Social Media Icons

sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

LUOMUdenim x3 ja arvontavinkki

5 kommenttia Share It:

Yhteistyössä NOSH-edustaja Marika Väyrysen kanssa 

Jos ketä tahansa ystävistäni pyydettäisiin kertomaan, mistä mieluiten omat ja lasteni vaatteet ostan, tiedän, etteivät he joutuisi miettimään kahta sekuntia kauempaa. Vastauksen varmaan tiedätte tekin. Tiedätte myös, että olen ollut aktiivinen kotikutsujen järjestäjä, koska mielestäni jokainen tilaisuus kutsua ystävät kylään, herkutella ja viettää aikaa yhdessä, on käytettävä. Aina.

Tänä keväänä en ole pitänyt perinteeksi muodostuneita NOSH-kutsuja, koska olen ankkuroinut itseni koulujuttujen pariin. Minä ja  ystäväni - vai sanoisinko Marikan NOSH-ystävät - emme ole kuitenkaan suosikkibrändiämme unohtaneet. Naisten päämalliston julkaisupäivän aamuna oman edustajani Marikan Facebook-ryhmässä oli suuren urheilujuhlan ja odotuksen tuntua. Itse istuin aamuseitsemästä saakka päivittämässä sivua toiveikkaana. Palveluvalmiudessa oli myös "äitiyslomalle" (yrittäjät ainakin ymmärtävät hipsut tässä yhteydessä) kutsuilta hetkeksi jäänyt Marika, joka palvelee (tai on aina myös palvellut) asiakkaitaan paitsi sähköpostilla, myös kätevästi Facebookin yksityisviestillä. Marika neuvoo niin materiaaliin, mitoitukseen kuin malliin liittyvissä kysymyksissä - ja osuu aina oikeaan. Olen monta kertaa meinannut itse tilata kokoa suuremman tai optimisesti pienemmän vaatteen, mutta minua näkemättäkin Marika on ohjannut minut oikealle polulle, oikeaan kokooni - joka muuten on muuttunut myös asiakkuuteni aikana moneen kertaan.

Vastaus on tullut kuin apteekin hyllyltä kun olen tiedustellut 2014 ostamani paidan mallia, eri naistenmalliston keltaisten värien sävyeroja, pohtinut kahden koon tai tuotteen välillä, miettinyt mallin istuvuutta tai mitoitusta. Oikeasti, on kullanarvoista kuulla ja tietää, milloin esimerkiksi pudotetun hartialinjan tai muotolaskosten vuoksi kannattaa valita eri koko, kuin minkä tavallisesti on tottunut valitsemaan. Olenpa tilannut mekkoja sanoen, että tykkäsin kolme vuotta sitten sivumallistosta tilaamastani mekon pituudesta ja materiaalista, että olisiko jotain vastaavaa. Tähän tarvitaan asiantuntemuksen lisäksi ymmärrystä ja näkemystä erilaisten vartaloiden mittasuhteista, tuotteiden istuvuudesta ja materiaalista - ja niitä edustajana vuosia toimineelle yrittäjälle, Marikalle, on kertynyt. Itse asiassa nämäkin kuvissa näkyvät tuotteet olen tilannut sovittamatta niitä etukäteen, ja kuten näkyy, koot Marika arvioi oikein.
Edustajan kautta tilaamiseen liittyy monia verrattomia etuja, joista sopivan tuotteen löytäminen on (paitsi erittäin tärkeä, myös) vain yksi.

Marikan oma NOSH-ryhmä, johon ihmiset postaavat kivoja sovituskuvia, kokemuksia tuotteista ja jossa esimerkiksi järjestetään kirppisviikkoja, arvontoja ja muita hyvän mielen tempauksia. Marikan NOSH-ryhmässä on ihan hillittömän hyvä ja kannustava meininki, jossa kynnys antaa hyvää palautetta (siis paitsi Marikan, myös hänen asiakkaidensa taholta) on äärimmäisen matala. Sovituskuvissa on sekin hyvä puoli, että saa käsityksen samojen tuotteiden mallista ja istuvuudesta erilaisten ihmisten ja erimallisten vartaloiden päällä.
Olen monesti tilannut tuotteen sitä näkemättä ja sovittamatta, mutta sovituskuvan nähtyäni. Marika on neuvonut oikean koon valinnassa: "tässä paidassa on sitten, Anna, pudotettu olkalinja ja hivenen A-linjainen malli. Pituudesta arvioisin, että sinulla tämä tulisi lantiolle. Jos haluat rennosti istuvan vaatteen, niin tilaa tämä omassa koossasi, mutta jos etsin esimerkiksi sen suosikkihameesi kanssa käytettäväksi sopivaa, hieman tyköistuvampaa paitaa, niin ota kokoa pienempi. Huomaa, että väri ei ole valkoinen, vaan vaniljaan taittuva. :)"
Marikan omat avoimet kutsut, joista hän tiedottaa Facebook-sivuillaan. En ole itse jaksanut hetkeen järjestää kutsuja, mutta olen kaivannut kahvitaukoa, aikuiskontakteja ja tietysti niiden vaatteiden hilpeltämistä ja sovittamista. Kynnys osallistua tai tulla mukaan on äärimmäisen matala, ja fiilis avoimillakin kutsuilla on mahtava. Jos pitää ystävän kanssa shoppailusta, pitää aika varmasti myös avoimista kutsuista, jonne voi tulla omaan aikatauluunsa sopivasti, viipyä sen aikaa kuin itselleen sopii ja konsultoida Marikan lisäksi kanssashoppailijoita. Minä olen itse aina vierastanut uusia ihmisiä ja tilaisuuksia, joissa en tunne kaikkia, mutta avoimilla kutsuilla käyn aina kuin mahdollista - vaikka olisinkin itse pitänyt hetkeä aiemmin kutsut, haha!

Naisyrittäjyyden ja pienyrittäjyyden tukeminen - itselleen tärkeiden arvojen kuten vastuullisen ja ekologisen tuotantotavan kannattamisen isäksi siis.

Spesiaalit tuotteet ja edut. Esimerkiksi tällä viikolla julkaistu naistenmallisto on saatavilla vain edustajain kautta.

Ja mitä tulee tällä viikolla julkaistuun naisten mallistoon, myönnän, että odotukseni olivat - taas -korkealla. Viime mallistoista olen löytänyt suosikkini, mutta must have-tuotteita ei paria poikkeusta lukuunottamatta ollut ilmestynyt. Mutta NYT kolahti! Uudesta naistenmallistosta näet löytyy niin rentoja, mukavia arkivaatteita, ajattomia leikkauksia pienillä tvisteillä ja jotain (aikuisten oikeasti) juhlavaakin.


Itse ihastuin hennosti kiiltävään, kauniin farkunsiniseen luomudenimiin, joka tuntuu todella ylelliseltä iholla. Omat valintani - arkeen, kouluun, töihin ja kesän juhliin - olivatkin kaikki denimiä. Pitkässä JENNA-luomudenimpaitiksessa on ihana, takaa pidempi, pyöreä leikkaus ja täydellinen mitta - se on rennompi ja nuorekkaampi kuin perinteinen kauluspaita mutta juhlavampi kuin tunika. Välitön suosikkivaate kouluun ja töihin.
Aavistuksen A-linjaisen LENTO-denimmekon ihanilla frillahihoilla valitsin kesän valmistujaisjuhlieni mekoksi juuri siksi, että se on riittävän juhlava, mutta tarpeeksi rento tullakseen käytetyksi muulloinkin. Minusta koko juhlavaate-lakerikenkäkonsepti on pöyristyttävä - ostaa nyt kalliita vaatteita vain yhtä käyttökertaa varten!
JENNA-denimhousut taasen ovat tällaiselle NOSHin chinoja fanittaneelle vastaus kaikkiin rukouksiin. Ne ovat näet ryhdikästä denimiä. Pehmeää mutta eittämättä kaupunkikelpoista denimiä.

Ja nyt viimein siihen arvontavinkkiin! Marika järjestää Facebook-ryhmänsä jäsenien kesken ihan huikean arvonnan, jossa voi voittaa vapaavalintaisen NOSH Women SS17-päämalliston tuotteen. Siis ihan minkä tahansa! Mitä sun vaatekaapista puuttuu? Pehmeät ja rennot denimhousut, luomupuuvillaiset shortsit, edullinen peruspaita vai kenties astetta ihanampi arkimekko? Jätä liittymispyyntö Marikan NOSH Ystävät-ryhmään täällä ja osallistu! (Liittyminen ei luonnollisestikaan velvota tilaamaan, järjestämään kutsuja tai osallistumaan mihinkään. Ei siis ryövättyjä sieluja eikä ikuisesti jatkuvia tilauksia - ainakaan ilman omaa pyyntöä ;).)

5 kommenttia:

 1. Kieltämättä tuollainen palvelu ja asiantuntijuus kuulostaa aika vertaansa vailla olevalta :D ja aivan ihana paita! ❤

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Noshilla on kyllä ihania ja laadukkaita tuotteita. :) meilläkin on useita.

  VastaaPoista
 3. Ps. Mistä noi teidän keittiön tuolit ovat? 👀

  VastaaPoista
 4. Hei huippujuttu nuo avoimet kutsut! Kiitos vinkistä :) Oon jo pitkään halunnut Nosh kutsuille, mutta muutamat menneet ohi aikataulujen vuoksi. Tuollaisille avoimille voisin joskus päästäkin - liittymispyyntö ryhmään lähti heti :)

  VastaaPoista
 5. Ihana idea tehdä postaus edustajan kanssa kimpassa. :) Tässä tuli kyllä hienosti Noshin perusidea läpi. Meillä edustaja kokeili myös kutsuja netissä videoiden kautta, se oli aika huikee idea kanssa. :)

  Itselläkin oli juuri kutsut. <3
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/2017/04/palmusunnuntain-nosh-kutsut.html

  VastaaPoista