Social Media Icons

maanantai 1. helmikuuta 2016

Oot niin ihana - yhteisöllinen vauvakirja

1 kommentti , , , Share It:

Minulla on ystävä, jota en voi kehua liiaksi. Hän on lahjakas, hänellä on oma jäljittelemätön tyyli, parhaat jutut, ja kun hän tarttuu johonkin projektiin, se on yleensä jollain tapaa erikoinen - tai sitten hän tekee siitä sellaisen. Kun kuulin hänen tekevän vauvakirjaa, aavistelin, ettei siinä olisi vaaleansinistä haikaraa tai Comic Sans MS-fonttia. 

Mutta hän oli keksinyt jotain aivan muuta. (Koska sellainen hän on.) Hän päätti tehdä vauvakirjan yhdessä potentiaalisen asiakaskuntansa kanssa. Kuukausien salailun, päälle puskevien dedisten, kryptisten "on vähän hommia työn alla"-kuittailujen ja näyttävien launching-kinkereiden sijaan hän päätti tehdä oikeasti sellaisen vauvakirjan, jonka ihmiset haluaisivat lahjaksi tai omalle kullanmurulleen hankkia. Ai miksi? Koska se on heidän itsensä ideoima, heidän kommentoimansa, ja siis heidän tarpeitaan ja toiveitaan paremmin vastaava kirja. 

Ja mikäli tätä lahjakasta graafikko-ystävääni ja hänen töitään Aino Niemistä yhtään tunnen, niin se on kaikkea muuta kuin vaaleansinisin haikaroin tai Disney-hahmoin kuorrutettu. Siitä tulee niin hieno. 

Oot niin ihana on siis vielä suunnitteilla ja työn alla oleva vauvakirjaprojekti, jonka tekemiseen sinäkin voit osallistua. Käy tykkäämässä Oot niin ihana-facebooksivusta, seuraa Instagramissa, ja kommentoi, vaikuta, ehdota. Ja jos runosuoni ei syki, niin peukku-nappula on vallan voimallinen keino kertoa, että vau. Mitä maailman ihanimman lapsen vauvakirjasta pitäisi löytyä - siis perinteisten nimiehdotuslistojen ja kummivanhempien listaamisen lisäksi - vai niiden sijaan? Sen vain te tiedätte.

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi)

1 kommentti:

  1. Näyttääpä hyvältä! Itse tunnustan että olen kyllä NIIIIN laiska täyttämään vauvakirjaa että ihan hävettää.. -I :)

    VastaaPoista