Social Media Icons

torstai 1. syyskuuta 2016

Ensimmäinen kerhopäivä

1 kommentti Share It:

Ensimmäinen kerhoviikko uudessa kerhossa. En tiedä, olenko muuttunut kesän aikana jääkuningattareksi vai itkinkö kenties riittävästi onnesta hoitokuvioiden selvitessä kesällä, mutta meillä uuteen kerhoon ja ensimmäiseen kerhopäivään lähdettiin melko neutraalein fiiliksin. Hanat ehkä aukeavat kun kuopus marraskuussa aloittaa samassa paikassa.

Ohjaajat olivat ihania, kumpikin löysi leikkikavereita ja kaikki meni tosi mutkattomasti, mutta sitä osasin tutulta leikkipuistolta odottaakin. Lähtiessä eteisessä etsittiin kenkiä ja kuopus näytti kyllä ninjaviuhahduksensa moneen otteeseen.

Pitkän kesän aikana olin kuitenkin ehtinyt unohtaa muutaman jutun:

Kuten että kerhotossut ovat kerhoaamuina aina hukassa riippumatta siitä, olivatko ne illalla repussa vai eivät.

Sadan metrin tieosuus saattaa kotimatkalla viedä 40 minuuttia.

Kahdessa ja puolessa tunnissa saa uskomattoman paljon asioita aikaiseksi, kun mukana on vain yksi lapsi! Kuten esimerkiksi viedä kellon kultasepälle korjaukseen (joka on ollut proggiksena huhtikuusta saakka), käydä kolmessa kaupassa, laittaa ruokaa, jutella koiranulkoiluttajille ja vähän siivotakin.

Kerhopäivien jälkeinen hiljaisuus, oi, siinä on sitten sitä jotain.

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

1 kommentti:

  1. Heips, mielenkiinnolla kyselen, että mikä siellä kaupungissa on kerho, mitä se pitää sisällään?
    Täällä maalla kerho on seurakunnan järjestämä, lapsi aloittaa siellä sinä vuonna kuin täyttää kolme. Oma 4-vuotiaani kerhoilee 1kerta/vko 2h/kerta. Enempää ei tarjotakaan.

    VastaaPoista