Social Media Icons

torstai 1. joulukuuta 2016

Joulukalenterin tapainen: joulutervehdys

Ei kommentteja Share It:


Tunnustan. Mietin asiaa pitkään, tänäkin vuonna, mutta päädyin joulukalenteriaatoksineni siihen lopputulokseen, että olen siinä määrin minimalistinen jouluihminen, etten ehkä voi toteuttaa puhdasveristä blogijoulukalenteria. Tai siis voikaan.

Mutta koska koulussa ja elämässä noin yleensäkin on tällä hetkellä helpompi ja stressittömämpi ajanjakso ilman niskaan putoavia deadlineja, aion yrittää. Näin joulukuussa olen luonnostellut  postauksia joululahjaideoiden, muutaman h-u-i-k-e-a-n joululahja-arvonnan ja joulufiilistelyn lisäksi ainakin kerhokuulumisista, suosikki(joulu)ruokaohjeista, makuuhuoneemme DIY-valaisimesta ja ensi vuoteen liittyvistä haaveista tai toivekuvista.

Nyt aloitan kuitenkin joulutervehdyksellä. Tänä vuonna päätin joulukorttien raapustamisen ja lähettämisen sijaan kollektiivisesti toivottaa ihanaa joulun aikaa sekä onnellista (ja kovin pian lähestyvää) uutta vuotta 2017. Joulukortteihin varaamallani rahalla ostin sen sijaan tuhkarokkorokotteita Unicefin lahjakaupasta. Kehitysaputyön tukeminen toi ainakin minulle enemmän joulufiilistä kuin kiiltävien joulupukkikorttien lähettäminen.

Reilun kolmen viikon päästä juhlittava joulu sinällään ei juuri meillä kotona näy (koska meillä on iloinen vilinä ja vilske läpi vuoden, haha). Isoisovanhempien tuoma adventtikalenteri ja päivän luukuista paljastuneet Legot ovat ainoat tunnusmerkit joulun odottamisesta. Niin, ja lasten joululahjatoivelistat. Postiluukusta tipahdelleet lelukuvastot eivät ole jaksaneet kiinnostaa montaakaan hetkeä, ja toivelistan on kutakuinkin pysynyt samana läpi syystalven: esikoinen toivoo Flutter Shyta ja tanssitossuja tanssitunneille, neljävuotias painitossuja ja monsteriautopikkuautoa (kumpienkin ostaminen muuten ilman sovitusta saattaa muodostua ongelmaksi) ja kaksivuotias kuopus samanlaisia Salama McQueen-kalsareita kuin isoveljellä.

Tokkopa vielä ehtii päästä joulufiilikseen?

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti