Social Media Icons

torstai 31. maaliskuuta 2016

Ei-niin-chilli sairastupa

1 kommentti Share It:


Sitkeistä esto-ja ennakointiyrityksistä huolimatta se on täällä. Sairastupa nimittäin. Lapset ovat onneksi vain kevyessä nuhassa, jonka vuoksi yöt ovat olleet katkonaisia,  mutta minä olen saanut ärhäkän flunssan.

Ja myönnettävä on, että tällaisina hetkinä sitä kaiholla muistelee sairaspäiviä ennen lapsia - kun seurana oli Bridget Jones, paketti piparminttuteetä ja toinen nessuja, suklaata, ja silti olo oli ihan kamala. Nyt kotipäivinä Netflixin tai Viaplayn vallankaappausyrityksiin vastataan kirkuvalla vastarinnalla, ja suklaan kotiinkuljetusmahdollisuutta ääneen pohtiessani esikoinen toruvasti muistuttaa, että karkkipäivään on pakastimen magneettikalenterin mukaan vielä kaksi yötä.

Toisaalta minulle, jolla on aina sata proggista parittomien sukkien lajittelusta kotisivupäivitykseen ja  kolmeen ensi viikolla palautettavaksi jätettävään koulutyöhön, tuntuu taivaalliselta toisinaan tarkistaa prioriteettilistansa, ja keskittyä asioihin, jotka ovat oikeasti tärkeitä.

Elämä ei sairastuvallakaan pysähdy, mutta hidastuu onneksi vähäsen. Kuluneiden päivien kohokohtia ovat olleet uudet neljän euron kumipallot, jotka lupasin palkintona reippaasta neuvolakäynnistä, kevään ensimmäiset saippuakuplat ja viikonlopun juhlahulinat kaverisynttäreiden muodossa (mikäli vointi vain antaa myöten).

Allekirjoittanutkin täyttää (hämmentävän vähän) vuosia, vaikka silmäpussit ja jyrän alle jäänyt olo toista nyt kielisivätkin. Hmm.

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) 

1 kommentti:

  1. Heh! Miten sitä aina ajattelikin sairastaessaan (aikana ennen lapsia), että mä en pysty tekemään yhtään mitään...Jopa koiran ulkoiluttaminen tuntui ylitsepääsemättömältä. Kun taas jokin aika sitten vatsataudin kourissa juuri pönttöä halattuani kiiruhdin imettämään kuopusta keskellä yötä, jonka jälkeen tuuperruin keittiön lattialle.. Seuraavana aamuna alkoi vimmaisa siivoaminen ennen asuntonäyttöä (jos olisin ollut järkevä olisin perunut näytön)..
    No kai näitäkin juttuja sitä miettii sitten joskus keinutuolissa pieni hymynkare suupielessä :D Tsemppiä sinne!!! -I :)

    VastaaPoista