Social Media Icons

tiistai 3. toukokuuta 2016

Kotimaiset luomupuuvillalastenvaatealelöydöt - ruokakaupasta!

8 kommenttia , , Share It:

Minä auliisti myönnän, että ostan todella harvoin vaatteita hypermarketeista tai ketjuvaateliikkeistä, koska verkkokaupoista ostaminen on paljon helpompaa ja kätevämpää. Joitain satunnaisia lippalakkeja tai sormikkaita on tietysti ohikulkumatkalla tullut napattua mukaan, mutta muutoin pitäydyn muutamissa hyviksi koetuissa brändeissä ja verkkokaupoissa.

Talven mittaan yhdeksi suosikikseni on noussut melkoisen faceliftin kokenut kotimainen Melli Eco Design, jonka tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tiesin, että Mellin kanssa samassa tehtaassa ommellaan myös Hilla Clothing-lastenvaatteet, joten kun Mellin pesusta pesuun kestävään pehmeyteen ja avainlippu-aspektiin ihastuneena näin eilen Itäkeskuksen Prismassa ohikulkumatkalla rekillisen Hilla Clothing-aletuotteita, en tavallaan voinut vastustaa kiusausta. Siis en vain voinut.

Hilla Clothing on Melliä selkeästi värikkäämpi ja jollain tapaa lapsekkaampi, mutta sama pehmeys, leikkeihin ja touhuihin hyvin sopiva rento istuvuus toistuu Hillassakin. Sekä Melli Eco Designille että Hilla Clothingille ominaista on oikeasti hyvin maltillinen hintalappu - ottaen vielä huomioon, että kyseessä on 100% luomupuuvillasta Jyväskylässä valmistetut lasten tuotteet.Minä i-h-a-s-t-u-i-n etenkin veikeisiin diagonaaliraitaisiin haaremihousuihin, jollaiset ostin pojille, ja voitteko uskoa: alessa noille Jyväskylässä valmistetuille Avainlippu-pöksyille jäi hintaa kymppi! Jos siis satut liikkumaan pahamaineisessa itä-Helsingissä, niin kannattaa tsekata Prisman yläkerran lastenvaate-alet. (Muiden Prismojen aleista en tiedä, mutta jos sä tiedät, niin huikkaa toki kommenttiboksiin!)

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi)

8 kommenttia:

 1. Voi kääk! Ihania! Voi kun itekin olisin eksynyt sinne! -I :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kävin siis eilen kun juuri laputtivat alehintoja, että varmaan on vieläkin jäljellä. :)

   Poista
 2. Ihanat kuosit ja värit. Tiedän sen tunteen, kun löytää pehmeän ja haalistumattoman kankaan - mitään muuta ei enää haluakaan. Käpyseltä löytyy kankaina sellaisia, tsi- ihmisille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä "tavalliset" vaatteet kalpenevat vain luomupuuvillan rinnalla. Se pehmeys. Ah.

   Mutta ollapa DIY-ihminen! Koska nuo Käpysen kankaat! AAH! <3

   Poista
 3. Meillä käytetään paljon Hillaa ja on tykätty! Olen useammasta Prismasta löytänyt näitä alesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, täytyykin tsekata sitten muutkin Prismat ohikulkumatkalla, sopivasti näin kasvupyrähdyksen aikaan :)

   Poista
 4. Muutaman vaatteen kokemuksella tuntuu, että kutistuvat pyykissä aikalailla.

  VastaaPoista
 5. Lahden Launeen Prismassa näitä oli myös ainakin viime viikolla vielä alerekissä jäljellä :)

  VastaaPoista