Social Media Icons

lauantai 19. maaliskuuta 2016

Vauvantuoksuisia uutisia

1 kommentti Share It:

Blogi on ollut keskellä ruuhkavuosia, menoa ja meininkiä hiljainen. Kalenteriin aikaa sitten merkkaamani vapaaviikonloppu ensimmäistä kertaa neljään kuukauteen alkoi varsin ihanasti - vauvauutisilla. Arvatenkaan meille ei syntynyt tai ole syntymässäkään enää lisää tyyppejä, vaan lapsemme saivat ihka ensimmäisen serkun.

En koskaan ole osannut ajatella, kuinka muu perhe ja suku taustalla henkeään pidätellen saattaa odottaa tekstiviestiä, vierailuaikaa tai kuulumisia. Puhuin lähestulkoon koko illan H-hetken koetettua äitini kanssa puhelimessa, ja lopetimme vain, jos What's upin merkkiääni kilahti, väliaikatietoja, väliaikatietoja! Ilmassa oli suorastaan suuren urheilujuhlan tuntua - ainakin meidän penkkiurheilijoiden mielestä.

Perjantaina olin keikalla hirmuisessa sätkyssä ja illalla löysin itseni itkemästä lastenlaululevyn ääreltä (Viimeinen mammutti - eikö se muka vähän nostata teissä kylmiä väreitä?). Itkin myös pesuainemainoksen nähdessäni. Ja kun kuopukseni huusi ääiiitiä. Ja kun hänet neuvolassa punnittiin ja mitattiin.

Miten onnellinen sitä voikaan hetkittäin olla. Nyt myös tätinä.

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) 

1 kommentti:

  1. Ihanaa!Meillekin saadaan kesällä eka serkku pojille ja niin odotan sitä!Sain viikonloppuna kokeilla pienten jalkojen potkuja masussa ja on se vaan niin suloista!Onnea uudelle perheelle!ja kiitos myös arvonta sukkapaketti tuli perille ja oli ihania☺

    VastaaPoista