Social Media Icons

lauantai 20. elokuuta 2016

Lihapullia ja hyväntekeväisyyttä - Lihapullapäivä 23.8

Ei kommentteja Share It:

 Yhteistyössä IKEA 


Okei, aloitin tämän ehkä turhan varmana siitä, että ruotsalaisen kodinsisustusketju IKEA:n lihapullakonsepti on kaikille tuttu - ehkä siitä syystä, että useimmiten, jos me syömme lasten kanssa "ulkona", tarkoittaa se reissua IKEA-tavarataloon (joka onkin useimmiten meidän ohikulkumatkallamme). Meidän lapsillemme IKEA nimittäin symboloi kukkurallisia lihapulla-annoksia ja vapautta vaihtaa arkisen perunamuusin joskus ranskalaisiin sekä tavaratalosta löytyvää lasten leikkipaikkaa, Smålandia, pallomerineen ja aktiviteetteineen. Minä taas tykkään todella kohtuuhintaisista lasten annoksista ja säännöllisin väliajoin toistuvista lasten ilmaisista ruokailuista aikuisten ravintolaostoksen yhteydessä. Ja siitä, että lihapullalautasten tyhjennyttyä oman kahvinsa voi nauttia rauhassa - leikkinurkkaus pitää siitä huolen.  

IKEA Family-korttia näyttämällä tai vaivattomasti paikan päällä jäseneksi liittymällä voi käydä hakemassa itselleen lihapulla-annoksen tiistaina 23.8 klo 12-18 ja niin halutessaan maksaa Pelastakaa Lapset ry:n hyväksi annoksen hinnan. 

Jos luet tätä pääkaupunkiseudun ulkopuolella, niin ei hätää - IKEA Lihapullapäivää vietetään pop-up-ravintoloiden muodossa kaiken kaikkiaan viidessä eri kaupungissa: Helsingissä Narinkkatorilla, Turussa Vähätorilla, Tampereella Keskustorilla, Kuopiossa Kauppatorilla ja Jyväskylässä Asema-aukiolla. Kurkkaa tarkemmat tiedot täältä

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti