Social Media Icons

torstai 24. marraskuuta 2016

Leikki kolmelle

2 kommenttia Share It:


Yhteistyössä Hasbro

Alert the media! On löytynyt leikki, johon mahtuu kolme, ja josta ei synny paperisilppua, tahriintuneita vaatteita (vrt. sormivärit, tussit). Nokkelimmat tietysti hokasivat, että saman leikin äärelle tyypit ovat saaneet Ryhmä Hau-lelut, koirasankareista ja heidän kouluttajansa pelastusoperaatioista kertovan televisiosarjan sankarit.

Ryhmä Hau-figuureita meiltä on löytynyt jo parin vuoden ajan, ja nyt saimme Hasbrolta testattavaksi joulun Ryhmä Hau-uutuuksia. Testiryhmän mielipide Ryhmä Hau-uutuuksista oli - yllätys, yllätys - kiittävää. Ääniefektein ja laskusilloin varustetun Ryhmä Hau-bussin äärelle mahtuivat kaikki kolme, mutta kovimpia juttuja ovat edelleen varsinaiset figuurit.

Ryhmä Hausta tykkäävät meillä aikuisetkin, koska reippaat, avuliaat ja ystävälliset sankarit ovat hyviä esikuvia. Ihan sama, ei käy-kautta elävästä neljävuotiaasta kuoriutui virkamerkin kanssa siivoussankari, joka kerää legot koreihin muita nopeammin, pyyhkii jalat sisään tullessaan, ripustaa takin naulakkoon ja haluaa kuunnella Spotifysta J. Karjalaisen Sankareita (Robinin lisäksi).

PS. Joulukuun ensimmäisillä viikoilla palkitaan arjen sankareita täällä blogissa - muun muassa samanlaisella setillä, jollaisen me Hasbrolta saimme. Stay tuned!

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi)

2 kommenttia:

  1. Jep! Meilläkin kolmikko (5v ja 2x3v) leikkivät sovussa ryhmä haulla. Joulupukin listalla onkin lisää ryhmä hauta :D

    VastaaPoista
  2. Meillä myös mahtuu tähän leikkiin kolme.

    VastaaPoista