Social Media Icons

perjantai 10. maaliskuuta 2017

Cosmetic organiser - viiden euron superlöytö

3 kommenttia Share It:

Mikähän olisi muuten oikea suomenkielinen vastine sanalle? Kosmetiikkasäilytys... Paikka? Asia? Teline? Äh, väliäkö sillä.

Olen aina kipuillut oman, varsin boheemin säilytystyylini vuoksi. Tykkään kyllä järjestää kaappeja, pystyviikata vaatteita ja kierrättää, mutta pohjimmiltani olen se tyyppi, jolla on lompakossa 30 kuittia (muttei varmasti sen takuuaikana hajoavan kodinkoneen takuukuittia kuitenkaan), tyhjiä juomapulloja kestokassien pohjalla ja nuhjuuntuneita karkkipapereita takkien taskuissa. Yep. That's me.

Todellista luontoani vastaan taistellen hankin kauniita säilytysasioita, joiden avulla uskon pitäväni asiat järjestyksessä. Kauniissa järjestyksessä. (Kaikki meillä käyneet tietävät kyllä esim. String-hyllyjeni kohtalon laskujen ja tyhjien kahvikuppien säilytyspaikkana.)Tänään tartuin ongelmain ytimeen. Kylpyhuoneen kaappeihin. Löysin aiemmin viikolla Flying Tiger Copenhagenista (siis entisestä Tigerista) kuvassa olevan, kirkkaasta muovista valmistetun meikkilokerikon varsin kohtuulliseen viiden euron hintaan, ja täytyy sanoa, että taas pirskahtelee. Eleetön muotokieli ja funktionaalisuus samassa paketissa hyvän hinnan kanssa - jatkoon. Käyn ostamassa siveltimille vielä toisen.

3 kommenttia:

 1. Tää on kyllä huippu, ostin omani jo pari vuotta sitten jyskistä, on ihan samanlainen! :)

  VastaaPoista
 2. Mullakin on kaksi tuollaista - täysin identtiset, toinen Tigeristä ja toinen Primarkista. On kyllä ihan mahtava, mulla vaan on liikaa huulipunia :D

  http://pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva! Mulla on muuten ihan sama ongelma. Koskaan ei mikään ole oikeesti hyvässä järjestyksessä. Kuitteja lompakossa ja laukuissa. Keittiönpöydälle kasaantuu lehtiä ja laskuja... apua! Kunpa joku tulisi ja määräisi kaikelle rojulle paikan. Ja hyvän sellaisen.

  VastaaPoista