Social Media Icons

maanantai 4. heinäkuuta 2016

YKSI LEMPPARIASUISTA

2 kommenttia Share It:


Voin varmaan sanoa, että osapäiväinen paluu kouluun ja keikkatyöt koulun ulkopuolella katkaisivat vuosien velouroloasu-kumisaapas-hätänuttura-bravuurini. Tai no, hätänuttura jäi, mutta velour puistattaa. Ja hyvä niin - aika aikaansa kutakin.

Minulle vaatteissa tärkeintä on eittämättä mukavuus ja rentous. Käytän aniharvoin farkkuja ja ostan alusvaatteenikin liian isoina, koska en voi sietää kiristäviä, painavia, hankaavia tai siis ylipäänsä miltään tuntuvia saumoja. Imetys jossain määrin vielä sanelee asuvalintoja ja kevään aikana tulleet viisi ekstrakiloa elintasoa tuntuvat ja näkyvät - ehkä arkiset vaatevalintani ovat tavallistakin rennompia.

Pidemmittä puheitta: yksi viime viikkojen lemppariasukokonaisuuksistani! Vimman lettileggareita himoitsin, öhm, kaksi vuotta, ja vaikka ne legginsseinä ovatkin ehdottomasti tavallisen mukavuusrajani ulkopuolella, päätin minä repäistä - ystäviltä synttärilahjaksi saadun Nudge-lahjakortin turvin, haha! Korvikset ovat Poola Katarynan, neuletakin bongasin Prisman alerekistä kympillä viime syksynä ja mekko on (yllätys, yllätys) NOSHin kevään mallistosta. Olen jotenkin tosi ihastunut tähän ryhdikkääseen mutta unelmanpehmeään Linda-collegemekkoon. Sen eläväinen pinta ja lyhyet hihat toimivat kesälläkin, mutta eilen rankkasateen sattuessa vetäisin sen päälle väljän neuletakin. Tykkään, vaikka pitkään arvoinkin, kehtaisinko ostaa mekkoa sen lyhyehkön mitan vuoksi (tai ehkä oman pituuteni takia, haha).

Tässä mietin, että voisin ottaa kunnianhimoiseksi tavoitteeksi julkaista tällä viikolla enemmän asuja - omia ja muiden perheenjäsenten. Jos sitä sosiaalisen paineen alla tulisi uhmattua hätänutturaa... Vai?

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) 

2 kommenttia:

  1. Ne letit on muuten ihanat myös mustan Vappu-tunikan kanssa. Jos siis vaatekaappisi sattuisi kaipaamaan lisää NOSHia 😅

    VastaaPoista
  2. Mukavalle asulle näyttää 😊

    VastaaPoista