Social Media Icons

perjantai 16. joulukuuta 2016

Lilla Company-suosikit ja -30% alekoodi

1 kommentti Share It:

Postauksessa testiin saatuja tuotteita ja 30% lukija-alennuskoodi 

Kotimainen yrittäjyys, suunnittelutyö, jokin juju, vastuullinen tuotantotapa. Siinäpä ehkä tärkeimmät asiat, jotka lastenvaatteissa ostopäätöksiäni ohjaavat. Meillä ei toistaiseksi ole vieläkään onneksi jouduttu minkään Disneyhirvityskimalleautotmikälie-kauden armoille, koska vaikka niitä vähemmän esteettisiäkin vaatteita kaapeistamme löytyy, valitsevat lapset itse pehmeimmät ja mukavimmat vaatteet. Yleisesti ottaen siis luomupuuvillaiset sellaiset.

Itse tykkään erityisesti kotimaista suunnittelutyötä edustavista vaatteista siksi, että ne ovat päiväkoti-ja kerhokäyttöön soveltuvia; mukavia, rentoja ja pehmeitä. Vaatteita, joita voi ja saa pestä. Ja käyttää, käyttää ja käyttää. Eri merkkejä myyvistä verkkokaupoista vakkarikseni on vakiintunut kahden naisyrittäjän ja perheenäidin pitämä Lilla Company, jonka pitäjät pitkälti jakavat arvomaailmani. Lillan valikoimiin kuuluu ajankohtaisten kotimaisten brändien lisäksi pienempiä, erikoisempia ulkomaisia lastenvaatemerkkejä, kuten esimerkiksi Lucky no 7, Bang Bang Copenhagen ja ...


Lillan valikoimassa suosikkibrändeikseni nousevat ehdottomasti MUKA VA MINI, Papu, Mainio sekä räväkkä, rohkea ja graafinen Lucky no 7, jonka mallistoista löytyvät cooleimmat herkut pienille pojille. Viimeisimpänä mainittu on noussut suosikikseni ihan järjettömän hyvän laadun ja edullisen hintansa vuoksi. Ensimmäiset Luckyt olemme hankkineet reilu vuosi sitten, ja tuolloin hankitut colleget ja housut ovat edelleen aktiivisessa käytössä - ja priimakunnossa. Etenkin rentojen, ohuehkojen baggy-mallisten housujen kestävyyttä pesusta pesuun jaksan hämmästellä - meillä kun pojat eivät todellakaan varo tai säästele vaatteitaan (toisin kuin vaatteistaan äärimmäisen tarkka viisivuotias esikoinen).Mainion syksyn ja talven mallistoista löytyy rentoa istuvuutta, väljyyttä, pehmeää ja lämmintä collegea ja helppoa trikoota. Me tykätään ihan erityisesti Mainion collegetuotteista, jotka kestävät pesusta pesuun. Sävypaletilta löytyy utuista harmaata, hentoa kanervaa ja hentoja sinisen sekä vihreän sävyjä. IHANIA!

Lucky no 7:n syksy ja talvi sen sijaan pursuaa asennetta, rouheita kuoseja - mutta tietysti pehmeiden ja joustavien käyttövaatteiden muodossa. Hinnat ovat edulliset, joten vieläkin siistimmältä tuntuu kertoa, että koodilla JOULULAPSI saatte maanantaihin 19.12 asti saatte 30% alennusta Mainion ja Lucky no 7:n normaalihintaisista tuotteista.

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi)

1 kommentti:

  1. Kiitos alekoodista yhdet ihanat ja himoitut Mainion housut lähti tilaukseen.

    VastaaPoista