Social Media Icons

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Vink vink: voita Crescent Classic Black-kuomurattaat kovalla kantokopalla

Ei kommentteja Share It:

Nopeana vinkkinä sunnuntaipäivän ratoksi: Instagramissani on meneillään kilpailu, jossa arvotaan Jollyroomin (@jollyroomfi) sekä minun (@lapsellistablogi) seuraajien ja kisakuvaan kommentoineiden kesken ihan huikea palkinto: yllä olevat Crescent Classic-kuomurattaat mustina Jollyroomin Jolly juhlien kunniaksi. Testivoittajarattaiden paketin arvo on 729 euroa (ja paketti on muuten nyt hyvässä alessa Jollyroomin verkkokaupassa). 

Jos teillä siis odotetaan perheenlisäystä, suunnitellaan moista tai tiedät ystäväsi, joka olisi kiinnostunut vastasyntyneestä kolmen vuoden ikään saakka menevästä vaunupaketista, vinkkaa ihmeessä kisasta! 

Minä valitsin kyseiset vaunut arvottavaksi ja veljeni perheelle testattavaksi, koska niissä on suuret laakerirenkaat, reippaan kokoinen tavarakori, säädettävä työntöaisa ja koska kokomustat, klassiset rattaat ovat minusta tosi tyylikkäät. Hevosharrastajan ja kahden koiran omistajat halusivat rattailtaan luotettavuutta, varmuutta ja jämäkkyyttä niin metsälenkeillä kuin kauheimmassakin liejussa, ja noin puolen metrin pituuseronsa vuoksi säädettävä työntöaisa oli vaatimuslistan kärjessä. Jos sinun listasi kuulostaa samanlaiselta, ja etsit koko tarvittavan käyttöiän kestäviä rattaita, käy ihmeessä ottamassa osaa kisaan täällä

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti