Social Media Icons

tiistai 5. heinäkuuta 2016

VELJEKSET KUIN ILVEKSET

Ei kommentteja Share It:

Kunnioitettavaan vuoden ja kahdeksan kuukauden ikään ehtinyt kuopus on lunastanut paikkansa sisarparvessa. Erityisen hyvin - ja huonosti - hän viihtyy itseään reilun puolitoista vuotta vanhemman veljensä kanssa. Autot ja Kätyrit ovat yhteinen kiinnostuksenkohde, ja vaikka yhteisiä sanoja ei juuri  (vielä) ole, niin suurimman osan aikaa leikki soljuu sulassa yhteisymmärryksessä. Eniten riitoja aiheuttavat Salama McQueen-pikkuautot, joita meillä on kolme, mutta joista ei tunnu riittävän kahdelle leikkijälle. Koskaan. 

Lupasin tällä viikolla puhua vaatteista ja asuista enemmän, ja mitä tulee poikien asuihin ja vaatekaappeihin, täytyy myöntää, että minä harrastan äärimmäisen paljon samistelua - samat NOSHin tiikerit, tähdet, farkut, Vimman lettilippikset, vinoraidat ja Mainion Visiot löytyvät kummankin vaatekaapista. Toisaalta minulle jossain määrin on kyse hyväksi koettujen suosikkien säilyttäminen kierrossa pidempään - isoveljen vanhat vaatteet kun jossain määrin päätyvät vielä pikkuveljen käyttöön. 


Kuopuksella ei tietysti suuren suuria ajatuksia ole omista asuvalinnoista, ja kolmevuotiaskin on verrattain (vrt. viisivuotias isosisko....) sovinnollinen pukeutuja. Poikien allergioiden ja atooppisen ihon vuoksi meillä suositaan pehmeää luomupuuvillaa ja luonnonmateriaaleja noin yleensäkin, ja poikien vaatekaapit koostuvatkin pääasiassa NOSHista, Mainiosta, Papusta, Meandista ja Polarn O. Pyretistä. 


3,5-vuotias tykkää hurjista autoista, tiikereistä, punaisesta, vihreästä ja oranssista, ja hänen suosikkivaatteensa ovat - uskokaa tai älkää - farkkuja. (Tässä hän lienee tullut isäänsä - sekä hänen isällään että vaarillaan on rennot mökki-ja kotifarkut, siis lähestulkoon aina farkut jalassa.) BloPPshopista löytyneet Leviksen second hand-farkut ovat nousseet supersuosikeiksi - ovathan ne  a) falkut ja b) samanlaiset kuin isillä

Allu: ribbipaita Polarn O. Pyret, haaremihousut Mainio (saatu Lilla Companysta), tennarit Cienta, farkkulätsä Polarn O. Pyret. Armas: tiikeripaita NOSH, farkut second hand / BloPPshop, kengät  Bump It Clog / Crocs (saatu), lippis Vimma (saatu Lilla Companysta). 

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi)

Sis. mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti