Social Media Icons

lauantai 11. kesäkuuta 2016

PRINSESSAJUHLIEN (BUDJETTI-)KATTAUSIDEA

3 kommenttia Share It:

Pikamoikat synttärihulinan hiljentyessä! Viimeiset vielä pyörivät sängyissään, mutta viisivuotissynttärit lähipiirin kanssa kahdessa kattauksessa ovat nyt virallisesti ohi. 

Kerroinkin aiemmin, että tällä kertaa menimme todellakin sieltä mistä aita on matalin, ja raskaan, pitkän viikon päätteeksi vain laitoimme kahvit tippumaan, keksejä, poppareita ja kakkuja pöytään. Päivänsankari itse toivoi vaaleansinistä prinsessakattausta, ja sellaisen siis sai. Kunnianhimoiset Tuhkimo-vankkurikakkukoristeet, pompomein täytetyt ilmapallot ja hunajakennopaperipallot jäivät siis tällä kertaa unholaan, koska oikeasti, meille ja päivänsankarille tärkeintä olivat juhlimaan tulleet ystävät ja sukulaiset. 

Ajattelin vinkata teille prinsessakattauksesta (tai pöydän somistamisesta, miten sen nyt ottaa), joka ei vienyt aikaa, maksanut maltaita, ja joka kuitenkin söpöydessään täytti neidon toiveet. Kullanväriset pahvilautaset ja paperipillit kultaisilla ja sinisillä raidoilla löytyivät Tigerista viime viikolla, ja jos en ihan väärin muista, niin pillipaketilla oli hintaa kaksi tai kolme euroa, lautasilla (8 kpl/pkt) muistaakseni kaksi euroa. Marimekon kullanväriset Ananas-servietit olivat jäämistöä edellisiltä kemuilta, ja Prisman (!) häätarvikeosastolta (!!) löytyi pussillinen "muovitimantteja" varsin kuluttajaystävälliseen 3,5 euron hintaan. Yksi pussillinen riitti hyvin pyöreän pöydän ja kymmenen lapsen kattauksen somistukseen, ja tietysti keräsimme timantit talteen seuraavia juhlia varten. Vasta juhlien päätyttyä tajusin, että olin vahingossa unohtanut kattaa vaahtokarkit pöytään, sillä nehän vallan ovat prinsessateemaan sopivia. Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) 

3 kommenttia:

 1. Aivan asiasta kukkaruukkuun, mutta saiko veljesi jo lapsen? Muistan lukeneeni että ne rattaat jotka arvostelit menivät heille, ja kiinnostaa mitä heille kuuluu. Ymmärrän kyllä mikäli et tahdo asiasta puhua, mutta se kaunis odottava äiti vain jäi mieleeni jostainsyystä. :) Haluaisin myös tietää että ovatko he olleet tyytyväisiä rattaisiin, sillä me harkitsemme mieheni kanssa samanlaisia.

  - Silja

  VastaaPoista
 2. Millaisen kakun teitte? (:

  VastaaPoista
 3. Ha haa!
  Meillä juhlitaan myös synttäreitä kesäkuussa, ja lastenkutsujen juhlapöytä näytti hyvin tutulta. Tigerista löysin nuo samat pillit, mutta ostin niiden seuraksi myös saman sarjan lautaset. Yleensä boikotoinut kertakäyttöjä, mutta tällä kertaa ne toimivat katsauksessa hyvin. Aino Aallon lasit meilläkin oli käytössä, tosin niihin tein "huurteiset" reunat kastamalla limen mehun ja sokeriin.
  Muovitimantteja oli myös pussillinen, joten aika samoilla mentiin :)

  VastaaPoista