Social Media Icons

tiistai 28. helmikuuta 2017

Helsingin paras lastentarvikekirpputori & lastentarvikemyymälä - Ipanainen 2.0

2 kommenttia Share It:


Superlatiiveja! Minä tarvitsen superlatiiveja! Ja minä rohkenen käyttää niitä tässä yhteydessä konstailematta. Huomenna, maaliskuun ensimmäisenä päivänä avataan nimittäin Ipanainen 2.0. Tai siis oikeasti vanha, tuttu lastentarvikeliike & lastentarvikekirpputori Ipanainen avaa ovensa uudessa osoitteessa, siltasaarenkadulla. Jos piditte Ipanaisen vanhasta, huomattavan paljon pienemmästä, ystävällisen palvelun ja matalan kynnyksen kivijalkamyymälästä, rakastutte tähän uuteen. Lupaan. Vannon.

Uusi myymälä on tilava, selkeä, helppo... Ihana? Ihana! Juuri sellainen paikka, johon voisin kuvitella sopivani tapaamisen perhekerhotuttujen kanssa tai jossa haluaisin vain olla ja viihtyä. Yksi asia harmittaa kuitenkin ihan huolella: se, ettei tällaista konseptia ollut olemassa, kun liki kuusi vuotta sitten jäin äitiyslomalle. Kyllä ennen ei ollut kevään trendiväreissä ruokailualustoja tai lastentarvikeliikettä, johon olisi voinut jäädä kahvittelemaan ystävän kanssa. Ei ollut liikettä, jossa myyjä osaisi kertoa myymistään tuotteista muutakin kuin kauden uutuusvärit (nimimerkillä Asiakas, jolle lastentarvikeliikkeen myyjä on kaksi kertaa asentanut lapsen turvaistuimen väärin autoon).Ja koska uskon vastuullisen, tiedostavaan kuluttamiseen, jossa omilla kulutustottumuksillaan voi tukea itselleen tärkeitä arvoja, haluan sanoa sanasen Ipanaisen konseptista ja heille tärkeistä arvoista. Ipanainen työllistää pääasiassa perheellisiä naisia ja arvostaa työntekijöitä tärkeimpänä voimavaranaan. Työhyvinvointi ja töissä viihtyminen on heille tärkeää: kun työntekijä lapsineen  on oksennustaudissa, lähetetään hänelle moitteiden sijaan kauppakassillinen ruokaa. Hyvä fiilis työpaikalla on tärkeä ja välittyy myös asiakkaalle.

Ipanainen haluaa tarjota asiakkailleen hyvän palvelun lisäksi mahdollisuuden kuluttaa ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla. Laadukkaiden, siistikuntoisten lastenvaatteiden second hand-konseptin lisäksi Ipanainen on nimittäin myös lastentarvikeliike, jonka valikoimasta löytyy esteettisiä ja turvallisia tuotteita. Tuotteita, joiden tuotantotavat ovat läpinäkyviä ja päivänvaloa kestäviä, jotka täyttävät lastentarvikkeille asetetut vaatimukset ja joiden aidosti uskotaan olevan hyödyllisiä. Kantovälineitä on mahdollista vuokrata ennen ostopäätöstä ja kerran Ipanaiselta ostetut tavarat menevät kirpputorin puolella helposti kaupaksi - he itse esimerkiksi taannoin ostivat kerran myymiään vauvatukia asiakkailtaan.

Lapsiperheet, heidän tarpeensa, heidän hyvinvointinsa.Työntekijöiden lisäksi Ipanainen arvostaa asiakkaitaan ja etenkin heidän lapsiaan. Pitkin myymälää on teipattu tsemppiviestejä vanhemmille ja hiljaisena hetkenä kassan takana häärivä myyjä lempeästi hymyillen toimii varasylinä kun pukemistaistelu toisen lapsen kanssa on kiivaimmillaan. Lasten leikkinurkkaus (joka muuten todellakin ON 2.0) ja välipalapöytänä toimiva keittiönurkkaus palvelevat aina. Meidän tyypit jo kävivät testaamassa näyteikkunat, potkumopot ja jokaikisen pyöräilykypärän - ilman ainuttakaan paheksuvaa tai arvostelevaa katsetta.

Kyse ei siis todellakaan ole pelkästä lastentarvikekirpputorista. Maailma muuttuu kivijalkaliike kerrallaan.

Uusi Ipanainen avaa ovensa huomenna keskiviikkona 1. maaliskuuta osoitteessa siltasaarenkatu 2. Verkkokauppa on tietysti vanhalla tutulla paikallaan täällä.

2 kommenttia:

  1. "Ei ollut liikettä, jossa myyjä osaisi kertoa myymistään tuotteista muutakin kuin kauden uutuusvärit (nimimerkillä Asiakas, jolle lastentarvikeliikkeen myyjä on kaksi kertaa asentanut lapsen turvaistuimen väärin autoon)."

    Just tää! Ennen kuin ehdin sanoa loppuun lausetta "osaisinkohan siirtää taaperon edestä selkään mun kantorep..." oli myyjätär jo hakenut harjoitusnuken ja aloitti mulle pikakurssin aiheesta. :)

    VastaaPoista
  2. Mahtava valikoima tarpeellisia lastentarvikkeita & mikä palvelu! Olen myös hehkuttanut kaikille miten nerokas idea itsepalvelukirppikselle; kohtuullisesti hinnoiteltu ja siisti. Tulen käymään usein! Kiva oli nähdä, tuollahan me Amoksen (pieni punatukka) kanssa 3. alimmassa kuvassa..; )

    VastaaPoista