Social Media Icons

lauantai 21. toukokuuta 2016

JUST NYT

1 kommentti Share It:
Kaksi viikkoa kesälomaa takana. Tai, lomaa ja lomaa, koulu ja työt pyörivät tietysti edelleen taustalla.  Varsinaista kesälomaa tuskin pidän tänä vuonna ollenkaan, mutta hitaat aamut ja kiireettömämmät aikataulut tuntuvat kyllä läpsystä vaihto-kuukausien jälkeen autuailta. Kaksi viikkoa meni enemmän tai vähemmän rattoisasti sairaana, joten kaikenlaiset terassibileet ja Hanami-juhlat jäivät meidän osaltamme nyt kokematta, mutta onneksi meillä ei hinkua sellaisiin olekaan.

Kuten Instagram-kuvista näkyy, olemme päässeet toisinaan uloskin; äitienpäivä meni rattoisasti korkeuksissa turvavaljaissa liidellen, ja shortsejakin on todistetusti käytetty jo tänä kesänä. Tämän valtakunnan pyöräilykausi on sekin korkattu - allekirjoittaneella vuosien tauon jälkeen. Kevätjuhlaitkut ja liikutukset tuli taas koettua eilen, ja hanat aukesivat uudestaan, kun meitä pyydettiin suloisen pikkupojan kummeiksi!

Arkikuulumisista kirjoittaminen on tuntunut vieraalta ja vähän hassultakin, koska meillä eletään monellakin tapaa aika helppoa kautta juuri nyt. Poikien ruokavaliorajoitteet alkavat hiljalleen helpottaa, ja pienempi on uuden, tuhdimmin hiilareita sisältävän dieettinsä vuoksi alkanut nukkumaan öitä heräämättä - halleluja! Minä olen virallisesti tuleva kokelas, ja kaapissa odottava valmistujaismekkokangas tuntuu yhä konkreettisemmalta. Esikoinen täyttää pian huimat viisi vuotta ja jo viikon verran olemme suunnitelleet yhdessä hänen vaaleansinisiä Tuhkimo-syntymäpäiviään. Kolme ja puoli vuotta vanha herra ilmoitti olevansa Suomen oma Jeesus-Batman, nuorin murisee, irvistelee ja kulkee isompien vanavedessä.

Enin osa asioista on aika ihanasti siis juuri  nyt.PS. Miltei unohdin mainita Instagramin ollessa puheena, että Instagramissani on meneillään huikean ihana, graafisen, tanskalaisen OYOY-automaton arvonta. Käykäähän osallistumassa!

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi)

1 kommentti: