Social Media Icons

perjantai 1. huhtikuuta 2016

MEILLÄ ON VISIO - MAINIO VISIO

Ei kommentteja Share It:


Tiedättekö, kun jokin kuosi tai juttu iskee niin kovaa, että haluaa täyttää kaappinsa vain sillä? Minulle käy niin usein, ja valitettavasti kuumetta ei helpota mikään. Yleisesti ottaen lämpenen melko hillityille ja raikkaille kuoseille, sellaisille, joita on helppo yhdistää, helppo kierrättää lapselta toiselle, ja jotka toimivat aina. Esimerkiksi Marimekon raitabodeja meillä oli jossain vaiheessa yli 20, NOSHin Ministarein kyllästettyjä vaatteita löytyy jokaiselta ja monessa värissä, ja vinoraita, ah, se nyt toimii aina. 
Kun näin kotimaista suunnittelutyötä edustavan, pehmeitä luomupuuvillavaatteita  (niin, tuskin voin liiaksi painottaa kuinka rrrrakastan luomupuuvillaa!) valmistavan Mainion kevät-kesä-malliston, nousi hillittyjen mustavalkoisten, pehmeän sinappisten ja raikkaiden mintunvihreiden joukosta Visio-kuosi. Visioiden reipas väri-ilottelu ja graafinen ilme miellytti paitsi minua, myös 3,5-vuotiasta touhupeppuamme. 

Mainion toinen droppi kesäisine tuotteineen on tänä aamuna ilmestynyt myyntiin, ja urbaaneja ja ajankohtaisia lastenvaatteita-ja sisustustuotteita myyvässä Lilla Companyssa Mainioita löytyykin kiva kattaus, ja viikonlopun ajan tilaukset saa Lillasta postikuluitta. 


Meillä Mainiota on löytynyt vaihteleva määrä sekä minun että lasten kaapeista ensimmäisestä julkaisusta mallistosta saakka, ja Mainiossa ihastuttaa omintakeinen, rouhea ja graafinen ilme. Ja en tiedä, jotenkin kuosit ja väriyhdistelmät tuovat niin kovin usein mieleen oman lapsuuden ja kultaisen ysikytluvun, eikö teistä?

Kerroinkin aikaisemmin, että meille lastenvaatteissa tärkeää on pehmeys, eettinen ja läpinäkyvä valmistusprosessi sekä tietysti käyttäjien itsensä mielipiteet. Esikoinen empi ensimmäistä kertaa trikoomekkoaan sovittaessaan, että näyttäisikö uutta mekkoaan kaverille kerhossa vai haluaisiko sen yöpuvuksi - se kun on niin pehmeä ja miellyttävä ihoa vasten. Mainion mitoituksesta täytyy sanoa, että vauvojen vaatteissa Mainiot ovat himpun nafteja, joten kahden koon välillä epäröidessä kannattaa valita suurempi. Meidän 81 senttiä pitkälle 1,5-vuotiaallemme esimerkiksi superhypersöötti bomberhenkinen Visio-collegetakki on koossa 86/92cm pienellä kasvunvaralla, muttei missään nimessä reilu. Isompien lasten vaatteissa mitoitus vastaa paremmin kokomerkintää.


Yksi omista Mainion toisen dropin suosikeista on ehdottomasti paksu ja pehmeä Padded baby blanket-peitto, joka kokonsa puolesta menisi vauvalla niin leikkimattona kuin varsinaisena peittonakin, mutta meidän peittomme omi liki viisivuotias neiti, joka aloittaa aamunsa jumittamalla sohvalla lastenohjelmien äärellä torkkupeiton alla. Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti