Social Media Icons

keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

VOITA NORTH 13.5 SPEEDER-PYÖRÄILYVAUNU!

172 kommenttia Share It:

Yhteistyössä Jollyroom. Sisältää North 13.5 Speeder-pyöräilyvaunun arvonnan.

Olemme kuluneiden viiden vuoden aikana miettineet useita, useita kertoja polkupyörän perräkärryn tai laatikkopyörän hankintaa, koska asumme hyvien kulkuyhteyksien ja kaikkien palveluiden lähellä. Ja toisaalta samoista syistä peräkärry oli jäänyt hankkimatta - koska julkisilla pääsee tarvittaessa, lyhyet matkat on kävellyt mielellään, ja jos ei ole, auto on ollut vaihtoehto. Ennen lapsia pyöräilin ahkerasti niin työ-kuin koulumatkojakin. Fillarilla liikkuminen, reipas vauhti ja leppoisa tuulenvire, voi, siinä vain on sitä jotain!

Meille tarjottiin peräkärryä oikeasti jo keväällä, mutta arvelimme sen käyttöikää ja käyttökertoja, ja jätimme asian hautumaan, mutta kesän tullen kuume kasvoi ja tartuimme tilaisuuteen testata polkupyörän (lasten kuljettamiseen tarkoitettua) North 13.5 Speeder-peräkärryä, jollaisen saimme testiin Jollyroomilta.

Meitä alkuun epäilytti käyttöikä, tilavuus, liikkuminen kaupungissa ja ennen kaikkea peräkärryn säilöminen. Meillä pyöräkellariin joutuu menemään kolmen lukollisen oven ja pyörärallin turvin kellarikerrokseen, jonka vuoksi esimerkiksi laatikkopyörä ei olisi tullut kyseeseen - sen kantamiseen olisi aina tarvittu kaksi ihmistä, koska maan tasalta pyöräkellariin ei ole käyntiä. Paljon mietitytti tietysti myös käyttöikä ja käyttökerrat - kun nuorinkin on "jo" puolitoistavuotias, jäisivätkö käyttökerrat pariin, ehkä jopa yhteen kesään? Tulisiko peräkärryä käytettyä, kun kyseessä on autollinen talous? Entä miten ihmeessä liikkuminen onnistuisi ahtailla kaduilla, jos kyydissä olisi hillittömän pitkä karavaani?


Aikamme asiaa tutkittuamme ja urheiluliikkeissä testailtuamme kiinnitimme huomiota peräkärryn painoon, maksimikuormitukseen, jalkatilan määrään, jousitukseen ja muunneltavuuteen - meille todella tärkeää oli, että kärryn saisi tarvittaessa irti ja muunnettua lastenrattaiksi. Tärkeältä tuntui myös tavaratilan määrä, koska halusimme pystyä taittamaan myös kauppamatkat fillarein tai vaikkapa lähteä päiväksi rannalle ilman hervottoman kokoisia selkäreppuja.

Meidät yllätti se, kuinka kevyesti ja vaivattomasti peräkärry kulkee perässä, kun sen tuomaan lisävastukseen (eli lapsiin) kerran tottuu. Tarakalla lastenistuimessa istuva kyytiläinen tuntuu paljon keljummalta! Kääntyminen on helpompaa kuin ensi alkuun ajattelimme ja metsäteilläkin liikkuminen on suhteellisen hyvän jousituksen vuoksi mukavaa. Peräkärryn irroittaminen ja eturenkaan vaihtaminen käy myös melko nopeasti.
Kaupunkikäytössä ja kauppakäytössä pitkä kärry ja iso, kääntymätön eturengas tuntuu hieman kömpelöltä ja hankalalta kääntää, etenkin jos kyydissä on kaksi lasta, joten meillä on muutaman kauppareissun jälkeen vahvasti hankintalistalla kääntyvä, pieni, ketterämpi stroller-eturengas. Iso eturengas on kuitenkin mieheni mukaan juoksulenkkikäytössä oikein miellyttävä - ja sellaiseen tarkoitettukin.


North 13.5 Speeder-polkupyörän peräkärryn viimeistelytaso oli hyvä, ja tukeva kärry on ollut helppoa kasata rappuun tai eteiseen odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Siinä on hyvin jalkatilaa, turvavöissä on kunnolliset, leveät pehmusteet ja vöiden säätäminen on helppoa.Jalkatilaa kärryssä on hyvin, ja kauppaostoksien suuretessa yksi ostoskassi on mahtunut vielä kahden kyytiläisen jalkatilaan.Tilaa esimerkiksi kauppaostoksille tai päiväreissun kamppeille on myös kivasti. Meidän kärryyn, North 13.5 Speederiin, mahtuu noin 2-3 ruokakassia - siis noin puolen viikon ruokaostokset.

Muita kivoja, hyödylliseksi kokemiamme juttuja ovat olleet säädettävä työntöaisa, muunneltavuus tosiaankin peräkärryistä (sisarus-)rattaiksi, tilavuus, hyvä ilmanvaihto liikkeellä ollessa ja useat säilytystaskut. Käyttökertoja on tullut sateisesta alkukesästä huolimatta reippaasti, emmekä voisi olla yksimielisempiä siitä, että yhteiset pyöräilylenkit ja raitis ilma ovat olleet huumaavan ihana kombo - miksihän me edes epäiltiin?

Mutta hei, pidemmittä puheitta: myös teillä on mahdollisuus voittaa samanlainen Speeder-pyöräilyvaunu (joka muuten on nyt aika hyvässä alessa!). Osallistua voit yhdellä tai kahdella arvalla; yhden arvan saat kommentoimalla alle (jätä mieluusti sähköpostiosoite, josta sinut tavoittaa), kaksi jos kommentoit ja seuraat arvonnan sponsoroivaa Jollyroomia Instagramissa (jollyroomfi) täällä! Kerro alla, kuinka monella arvalla osallistut. Arvonta päättyy 28.6, voittajalle ilmoitetaan meilitse.

Arpaonnea ja mahtavaa juhannusviikkoa!

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) 

172 kommenttia:

 1. Apua ehdottomasti osallistun kahdella arvalla koska meillä on Ahvenanmaan pyöräilyreissu tiedossa heinäkuussa ja juuri tällaista sinne kaipaillaan, voi vitsit jos nyt arpaonni lykästäis!! <3

  VastaaPoista
 2. Apua ehdottomasti osallistun kahdella arvalla koska meillä on Ahvenanmaan pyöräilyreissu tiedossa heinäkuussa ja juuri tällaista sinne kaipaillaan, voi vitsit jos nyt arpaonni lykästäis!! <3

  VastaaPoista
 3. 2arpaa minulle. partanen.elina(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla osallistun, todellakin! Tämä olis niin autottoman pelastus, kun kaksi pienintä ei vielä omilla pyörillä kulje. Ok onnetar, nyt jos koskaan suosi minua!

  VastaaPoista
 5. Kahdella arvalla osallistun!
  Olisi aivan unelma ensi kesäksi, kun toinen syntyy elokuussa ja olisi juuri sopivassa kärryiässä siskonsa kanssa ensi vuonna!

  omppu88@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukana! Tää on ollut niin hankinta listalla jos olis lottovoitto paukahtanut vaikka! Peukut pystyyn siis ny!
  Jonna
  jonn-4@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla osallistun!
  Olisi aivan unelma ensi kesäksi, kun toinen syntyy elokuussa ja olisi juuri sopivassa kärryiässä siskonsa kanssa ensi vuonna!

  omppu88@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Mullakin on ollut laatikkopyörä mielessä jo pidemmän aikaa. Oiskohan tuo pyöräilyvaunu uhka vai mahdollisuus? Yksi arpa vain :)

  VastaaPoista
 9. Juuri pohdittiin peräkärryn hankintaa, kun syksyllä on tiedossa päivähoidon aloitus ja lasten kuskaus mietityttää... ehdottomasti mukana kahdella arvalla! elsanblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Hei! Kahdella arvalla mukana pyöräkärryn arvonnassa!
  hillamaaria@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Hei! Kahdella arvalla mukana pyöräkärryn arvonnassa!
  hillamaaria@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Yhdellä mukana. Tulis tarpeeseen kahden lapsen kanssa ☺.
  Riikki
  marinnek@gmail.com

  VastaaPoista
 13. 2 arpaa, kovalle käytölle tulis kun 4 kyytiläistä:)
  emhuhtala@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kaksi arpaa. Näppärän näköinen peli. riikenie@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Olisipa osuva voitto ��
  Yhdellä arvalla mukana

  ansq-85@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Tulis niin tarpeeseen. 5v menee hyvin jo itekseen mutta 3v ja 1,5v voisi olla kärryssä jotta voisi lähteä pyöräilemään ihan yksinkin lasten kanssa.
  Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 17. Tulis niin tarpeeseen. 5v menee hyvin jo itekseen mutta 3v ja 1,5v voisi olla kärryssä jotta voisi lähteä pyöräilemään ihan yksinkin lasten kanssa.
  Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvalla osallistun! Mä oon haaveillu tällasesta mut ei oo tänä kesänä ollut vielä ajankohtainen :)
  k.krista @ hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Osallistun yhdellä arvalla :')
  Huippuhienoa olisi saada 1v3kk pojalle tuommoinen, niin nauttii pyöräretkistä!

  henna.sjogren@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Olis kyllä iso tarve moiselle,mukana arvonnassa siis

  VastaaPoista
 21. Kahdella arvalla mukana. Tää ois niin huippu kun saa muutettua työnnettäviksi kärryiksi myös. Tulis tarpeeseen. anri.haapakoski@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Oi, tuollainen kärry olis mahtava juttu! :) yhdellä arvalla mukana. nina.paakkunainen@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Osallistun kahdella arvalla, me niiiiiiin tarvittas tuo!! :)

  noora.kallioinen@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Kahdella arvalla täysillä mukana! :)

  m.elokivi@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Kärry suunnitelmissa. Tahtoo tuollasen...Kahdella mukana. Instassa toisella nimellä mukana a_h
  paperitypy ät hotmaul.com

  VastaaPoista
 26. Osallistun kahdella arvalla 😊

  sp.finnila@gmail.com

  VastaaPoista
 27. S-posti siis paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Osallistuisin yhdellä arvalla. Tulisi suureen tarpeeseen.
  pauliinas7@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Yhdellä arvalla mukana! Vaunu olisi ihan huippu pyöräretkille!
  elinan09@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Tää ois just huippu!!! Kahdella arvalla mukana ja toivottavasti kerrankin löytyis arpaonnea meikäläiselle ;)

  annasohvi@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Yhdellä arvalla mukana, olisi kiva päästä testaamaan tätä itselle ennestään tuntematonta merkkiä.

  veera.tepponen@gmail.com

  VastaaPoista
 32. 2 arvalla mukana!

  Meillä perhe kasvaa elokuussa kolmesta neljään ja tämä olisi autottomalle perheelle täydellinen kulkupeli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innostuin niin, että sähköposti unohtui.. eli mervi.klapuri@gmail.com

   Poista
 33. Osallistun kahdella arvalla, tämmöselle vois olla kovasti käyttöä joskus tulevaisuudessa :)
  Sallamakireini@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Kahdella arvalla mukana!
  susanna.hottinen@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Autottomana opiskelijaperheenä tämä olisi enemmän kuin unelma. Yhdellä arvalla mukana! maatta4@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Olispa huippu meille! Yhdellä arvalla mukana :) annan-k@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Tää olis niin mahtava! Kahdella arvalla osallistun :)
  sara.salo@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Kahdella mukana ihan ehdottomasti. Hakusessa olis kärry, ei vaan tän hetken tiukkaan budjettiin tunnu löytyvän kohtuuhintaista. Käytettyjäkään ei näillä seuduin oikein ole myynnissä. saanamy@gmail.con

  VastaaPoista
 39. Ei vitsit miten arki muuttuisi jos saisi fillariin tuollaisen! Osallistun siis kahdella arvalla :) tobunnybounces@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Yhdellä arvalla mukana!
  lahje83@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Meilläkin on ollut vaunu harkinnassa, mutta ei olla uskallettu sijoittaa vielä isoa rahaa, kun ei tiedä tuleeko sitä sitten oikeasti käytettyä.
  En ole instagramissa joten yhdellä arvalla osallistun.

  pihka1@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Voih, ikinä ei ole arpa minua suosinut, mutta jospa tällä kertaa! Nyt ei oo varaa ostaa kärryä uutena, mutta tällä olis niiiiin käyttöä meille!! Osallistun siis ehdottomasti kahdella arvalla. :)
  laurasinkko@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Kahdella arvalla!
  taija.hokkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Yksi arpa vain, mutta tämän todella haluan voittaa! Meidän kärry vetelee jo viimeisiään ja on autottomalle lapsiperheelle kyllä must juttu. maiju.puustinen1@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Kahdella arvalla mukana
  anni.ilkko(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Kahdella arvalla mukaan! Ollaan haaveiltu pyöräkärrystä kauan kun nykyisissä sisarusrattaissa ei ole tavaratilaa juuri lainkaan niin kauppareissut olisi helpompi tehdä pyöräillen. anne.vesa91@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Kahdella arvalla mukaan! Ollaan haaveiltu pyöräkärrystä kauan kun nykyisissä sisarusrattaissa ei ole tavaratilaa juuri lainkaan niin kauppareissut olisi helpompi tehdä pyöräillen. anne.vesa91@gmail.com

  VastaaPoista
 48. 2 arpaa. Saisin lapsen kivasti mukaan pyörällä tehtäviin kauppareissuihin!
  Ja hoidosta haku kävisi nopeammin pyörällä kuin kävellen.
  neagustafsson88@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Kaksi arpaa. :) hennampartanen@gmail.com

  VastaaPoista
 50. 2 arpaa. Toivottavasti arpaonni suosii. Laelkosp@wippies.fi

  VastaaPoista
 51. Kahdella arvalla mukana. Tätä mietitty jo pitkään ja todellakin hankinnassa :) jenniiiki@hotmail.com

  VastaaPoista
 52. 1 arpa :)
  makitalo.laura@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Kahdella (2) arvalla osallistutaan! :) laura.ikavalko@hotmail.fi

  VastaaPoista
 54. Kahdella arvalla osallistun!! rimapaju@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Mukana kahdella arvalla :) jjansku(at)gmail.com

  VastaaPoista
 56. Kahdella arvalla mukana ! :)
  babystepblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Kahdella arvalla osallistun :)

  jtjones1986 (a)gmail.com

  VastaaPoista
 58. Kaksi arpaa! :) jeminava@hotmail.com

  VastaaPoista
 59. kaksi arpaa :) suvi.lehtovaara @ gmail.com

  VastaaPoista
 60. Ehdottomasti kahdella arvalla!

  prin-cipessa@hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Kahdella arvalla mukana! Olispa kätevä kärry! :)
  henniko ( at ) gmail.com

  VastaaPoista
 62. Peukut pystyyn! Kahdella arvalla mukaan.

  VastaaPoista
 63. Ehdottomasti kahdella arvalla mukaan!! Tämä on muutenkin hankintalistalla joten oispa tuuri ja onni jos tsägä kävis :) pleppane@student.oulu.fi

  VastaaPoista
 64. Yhdellä arvalla mukana. tatiruskea@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Ehdottomasti kahdella arvalla mukaan!! Tämä on muutenkin hankintalistalla joten oispa tuuri ja onni jos tsägä kävis :) pleppane@student.oulu.fi

  VastaaPoista
 66. Kahdella arvalla osallistun! Meidän 2-vuotias tyttö on kovasti toivonut tällaista pyöräkärryä äitin pyörään - kun kaverillakin on. :)

  VastaaPoista
 67. Kaksi arpaa! Miten laoset viihtyvät kyydissä?

  VastaaPoista
 68. Ehdottomasti kahdella arvalla mukaan! Tulis tähän kohta kahden lapsen perheeseen niin tarpeeseen!:) nonnalarissa@hotmail.com

  VastaaPoista
 69. Parisen arpaa ville.wahlroos (at) windowslive.com

  VastaaPoista
 70. Kahdella arvalla mukaan arvontaan.
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 71. Tottakai kahdella mukaan
  sirkka_myllykoski@hotmail.com
  -saukkosi-

  VastaaPoista
 72. Kahdella mukana!
  Lindabjork.bjrk(at)gmail.com

  VastaaPoista
 73. Kahdella arvalla mukana! Tätä on mietitty meillekin, yhden lapsen vielä kuljetti tarakalla, mutta nyt kahden kanssa kärry olisi kyllä mahtava. Pääsisi kätevästi lasten kanssa liikenteeseen myös miehen työpäivien aikana, kun auto on hänellä. Ja parasta kun sama toimisi hyvin myös juoksulenkeillä :)
  jeelpe1@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Eikä! Pakkohan se on osallistua kahdella arvalla! Oon kytännyt jokapuolelta peräkärryä, 5vee vetää jo hienosti fillarilla, kärryyn pääsisi vauva ja 2 vee :) jos siis jaksaa polkea 8 kilsaa kaupalle ja takaisin :D

  VastaaPoista
 75. Kahdella arvalla mukaan arvontaan! Olisi aivan huippu päästä pikkusten kans pyöräileen!sanski94@hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Kahdella arvalla mukana! Näppärän oloinen kärry, kyllä kelpais!

  noora.patomaki@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Oispa kyllä hienoa liikkua 2v:n kanssa pyöräkärryn avulla. Liikun paljon pyörällä, joten tää ois niin meidän juttu :)osallistun kahdella arvalla. Iinam.paakkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Kahdella arvalla mukana! Näyttää hyvältä ja tukevalta sekä kilorajojen puitteissa isompikin voisi tulla kyytiin pidemmillä pyöräilymatkoilla :)
  nasukaisa@gmail.com
  -I :)
  Ps.Hienot kuvat!

  VastaaPoista
 79. Kahdella arvalla mukana! mirvamaria@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Yksi arpa pyöräilykärryyn. marjaana.heinonen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 81. yhdella arvalla mukaan. pidempään on ollut mielessä kärry osto, mutta mietityttää juuri tuo käyttöikä ja säilyttäminen.

  villimimosa@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Mukana yhdellä arvalla!
  petra.t.partanen@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Kahdella arvalla mukana! Tulisi kovaan käyttöön 😊
  annamaija.heikkila (at)gmail.com

  VastaaPoista
 84. Ehdottomasti kahdella arvalla mukana. 4v ja 1,5v rakastavat pyöräretkiä ja kärry joka muuntautuu myös rattaiksi olisi enemmän kuin kätevä!
  tanja.mattsson@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 85. Ihanaa! 😍 Koira ja lapsi, kumpikin mahtuisi mukaan pyöräretkille. Olen mukana kahdella arvalla. hmpusaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 86. Kahdella arvalla mukana!
  h.malmlund@gmail.com

  VastaaPoista
 87. Yhdellä arvalla mukana huippuarvonnassa, ollappa nyt onni myötä!
  t. mallukka
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 88. Yhdellä arvalla mukana :)

  keviitanen@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Kahdella arvalla mukana! laurahinkeroinen@gmail.com

  VastaaPoista
 90. Tämä olisi kyllä aivan ehdoton kapistus meille! Kaksi alle kaksivuotiasta lasta nauttisi varmasti kyydistä �� Kahdella arvalla mukaan!
  jaana.niemimaki@hotmail.com

  VastaaPoista
 91. kitupiikki täällä on niin tätä vailla! elämä helpottais paljon kun ois tämmöinen ☺️ kahdella arvalla mukana! 🙂 maiju.viitaniemi@hotmail.com

  VastaaPoista
 92. No kahella! Hyvä myyntipuhe, just samoja juttuja oon miettinyt kun oon harkinnu meillekin peräkärryä! ;)

  VastaaPoista
 93. Kahdella arvalla mukana! :)
  katariina.suokas@gmail.com

  VastaaPoista
 94. Ehdottomasti kahdella arvalla. Unelma olisi tämä kahden lapsen kanssa :) jenna-eveliina@hotmail.com

  VastaaPoista
 95. Koetetaanpa ennen tilausta täältä ja kahdella arvalla ��

  VastaaPoista
 96. Koetetaanpa ennen tilausta täältä ja kahdella arvalla ��

  VastaaPoista
 97. Tää ois niin huippu! Kahdella arvalla mukana :)
  huittinen.laura1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 98. 2 arpaa! Ja kaksi pyöräretkiä rakastavaa lasta.
  elina.d@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 99. Juuri tällainen me tarvittaisiin! Esikoisemme on sen verran vilkas, etten uskalla pyöräistuimen kanssa hänen kanssaan mennä. Kuopus taas täytti juuri myös vuoden, joten pärjäisi siskon kanssa varmasti peräkärryssä jo. Päästäisiin kavereiden kanssa pidemmällekin puistoihin leikkimään kun isä on töissä. Mukaan siis kahdella arvalla ja sormet on ristissä!!

  lontoonkatu@gmail.com

  VastaaPoista
 100. Kahdella arvalla mukana! Voi kuinka ollaankaan mieheni kanssa haaveiltu tuollaisesta jo ennen lapsia, ja nyt kun pian kotiudutaan pienen nyytin kanssa, tuo haave saataisiin toteutettua! ;)

  VastaaPoista
 101. Kahdella arvalla mukana..😊
  Tämä tahtoo voittaa nyt!!!👍
  sonninenp@gmail.com

  VastaaPoista
 102. Kahdella arvalla mukana! johanna.pirnes@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Kahdella arvalla kohti helpompaa ja ekologisempaa päiväkotirumbaa. Olisi hyvä syy jättää auto kotiin ja taittaa matka fillarilla! Henna.sjoholm(a)gmail.com

  VastaaPoista
 104. Kahdella arvalla mukana. Sanna.ratilainen(@)officepro.fi

  VastaaPoista
 105. Kahdella arvalla mukaan:)) tanja.juutinen@outlook.com

  VastaaPoista
 106. kahdella arvalla mukaan:) mannieskola@gmail.com

  VastaaPoista
 107. Kahdella arvalla ehdottomasti mukana :)
  kaisa.johanna.marttila@gmail.com

  VastaaPoista
 108. Yhdellä arvalla mukana. Tää ois niin paljon parempi kärry kuin meidän olemassa oleva. jaasan13 ( at ) gmail.com

  VastaaPoista
 109. Yhdellä arvalla mukana!inskii__@hotmail.com

  VastaaPoista
 110. 1 arpa tänne, kiitos! essi.suomela@hotmail.fi

  VastaaPoista
 111. Yhdellä arvalla.
  Tämä ois loistava, päästäis nauttimaan kesäpäivistä lapsen kans <3
  saara.jukkola@gmail.com

  VastaaPoista
 112. Vau mikä arvonta! Tulisi kovaan käyttöön meidän perheessä, joten ehdottomasti kahdella arvalla mukana :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 113. Aivan mahtava arvonta! Ja kiva kuulla hyvistä käyttökokemuksista kun tämmöset ois suunnitteilla hommata. Kahdella arvalla mukana! anniina.syr@gmail.com

  VastaaPoista
 114. Ehdottomasti mukana kahdella arvalla! :)
  saltsuu@windowslive.com

  VastaaPoista
 115. Kahdella arvalla mukana :)

  Riina

  jamrii.m(a)gmail.com

  VastaaPoista
 116. Kahdella arvalla osallistun. Tuo olisi kätevä kun toinen muksu tulossa ja eka lapsi on 2 vuotias.

  VastaaPoista
 117. Yhdellä arvalla mukaan huisin hienoon arvontaan :)
  syvalta.sanna@gmail.com

  VastaaPoista
 118. Kahdella arvalla mukaan! Tulis varmasti käyttöä :) riinakivioja@gmail.com

  VastaaPoista
 119. Yhdellä arvalla mukana! Huikeeta olis!:)
  meer.ii@hotmail.com

  VastaaPoista
 120. Yhdellä arvalla mukana! :)
  Tiinuska10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 121. Kaksi arpaa! minnavalto@gmail.com

  VastaaPoista
 122. Kaksi arpaa! minnavalto@gmail.com

  VastaaPoista
 123. Yksi arpa anna-riitta (a) viekku.fi.

  VastaaPoista
 124. Mukana yhdellä arvalla johanna.t.wahlstrom (a) gmail.com

  VastaaPoista
 125. Mukana yhdellä arvalla. Hyvä postaus ja meille sopiva arvonta. Terv. Pyöräkärryä etsivä ��
  tshurme@luukku.com

  VastaaPoista
 126. Tulisi niin tarpeeseen. Kahdella arvalla mukana :)
  anu.kivinen (ät) hotmail.com

  VastaaPoista
 127. Yhdellä mukana. Jospa kärryn myötä innostus perhepyöräilyyn syttyisi.
  ennuliini@luukku.com

  VastaaPoista
 128. Oijoi! Me niiiiin tarvittais tällanen! Ehdottomasti mukana, siis! Kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 129. Yhdellä arvalla mukana. Mijori@luukku.com

  VastaaPoista
 130. Kahdella arvalla mukana, ehdottomasti! Fingers crossed :)

  VastaaPoista
 131. Kahdella arvalla mukana, ehdottomasti! Fingers crossed :)

  VastaaPoista
 132. Olis käyttöä �� Kaksi arpaa �� marjo.korvola@icloud.com

  VastaaPoista
 133. Airiina
  Yhdellä arvalla osallistun upean palkinnon arvontaan, olisipa hienoa lähteä pikkumiehen kanssa aina pyöräretkelle, pikku-ukko kyytiin vain ja eväskori.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 134. Heips, olipa näppärän näköinen! Yhdellä arvalla mukana :)
  kalihu(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 135. Tää ois huippu! Kahdella arvalla mukana.:)

  jonnamoilan(at)gmail.com

  VastaaPoista
 136. Oi tämä olisi niin loistava 2-vuotiaammr ja ensi kesänä myös nyt 12 päivää vanhan pikkuisemme seikkailuihin <3 Mukana kahdella arvalla! Ansku_66@hotmail.com

  VastaaPoista
 137. Henna27
  1 arpa minulle, upea palkinto tulisi tosi tarpeeseen koska pieni lapsemme ei aja vielä polkupyörällä ja olisi mukava päästä yhdessä polkemaan.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 138. Mahtava arvonta! Osallistun kahdella arvalla :) jennika.haapaniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 139. Voi vitsi toi olis kätevä meillekin �� Kahdella arvalla osalllistun! varjoranta.sara@gmail.com

  VastaaPoista
 140. Yhdellä, zakuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 141. Yhdellä arvalla mukana. sininen00@gmail.com

  VastaaPoista
 142. Yhdellä arvalla mukana. sininen00@gmail.com

  VastaaPoista
 143. Peppi
  Yhdellä mukaan! Mahtava menopeli.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 144. Kahdella arvalla mukana!
  Kirsi.k.vesanto@gmail.com

  VastaaPoista
 145. Toi ois niin hieno ja tarpeellinen! Jollyroom ollu jo pitkään seurannassa, eli kaksi arpaa. :)

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 146. Kahdella arvalla mukana.

  Mukavaa juhannuksen jälkeistä viikkoa!

  talvilapsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 147. Mukana kivassa arvonnassa yhdellä arvalla.
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 148. Mahtuuko tuonne taakse ottamaan potkupyörän kyytiin? Että jos esikoinen aloittaisi matkansa potkutellen ja väsyn yllättäessä nostaisi pyörän ja lapsen kyytiin?

  Mutta mukana ollaan, kahdella arvalla. :)

  wewwaton at gmail piste com

  VastaaPoista
 149. Mukana yhdellä arvalla! :)
  ro.rounie@gmail.com

  VastaaPoista
 150. Mukana!
  1 arpa
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 151. Yksi arpa minulle, kiitos!
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 152. Kahdella arvalla! Olisipa huippua saada molemmat mukelot pyörän kyytiin.

  VastaaPoista
 153. Mukaan! Yksi arpa :) Pyöräkärry olis mahtava! eemil.rautio@outlook.com

  VastaaPoista
 154. Oujee, yhdellä arvalla messissä, molemmat jampat kyytiin ja Korkeasaareen koo-koo päiväksi!!! anniriikkatani@gmail.com

  VastaaPoista
 155. Kahdella arvalla mukana! Tulisi tarpeen ku päivisin ei ole autoa :)
  sofianna.pauliina@hotmail.com

  VastaaPoista
 156. Osallistun yhdellä arvalla!

  odeode (at) gmail . com

  VastaaPoista
 157. Ehdottomasti mukana yhdellä arvalla :)
  maija (piste) holmstrom (ät) gmail (piste) com

  VastaaPoista
 158. Mukana yhdellä arvalla :), emilia.martelius@hotmail.com

  VastaaPoista
 159. Kahdella arvalla mukaan! Tää ois niin tarpeellinen.
  Nina_virpi@hotmail.com

  VastaaPoista
 160. Hei! Miten oli tässä kokemukset pidemmältä ajalta? Olisiko hintansa väärti?

  VastaaPoista