Social Media Icons

maanantai 5. joulukuuta 2016

Tänään

4 kommenttia Share It:
Vapaapäivä. Asukriisi. Akuutti asukriisi. Kaapista ei löydy mitään tätilookin ja Sini Sabotagen väliltä. Raahasin jälkikasvuni mukaan kaupoille toiveena löytää katseenkestävä kolttu seuraavien viikkojen kinkereille (huomatkaa monikko!). Yksi pissaa housuun, toinen menee levyksi vaaterekin alle makaamaan ja ilmoittaa kuolevansa nälkään. Sovituskopissa annoin matkarattaissa istuvalle kaksivuotiaalle puhelimen ja monsteriautopelin. Tyyppi kuvasi minusta alusvaatteisillani Snapchat-videon ja oli vain napin painalluksen päässä julkaisusta. Kuvakulma ei muuten ollut mairitteleva. Lähdin kaupasta tyhjin käsin.

Tänään olen onnellinen siitä, että takavasemmalta löytyy tyyppejä, jotka odottavat että ehdin vastata tekstiviesteihin (jos muistan). Tyyppejä, jotka pyytävät mukaan Jari Sillanpään keikalle ja etkoille. Tyyppejä, jotka jaksavat kuunnella huonoja juttujani ja syyllisyydentuntoista vuodatustani. Tyyppejä, jotka kestävät sen, etten vastavuoroisesti osaa lohduttaa tai neuvoa.

Tänään on hyvä päivä.

PS. Lisää Instagramissa! (kurkkaa linkki alta)

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) 

4 kommenttia:

 1. :D:D:D Anteeksi, kun mua naurattaa. Niin tragikoomista, kaiken huippuna alusvaatesnapchat. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, kyllä se nauratti muakin. Ainakin sen jälkeen kun olin tarkistanut, ettei snappiin ollut päätynyt mitään arkaluontoista. ;D

   Poista
 2. Sulla ei oo huonot jutut! Ja oli ihanaa jutella Naisen kanssa, joka ymmärtää puolesta lauseesta, mitä tarkoitan uhma-angstilla, viisivuotiaan elämäntuskalla tai vaikeilla filosofisilla kysymyksillä. Ystävä <3 olet rakas ja tärkeä!

  VastaaPoista