Social Media Icons

lauantai 30. heinäkuuta 2016

TERE!

Ei kommentteja Share It:

Tere kaikki! Ja hitokseen terveisiä Virosta! Tai siis oikeastaan mehän kotiuduimme jo, öö, viikko sitten, mutta tuhat kilometriä muutaman päivän aikana ja kolme alle kuusivuotiasta avecina vaativat veronsa. Viikon loman aikana ehdimme yöpyä kuudessa eri paikassa, mikä siis on jopa meille aika hengästyttävä tahti.

Syy radiohiljaisuuteen on kuitenkin vallan toinen - olen purkanut asiakasjonoa ja valitettavasti myös melko täyteen ahtamaani tietokonetta, josta onnistuin noin neljänkymmenen buuttauksen jälkeen poistamaan kunnioitettavat 35 000 tiedostoa. Että kesäsiivoustunnelmissa ollaan - myös työhuoneen ulkopuolella.

Reissupyykin purkaminen, liinavaatelipaston, työpöydän laatikoiden ja keittiökaappien siivous - miten ihmeessä ajattelin, että selviän kaikista yhtä aikaa? Noin muuten kuuluu oikein hyvää, mitä nyt kesän lukusuunnitelmalla voisin heittää vesilintua, koska kasautuvien hommien vuoksi olen ehtinyt lukea koko kesänä ehkä yhden kahdeksasta kirjasta. Vaan näillä mennään, pääasia, että saan sen lakin. Joskus.

Reissu oli ihanampi ja silmiä avaavampi kuin olisin voinut ikinä ajatellakaan. Tuliaisina roudasimme kiloittain Kamaa (hahah), virolaisten pienpanimoiden tuotteita, juustoja, ruisleipää.... Niin, ja muistikortillisen kuvia, joiden joukosta löytyi peräti kaksi, jossa olemme me kaikki, koko hullunkurinen perhe.

Olkoon tämä meidän reissupostikorttimme ennen varsinaista paluuta tämän sorvin ääreen. Pus.

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti