Social Media Icons

perjantai 4. marraskuuta 2016

Lastentori tulee!

Ei kommentteja Share It:


Jee! Kolmatta kertaa Helsingissä järjestettävä Lastentori tulee taas! Me olemme mukana toista kertaa, innolla ja pursuilevin kirppiskassein tietysti. Laittakaahan siis almanakkoihinne 19. marraskuuta klo 10-14 & Alppilan kirkko ylös! Lastentori löytyy Facebook-tapahtumana myös täältä.

Lastentori on siis lapsiperheille ja odottaville vanhemmille suunnattu maksuton yleisötapahtuma, josta löytyy erilaisia näytteilleasettajia lastentarvikkeiden ja -vaatteiden saralta, kourallinen bloggaajia kirppispöytineen, lapsille bObles-temppurata, joulukorttityöpaja, leffateatteri sekä esimerkiksi pop-up-joulukorttikuvausta ja minihampurilaisbaari nälän yllättäessä. Myös itse joulupukki on tavattavissa klo 11-13.

Lastentorilla kerran aiemmin käyneenä uskallan sanoa, että kyseessä on oikeasti kiva yleisötapahtuma, josta löytyy näytteilleasettajien erikoistarjousten ja bloggaajien kirppispöytien lisäksi paljon koettavaa ja nähtävää (mikä on muuten asia, jota täpötäysiltä Lapsimessuilta vuosi toisensa jälkeen enemmän odottaisin).

Linnanmäen kupeesta löytyvälle Alppilan kirkolle on helppo saapua julkisin, mutta parkkipaikankin löytää kohtuullisen helposti lauantaiaamupäivänä Linnanmäen ollessa jo talviteloilla.

Itselläni on tapahtumassa tosiaan kirppispöytä, ja kasseihin noin vartin katsauksella olen pakannut  vaatteita (mm. NOSH, Polarn O. Pyret, Melli, Meandi, Papu)  pääasiassa koossa 74-92cm sekä 104-116cm. Ulkovaateinviksen päätteeksi kasseista löytyy myös toppaa ja välikautta, kenkiä (mm. Crocs, Viking, Kuoma) sekä asusteita vaihtelevissa koossa, pääasiassa Reimaa, Ticketiä ja Molo Kidsiä. Joitain pieniä lastentarvikkeita ja leluja lienen myös pakannut, ainakin Stokken istuinpehmusteet ja Tula-vauvarepun. Kaikki lähtee tietysti uusiin koteihin reiluin kirppishinnoin!

Tulkaa siis ihmeessä moikkaamaan ja esittäytymään! On aina huippua nähdä tyyppejä ruudun toiselta puolelta! Pus!

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti