Social Media Icons

tiistai 6. syyskuuta 2016

Pehmeä, hempeä, graafinen - Papu

1 kommentti Share It:


Armas: paita*, housut* Papu, lippis Vimma / Lilla Company, kengät Cienta
Helmi: mekko* Papu, leggarit Papu / Vimma Company

Pehmeitä, murrettuja sävyjä, jotain graafista, jotain hempeää - sehän on Papun syksy! Papu on paitsi yksi suosikkibrändeistäni lastenvaatteiden saralla, myös osa ajankohtaisia ja laadukkaita lastenvaatteita ja sisustustuotteita myyvän Lilla Companyn valikoimaa

Lillasta kysyttiin, josko haluaisin jatkaa VIP-bloggaajana vielä vuoden loppuun, joten keväältä tuttuun tapaan esittelen nyt syksyllä ja talvella ajankohtaisia uutuuksia omilla käyttökokemuksilla ja fiiliksillä höystettynä tietenkin. Ensimmäisenä näin syyskaudella on vuorossa Papu. Kotimaista suunnittelutyötä edustava Papu, joka ei vain petä koskaan. 

Papun tuotteet valmistetaan luomupuuvillasta suomalaisen perheyhtiön tiloissa Portugalissa, vastuullisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla, ja brändille ominaista ovat hauskat, kiinnostavat leikkaukset, graafiset, leikkisät kuosit, maltillinen väri-ilottelu ja hauskat väriyhdistelmät. Papun mallistoissa toistuu aina jokin juttu - he itse sanovat, että edellisestä mallistosta ikään kuin tippuu mukaan jotain seuraavaan mallistoon. Viime keväänä se näkyi esimerkiksi Popcorn-vaatteissa, joissa oli pieni oranssi merkki saumaan ommeltuna ja tänä syksynä Cottoncandy-kuosissa oransseina väripilkkuina. Hauskaa, eikö? 

Tämän syksyn ja talven väripaletista löytyi niin pehmeää toffeeta, hailakkaa violettia, syviä sinisen sävyjä, intensiivistä metsänvihreää ja hehkuvaa burgundya. Ja nekös niin iskevät, sinisen, violetin ja viininpunaisen sävyt, ah! 


Esikoiselle valitsin Lillasta burgundynvärisen Kanto-mekon, josta olen itsellenikin haaveillut monen monta kautta. Se oli ihanampi kuin olisin osannut kuvitellakaan! Vuosi sitten ostetut vinoraitaleggarit ovat nekin Papun. Katselin myös ihania Karkki-leggareita ja Patch-leggareita, koska legginssien laatu Papulla on ainakin minun mielestäni superhyvä - käytettynäkin ostetut vinoraitaleggarit ovat edelleen priimakunnossa, vaikka ne ovatkin tummat (joissa kaikki käyttö näkyy eri tavalla) ja todella paljon käytetyt. Kanto-mekon mitoitus oli minusta ehkä aavistuksen naftia - 122/128cm-kokoinen mekko oli juuri sopiva, ehkä aavistuksen kasvunvarallinen 119 senttiä pitkälle esikoiselle, ei missään nimessä liian iso kuitenkaan. Alaosissa ja paidoissa Papun mitoitus taasen on reilu - tuplakoon jälkimmäinen koko vastaa hyvin lapsen pituutta. 


Nelivuotias ehkä jää juuri nyt vähän hassusti kahden koon väliin - 98/104cm kokoiset vaatteet ovat 105 senttiä pitkälle kyllä istuvia, mutta kasvunvaraa niissä ei äkillisiä kasvupyrähdyksiä ajatellen ole. Kuvassa näkyvä Blue Mood-paita on kokoa 110/116cm, ja kuten näkyy, se on hivenen reilu. Papulla on kuitenkin monien muiden lastenvaatemerkkien tapaan hihoissa kääntövaraa, ja meillä hihat on käännetty - ennen pesua kahteen kertaan. Otaksun siis, että hänen uusi suosikkipaitansa menee vielä pitkään! 


Nämä hailakan violetin väriset Pudding slim baggy-housut olivat minusta aivan superihanat, mutten tiennyt, miten nelivuotias poika ottaisi ne vastaan - otin sellaiset siis testiin varuiksi siskon koossa (meillä on kerhojen myötä puhuttu hämmästyttävän paljon tyttöjen ja poikien väreistä!). Iloiseksi yllätykseksi hän kuitenkin ihastui niihin tyystin - eikä ihme, ne on tosi makeat! Ne ovat kuitenkin vielä isot, isosiskon kokoa, joten odottavat hetken. Pudding slim baggyt ovat sinisen Blue mood-paidan kanssa kuitenkin mahtis kombo!

Lämmin, unisex-mallinen ja värinen huppari on ollut toivelistalla pitkään. Neuletakkeja meillä on moneen lähtöön, mutta kaapista on puuttunut se täydellinen huppari. Papun syysmallistosta se löytyi - musta huppari rouhealla Cottoncandy-vuorisella hupulla. Iiiihana! (Mutta siitä lisää myöhemmin.)


Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) 

1 kommentti:

  1. Noi Armaksen housut on vaan niin ihanat! Katselin aikuistenkin mallistoa ja iso hatunnosto Papulle jo mallivalinnoistakin! (Kaikki mallit kun ei olleet kokoa xxs)
    -I :)
    Ps. Sun täytyis alkaa kuvaamaan lastenvaatteita enemmänkin! Vaikka ihan lehtiin asti. Aina niin ihanat kuvat!!!

    VastaaPoista