyy kun se nurmikenttä repsottaa ja terassia puhkitaan kasaan työpäivien jälkeen joko hirmuisessa helteessä tai vesisateessa - parhaimmillaan kummankin vuorotellessa vartin välein :D

  Tästä päästäänkin itse asiaan. Jotta parisuhdeonni säilyy ja vältytään erolta, olisi akkukäyttöinen ruohonleikkuri varmasti aikamoinen pelastus! Tämä: https://www.bosch-garden.com/fi/fi/puutarhatyoekalut/puutarhatyoekalut/rotak-430-li-3165140895460-199945.jsp näyttää näin naiselliseen silmään parhaalta vehkeeltä työnnettäväksi :D

  Sormet ja varpaat pystyssä rukoilen onnetarta arvonnassa :D Muussa tapauksessa suokoon veikkauksen Lotto pientä budjettia urakkaan :´D

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Akku-puutarhaleikkuri+ruohosakset olisi kätevä, viime kesä meni tuskaillessa omaan silmään epäsiistin pihan kanssa. Vaikka nurmikko olikin leikattu, niin puskat ja kukkapenkkien reunat olisivat vaatineet jonkinlaista fiksausta ja yritin niitä puutarhasaksilla tasoitella, huonolla menestyksellä. riiti81(At)gmail.com

  VastaaPoista
 36. Olen hoidellut rajanaapureiden kuusiaidat..koska itse ne siihen halusin..mutta arvaas milla..pienillä puutarhasaksilla. Nyt alkaa kuusiaidat olla jo isot ja terveys on mennyt (syöpä) Ehdottomasti tarttuísin juurikin :::https://www.bosch-garden.com/fi/fi/puutarhatyoekalut/puutarhatyoekalut/ahs-54-20-li-3165140513883-199951.jsp
  ja laitan kaikki pystyyn mitä vaan voi :)
  bikkenpilttuu at hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Mukana! Ja toivottu tavara on ehdottomasti tämä:
  Akkuruohonleikkuri Rotak 430 LI
  maija piste holmstrom ät gmail piste com

  VastaaPoista
 38. Upea arvonta. Akkupuutarhaleikkuri+sakset olisi kyllä kätevä laite.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 39. Moottorisaha tulisi tarpeeseen, pääsisi kaatamaan pari puuta ja pilkkomaan takkapuuksi :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 40. Akku-puutarhaleikkuri+ruohosakset tulisi todelliseen tarpeeseen :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 41. Tuolle näppäränkokoiselle puutarhaleikkurille olisi juuri käyttöä vanhojen perennojen alasleikkaamiseen!
  leea(ÄT)riissanen.fi

  VastaaPoista
 42. Akkuruohonleikkuri olisi meille todella hyvä. Meidän surrur-lykättäväruohonleikkuri on TODELLA vanha ja huono leikkkaamaan. Pienen pläntin leikkaamiseen saa kulumaan liikaa aikaa. Tämä nopeuttaisi ja helpottaisi hommaa huomattavasti ja aikaa jäisi enemmän kolmen lapsen kanssa touhuamiseen.

  VastaaPoista
 43. Akkuruohonleikkuri olisi sellainen mitä tarvittaisiin. Vanha ruohonleikkuri vetelee viimeisiään ja ollaan pohdittu akkukäyttöiseen siirtymistä.

  masamutsi@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Meilläkin löytyisi paljon käyttöä tuollaiselle moottorisahalle! Trimmerikin kyllä tulisi tarpeeseen..

  heidi240291@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Monelle näille tarvetta. Mutta väärille tästä pensas sakset . laura.helin@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Bochin sähkösaha löytyy jo, tarviin kipeästi viimeistelyleikkurin sekä ruohosakset!!

  VastaaPoista
 47. Lehtipuhallin ois hyvä.
  Mika.tuunanen@bastu.net

  VastaaPoista
 48. akkuketjusaha olis kätevä. kaimaen1(at)luukku.com

  VastaaPoista
 49. kaikki puuttuu, joten vaikka akkukäyttöinen trimmeri vois olla ensimmäinen meidän pihaan, joten sitä koitan tavoitella arvonnassa.

  VastaaPoista
 50. Akkukäyttöinen ruohonleikkuri. Vanha leikkuri on jo siinä pisteessä, että olisi aika laittaa kiertoon.

  ari.siurua@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Olen omistanut joskus ammattikäyttöön tarkoitetun moottorisahan, joka jäänyt maailmalle.. Nyt rivitaloasukkina voisi olla mielenkiintoista veistellä akkumoottorisahalla.. ainakin yksi melunlähde olisi pienempi ja säilyttäisi naapurisopua..

  VastaaPoista
 52. Ketjusaha muiden sahojen kaveriksi.
  einari141@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Akkuketjusaha olisi tarpeellinen!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 54. 'Moottori'saha olisi kätevä :)
  vinhaliinu at gmail.com

  VastaaPoista
 55. Akkuruohonleikkuri kuulostaa hyvältä pienen pihani kunnossa pitämiseen. Ei tarvitsisi taistella enää taloyhtiön antiikkisen leikkurin kanssa.
  inkeri.lehtonen@phnet.fi

  VastaaPoista
 56. Ruohonleikkuri akkukäyttöisenä olisi kyllä aikastes makealta tuntuva juttu. Pihaa ois vaik toisille jakaa ja kun työnnät bensavehettä (vaik sen pitäisi vetävä olla ) niin tietää tehneensä kunnon työn kun on ajanut kaikki- ja lopuksi vielä trimmerillä hienosäädöt tehty. Maistuu savusaunan leppoisat löylyt.
  sirpakattainen@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Hieno palkinto, todella! Lehtipuhallin olisi ykkönen toivelistalla!
  v.laitinen@msoynet.com

  VastaaPoista
 58. Akkuruohonleikkuri olisi tarpeen, viime kesänä ruohonleikkurimme sanoi yhteistyösopimuksemme irti.

  VastaaPoista
 59. Akkuruohonleikkuri olisi tarpeen, viime kesänä ruohonleikkurimme sanoi yhteistyösopimuksemme irti.

  suomips2@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Akkuketjusaha olisi niin parasta ! Kokeilin "oikealla" moottorisahalla mutta oli niin pelottava että kokeiluksi jäi. Nyt useampi ranka odottaa sahaa ja monta muuta pienimuotoista askaretta. Itse puuhastan kaikki mökkipihahommat. Jokaiseen sahaukseen ei tarvitseisi pyytää apuvoimia :) Nimim. kyllä mummi hoitaa :D

  VastaaPoista
 61. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 62. Voi että olen haaveillut akkukäyttöisestä moottorisahasta
  ���� Olisi suunnaton ilo ja onni jos sellaisen saisin ihan omaan käyttööni.
  garanbola(at)gmail.com

  VastaaPoista
 63. Akkumoottorisaha olisi eniten käytössä näistä ja sitä käyttäisi lisäkseni myös pian 15-v. Poikani ja hänen isoveljensä 18-v. vanhempieni kesämökillä. T. kaisu_mclachlan@hotmail.com

  VastaaPoista
 64. No mutta nyt kävi hyvin kun tämän huomasin jep, akkukäyttöinen näppärä moottorisaha,sille olisi kovasti käyttöä,voisi tuolla verstastiloissakin timprata jotain.
  Kyllä ois lottovoitto ja mahdottoman hyvä apuri tässä tontilla työskennellessä , eihän tuo ihan puumettään sovellukkaan.
  Nyt nostan peukut ja toivon kovasti silmät kiinni.

  tuotae(at)gmail.com

  VastaaPoista
 65. Puuttuu nuo kaikki, mutta ehkä tuo moottorisaha olisi tarpeellisin. tapiiri_1(AT)hotmail.com

  VastaaPoista
 66. Akkuruohonleikkuri sopisi hyvin meidän mökille �� krakakraka@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Kaikki välineet kuullostaa hyviltä vaihtoehdoilta... mikä vaan sopii noista!!

  VastaaPoista
 68. https://www.bosch-garden.com/fi/fi/puutarhatyoekalut/puutarhatyoekalut/rotak-430-li-3165140895460-199945.jsp Tämän valitsisin! sinitiiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Akkuruohonleikkuri tulisi juuri tarpeeseen, vanha bensakäyttöinen tuupittava leikkuri tuli viime syksynä tiensä päähän lopullisesti eikä uutta tarpeeksi ketterää ja näppärää ole löytynyt.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 70. Ruohonleikkuri tulisi tyttären perheeeen tarpeeseen.

