Social Media Icons

torstai 11. helmikuuta 2016

Illan menovinkki: 112-päivä & Bumbleride-yhdistelmäratasarvonta Pikku Hurmurissa

1 kommentti Share It:


Minä olen monesti kertonut olevani varsinainen verkkoshoppailija, joka käy hypistelemässä tuotteita kivijalassa fiiliksen vuoksi, tai koska sattuu kulkemaa ohi. Näin yleensä onkin - paitsi kun kyseessä ovat lasten turvatuotteet ja kulkuvälineet. Jos lelujen tai vaatteiden suhteen menenkin toisinaan kivan ulkonäön, eettisen alkuperän tai hinnan perässä, määrittävät lastentarvikkeissa ostopäätökseni ihan toisenlaiset asiat. Minulle ei riitä, että kunhan vain joku on, vaan haluan maksamaani hintaa parhaiten vastaavan, juuri minun tarpeitani palvelevan ja turvallisen tuotteen.

Kun etsimme pienen farkun takapenkille sopivaa kolmen turvalaitteen komboa, tulin nähneeksi kovin laajan asiantuntemuksen ja palvelun kirjon lastentarvikeliikkeissä. Olin itse lukenut keskustelupalstoja, tsekannut Autoliiton testaamien istuinten ja kaukaloiden testitulokset ja törmäysvideot, ja pieneen tilaan hyvin sopivien istuimien lisäksi halusin tietysti mahdollisimman hyvät istuimet. Viimeisilläni raskaana ja kahden seinille hyppivän lapsen kanssa en varmasti ollut se toivotuin asiakas, kun ääneen pohdin, että fysiikan lakeihin ja törmäystilanteessa kohdistuviin voimiin en voisi vaikuttaa, mutta turvalaitteisiin voisin. Kaksi kolmesta istuimesta ostettiin tuolloin Keravalla sijainneesta Pikku Hurmurista, jonka asiantunteva ja ymmärtäväinen myyjä istuin toisensa jälkeen pyöritti palapeliä takapenkillä etsien mahdollisimman turvallista, helppokäyttöistä ja meille sopivaa komboa. Yli kaksi tuntia vieneen reissun päätteeksi saatoin vain kiittää asiantuntevasta, asiakaslähtöisestä ja erinomaisesta palvelusta (mieheni tosin muistaa myös seikkaperäisen keskustelun uistelusta merellä).

Pitkän ja perusteellisen taustatyön jälkeenkin tulin todenneeksi, että asiantunteva lastentarvikeliikkeen myyjä on se, jota tarvitsen. Kun kerron tarpeistani, saan henkilökohtaisen opastuksen lisäksi kymmenen tarkentavaa lisäkysymystä, arvioita tuotteen käytettävyydestä ja lahjomattoman mielipiteen tuotetarjonnan brändien välisistä eroista - hinta ei aina kerro laadusta tai käytettävyydestä (sen tosin huomasin jo Autoliiton testituloksia selatessani).

Mutta, asiaan: siihen lastentarvikeliikkeeseen, lukijaetuun ja Bumbleride-yhdistelmärattaiden arvontaan. Vantaan Koivuhaassa tätä nykyä sijaitsevassa Pikku Hurmurissa vietetään tänään, torstaina 11.2 klo 17-21 112-päivää, ja lasten turvaistuimista ja turvallisesta matkustamisesta on kertomassa liikkeen asiantuntija, lisäksi Cybex-istuinten (jollaisen minäkin muuten pari viikkoa sitten ostin - superiso peukku!) ja edustaja kertoo turvaistuinten muuttuvista normeista sekä ominaisuuksista. Esittelyssä ovat myös kodin turvatuotteet ja illan aikana liikkeessä on huipputarjouksia edellä mainituista turvatuotteista, istuimista (kaikki normaalihintaiset istuimet -20%) ja Stonzeista. Lisäksi kivijalassa (Pikku Hurmurillahan on myös verkkokauppa) saatte 50 euron arvoisista, normaalihintaisista ostoksista 10 euron alennuksen helmikuun loppuun saakka, kun mainitsette kassalla maagiset numerot 112.  

Kaikkien liikkeessä vierailleiden (ei siis ostopakkoa!) ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan lisäksi Bumbleride Indie 4 All Black-yhdistelmävaunut, joiden arvo on 799 euroa! 

Bloginäkyvyys vaihdettu alennukseen. 

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) 

1 kommentti:

  1. Tuo cybexin istuin on ollut meilläkin käytössä esikoisella ja olen ollut tyytyväinen!
    Ja kun vekara kasvaa niin etutyynyn poistamalla käyttö jatkuu. Kovasti mietin että tilaanko Sironan kohta kaukalosta pois siirtyvälle kuopuksensa, mutta testattuani tuota istuinta niin totesin että on juuri passeli meidän superpitkälle, kohta 1vuotiaalle. Meillä on nyt ollut cybexin Aton q kaukalo käytössä ja on kyllä mainio siitä että menee todella pitkään säädettävyytensä ansiosta. Esikoisella oli eri kaukalo ja jouduttiin vaihtamaan jo 7kk ikäisenä toiseen istuimeen. -I :)

    VastaaPoista