Social Media Icons

keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Jotain kotimaista, pehmeää ja jouluista - Hilla Clothing

1 kommentti Share It:Yhteistyössä Hilla Clothing

Moni pidempään blogiani seurannut tietää, että ostan melko harvoin vaatteita itselleni tai lapsilleni a) ketjuvaateliikkeistä tai b) hypermarketeista. Aina kun se vain on mahdollista, suosin kotimaista yrittäjyyttä, pienyrittäjiä ja kotimaista tuotantoa, ja kaikkia näitä löytyy verkkokauppoina lukemattomasti. Verkkokauppashoppailu on minusta helppoa ja mukavaa, ja jaan usein alelöytöpakettieni postit ystävieni kanssa - bonuksena saamme syyn kahvitella paketin tullessa noudettavaksi. Nurjempaa verkkokauppaostostelussa on, että mitoituksen, värin tai materiaalin arvioiminen on hankalaa, ja sovitusmahdollisuudesta joutuu maksamaan postikulujen verran, jakoi ne kaverin kanssa tai ei.

Kun viime kesänä Prisman lastenvaaterekkien ohi juostessani naulitsin silmäni pastellisiin bodyihin ja reippaan värisiin perusvaatteisiin, en vain enää voinut lähteä tyhjin käsin. En voinut, koska pitelin käsissäni erittäin kohtuullisen hintaisia, Jyväskylässä valmistettuja luomupuuvillavaatteita, joita siis ihan aikuisten oikeasti saa meidän ruokakaupasta. Kokeilumielellä ostin muutaman Hilla-tuotteen kesällä, ja syksyn mittaan vaatekaappeihin niitä on salakavalasti hiipinyt enemmänkin.

Hilla-lastenvaatteet ovat kautta maan saatavia, edullisia ja Jyväskylässä (samassa tehtaassa kuin Melli Eco Designinkin tuotteet muuten) valmistettuja Avainlippu-tuotteita. Niin, ja luomupuuvillalle tyypilliseen tapaan siis ihan älyttömän pehmeitä ja mukavia päällä.Hillalta lähetettiin meille jouluksi rentoja, hoitoon ja joulukinkereihinkin sopivia uutuuksia ja vanhoja suosikkeja. Joulutuotteiden väripaletilta löytyy arvatenkin joulunpunaista, mutta myös pehmeää vaniljaa ja raikasta keltaista. Esikoinen rakastui tähtihihalliseen raitamekkoon, minä mustikanvärisiin herkkuihin.

Näistä joulutuotteista minä itse ihan erityisesti liputan Hillan yksiväristen, hauskoilla valetaskuyksityiskohdilla varustettujen, paksujen luomucollegehousujen puolesta (meillä niitä löytyy parissakin eri värissä pojilta viime kesän alerekeistä, ja muutaman kuukauden ahkeran käytön jälkeenkin ne ovat priimakuntoisia). Ihan suosikit! (Psst! Mustikanväriset versiot on Hillan verkkokaupassa alessa 12,95 euroa.)Kaksivuotias, joka ei juuri vaatevalinnoista tavallisesti piittaa, on valinnut useampana päivänä päälle tummanisinsen, raitayksityiskohdin raikastetun jumppiksen, jossa on freesi valkoinen vetskari ja valetasku. Jumppiksen otin ihan tarkoituksella reilussa koossa, ja käännettävillä hihan-ja lahkeensuilla ennustankin sille pitkää käyttöikää. (Meillä siis koko 104cm, poika itse lienee noin 85 senttiä pitkä. Kai.)

Neljävuotiaan suosikiksi nousi kruunupaita ja housut, mutta vetskarillinen valetaskutakki  (joka on nyt alessa 18,95 euroa) epäsymmetrisellä leikkauksella on sekin löytänyt paikkansa käyttövaatekaapissa - etenkin kun sen alle saa laittaa lempi(lyhyt)hihaiset paidat näin vielä marraskuussa. Vinoraidalliset haaremihousut ovat nekin Hillan, tosin alelöytö viime kesältä.

Vaatteita ja suosikkivaatteita meillä on ollut jos jonkinlaisia. Mukavuus pysyy kuitenkin lastenvaatelistalla ykkösenä.

Mitoituksesta täytyy sanoa, että se ylä-ja alaosissa kokolappu vastaa melkoisen hyvin lapsen pituutta. Yökkäreissä ja jumppiksissa mitoitus on mielestäni naftimpaa.

Hillan joulutuotteet (mm. tonttulakkeja näiden meidän punaisten uutuuksien lisäksi) löytyvät jälleenmyyjien (tunnetuimpana varmaan Prismat, isoimmat K-Citymarketit ja Sokokset) hyllyjen lisäksi Hillan omasta verkkokaupasta. Hillan verkkokaupan Outletissa näkyi tosiaan olevan alessa nämä meiltäkin löytyvät mustikan väriset ihanuudet - joskin niiden normaalihintaakin on vähintäänkin kohtuullinen. ;)

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) 

1 kommentti:

  1. Mä olen tykännyt myös Hillan vaatteista tosi paljon ja niin on myös vauhdikkaat lapsenikin. Kaikissa tuotteissa on joku pieni jippo, ovat kauniita ja hyvälaatuisia - sekä todellakin kohtuuhintaisia! Varsinkin ollakseen kotimaisia. Vielä kun mulla on lämpimät suhteet Keski-Suomeen, niin Hillan vaatteet ovat nousseet suorastaan suosikeiksi. :)

    VastaaPoista