  VastaaPoista
 71. moottorisahalle olisi käyttöä puutarhan pikkuhommissa.
  kolkkola at outlook piste com

  VastaaPoista
 72. Ens kesänä ois tarkotus alottaa pihan rakentamii,ni se trimmeri olis oiva apu :-)

  VastaaPoista
 73. Akkuruohonleikkuri olisi loistava apu tähän rivarin nurmikon hoitoon. teromiettinen1979@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Ksikille olisi käyttöä, tv ellinpoksi ät outlook.com

  VastaaPoista
 75. Kokeilin miehen stiiliä mutta aivan liian järeä saha. Tätä akkukäyttöistä varmaan uskaltaisin käyttää jos sen voittaisin...
  partalansaari@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Mökillämme olis hyvä olla varasahana akkumoottorisaha.
  Bensakäyttöiset on kyllä hyviä mutta ei aina lähde käyntiin tai bensa on loppu tms. sakuri@live.fi

  VastaaPoista
 77. Meillä olisi käyttöä vaikka koko setille... nuuka (at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 78. Sahalle olis käyttöä. nilimaa.virpi@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Lapio ja kuokka linjalla on pärjätty mutta voisihan näitä nykyajan vempaimia kokeilla...
  ruusupuu@outlook.com

  VastaaPoista
 80. Kakkossahaksi, niinkuin joku jo kommentoi, akku moottorisaha olisi mainio peli. tv. sahapukki (a) live.fi

  VastaaPoista
 81. Trimmeri on hyvä olemassa nutmikon reunojen viimeistelyyn. Nykyisestä on vaan akut loppu eikä niitä kannata ostaa kun maksaa ihan poskettomasti. sitkumutku@gmailcom

  VastaaPoista
 82. Minulle ruohonleikkuri ja miehelle moottorisaha ��
  rahe1@outlook.com

  VastaaPoista
 83. Trimmeri olisi käytännöllisin. Akkumottorisahalla en tee mitään, koska omistan jo kunnon moottorisahan.

  VastaaPoista
 84. akkuruohonleikkuri olisi kätevä mökin puenen nurtsin hoidossa... runnila at outlook piste com

  VastaaPoista
 85. Akkukäyttöistä moottorisahaa olisi mukava päästä kokeilemaan. Tv. Juhani ( vaari.ojala@gmail.com )

  VastaaPoista
 86. miehelleni synttäri yllätykseksi akkusaha, kerrankin olis mieluinen... toivoopi savonhelmi ät outlook com

  VastaaPoista
 87. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 88. Akkumoottorisaha olis kyllä tarpeen! (mirvamaria@gmail.con)

  VastaaPoista
 89. Sähköruohonleikkurin tarvisin kun en jaksa vetää normileikkuria käyntiin. Rapuskanen@outlook.com

  VastaaPoista
 90. voi kun joskus voittaisi jotain näistä kilpailuista... kaikille olisi käyttöä näistäkin voitoista... terv. kaihokatse@outlook.com

  VastaaPoista
 91. Mukana kisassa tavoittelemassa akkusahaa...
  jujo at live piste fi

  VastaaPoista
 92. Jos voittaisin niin antaisin vanhemmileni. (into-ja-himo@outlook.com)

  VastaaPoista
 93. Akkukäyttöinen moottorisaha olis tarpeeseen, leunu@outlook.com

  VastaaPoista
 94. Meille naisväelle nämät akkukäyttöiset sopivat paremmin, esim ruohonleikkuri. (piikanen@outlook.com)))

  VastaaPoista
 95. moottorisahan kun voittaisi.... kolkkapoikaatlivepistefi

  VastaaPoista
 96. Akkukäyttöinen ruohonleikkuri :) tiiakaroliina91@gmail.com

  VastaaPoista
 97. ruohonleikkuri. koruna@live.fi

  VastaaPoista
 98. Kyllä se on tuo akkukäyttöinen ketjusaha :)
  Mukana arvonnassa!
  mantalisti0@gmail.com

  VastaaPoista
 99. Myös mukana ja ketjusaha iskälle... nupu.nupula@gmail.com

  VastaaPoista
 100. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 101. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 102. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 103. Akkuketjusaha ois täydellinen vaimolle uuteen kotiin :)

  Gustavanas@outlook.com

  VastaaPoista
 104. Kaikille ois käyttöä, ehkä lehtipuhaltimelle nyt eniten.

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 105. Ruohonleikkurille eniten tarvetta!
  tiiasaari@luukku.com

  VastaaPoista
 106. Koko kilpailu on päättynyt ja voittaja selvillä ?

  VastaaPoista