Social Media Icons

perjantai 4. maaliskuuta 2016

Crocs-sadesaapaskamppis & clogit tarjoushinnoin

Ei kommentteja Share It:

Yhteistyössä Crocs & Citymarket / Mammuttimarkkinat

Jos vakkarilukijoiltani tai ystäviltäni kysyttäisiin, mistä tavallisimmin ostan vaatteet tai kenkäni, heidän tuskin tarvitsisi miettiä vastausta kauaa. Minulle etenkin lastentarvikkeiden-ja vaatteiden suhteen tärkeää on laatu ja pitkä käyttöikä, koska tuotteesta riippuen käyttäjiä on 2-3, ja tottakai toivomme voivamme kierrättää meillä hyvin palvelleet jutut vielä ystäville ja lasten (tulevalle) serkullekin. Hinnan on oltava kohtuullinen, ja sen on vastattava laatua - voin maksaa takista, haalarista tai saappaista vähän enemmän, jos voin vielä kierrättää ne lapselta toiselle ja myydä tai antaa vielä eteenpäin.

Uskomattoman kivalla hinta-laatusuhteella ja hyvällä saatavuudellaan minut yllätti jo viisi vuotta sitten Crocs, joka brändinä ja etenkin lasten sadesaappaiden valmistajana on vakiinnuttanut paikkansa kenkätelineessämme - saappaat ovat Crocsille ominaisesti hyvin kevyet, kapean vartensa ansiosta ne istuvat hyvin eivätkä tipu jalasta kauppareissulla tai juutu kiipeilytelineen tikkaisiin ja kahvojen vuoksi ne on helppo pukea jalkaan. Kun minua pyydettiin sadesaapas-lähettilääksi ja Citymarketin Mammuttimarkkinoiden Crocs-tarjouksia nostamaan, en miettinyt hetkeäkään. Ihan mun juttuni - ja toivottavasti teidänkin!Saimme ensimmäiset Handle It-sadesaappaat Crocsilta varovaisen arvioni mukaan kaksi tai kolme vuotta sitten, ja samat aktiivisella käytöllä olleet keltaiset, kahvalliset sadesaappaat komeilevat tässä. Alunperin esikoisen käyttöön saamat saappaat ovat vuoden verran olleet käytössä kolmevuotiaalla, ja aina kun hän on päättänyt saanut päättää asukokonaisuudestaan, ovat siihen kuuluneet nämä siskon vanhat keltaiset saappaat - satoi tai paistoi.

Noin 35 euron normaalihinnalla varustetut saappaat ovat nyt valikoiduissa Citymarketeissa Mammuttimarkkinoilla tarjouksessa 25 euroa, naisten lyhytvartiset Jaunt Short-sadesaappaat ovat hintaan 29 euroa, ja valikoima erilaisia clogeja (lasten pistokkaita) löytyy peräti 15 euron tarjoushintaan huomenna 5.3 alkaen. Minut voi bongata huomenna 5.3 Jumbon Citymarketista klo 11-13 - tulkaa ihmeessä moikkaamaan! Keltaisia kumisaappaita ei valitettavasti löydy Jumbosta huomenna (jälkitoimituksena samaan toimipisteeseen tilaus onnistuu kyllä), joten pääkaupunkiseudulla keltaisia sadesaappaita tarjoushintaan myy Sello. Kaikissa Citymarketeissa tarjousvärit valikoimassa ovat fuksia, sininen ja keltainen, clog-valikoima vaihtelee.

Crocsin tarjoukset löytyvät huomisesta alkaen seuraavista Citymarketeista: 

Vantaa Jumbo
Espoo Sello
Turku Länsikeskus
Turku Kupittaa
Kuopio Kolmisoppi 
Kuopio Päiväranta
Joensuu Pilkko
Vaasa Kivihaka
Jyväskylä Seppälä


Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti