Social Media Icons

torstai 25. helmikuuta 2016

Avainmerkityt talven hittilelut & antamisen iloa

6 kommenttia Share It:Tänä talvena ei ole ollut varsinaista liikatarjontaa lumesta tai ihanista talvikeleistä, ja henkilökohtaisesti en kyllä linnun laulua kuullessani ja tulppaaneja kaupasta kotiin kantaessani ole erityisesti takatalvea enää toivonut tulevaksikaan, mutta oletettavasti vielä tarvitaan talvikamppeita.

Kotimainen Plastex tarjosi minulle mahdollisuutta tehdä hyvää, ja sainkin valita lahjoituskohteen Lohjalla, siis oikeasti viidenkymmenen kilometrin päässä Helsingistä, valmistetuille lasten talviulkoleluille, pulkille ja liukureille. Lahjoituskohdetta minun ei tarvinnut miettiä sekuntia pidempään - lastemme kerho on ollut pienien määrärahojen vuoksi sulku-uhan alla, eikä kerholla ole vuosiin ollut talviulkoiluvälineitä, vaikka kiva pulkkamäki pihasta löytyykin.

Taannoin sivusinkin meillä kovasti fanitettuja, Plastexilta joulun alla saatuja Snow Fly-pulkkia, jotka nimestään huolimatta ovat avainlippumerkittyjä ja siis Lohjalla elintarvikemuovista valmistettuja. Ne pesevät paremmuudellaan perinteiset pulkat ja ahkiot, koska pienemmän kokonsa vuoksi ne ovat paitsi kivemmat säilyttää, myös ketterämmän ja helpommin ohjattavan tuntuiset pienillä laskijoilla. Erityiskiitoksen ansaitsevat hyvät kädensijat!

Koska kuitenkin jaettu ilo on parasta iloa, halusimme Plastexin kanssa tarjota myös yhdelle teistä mahdollisuuden tehdä hyvää! Mikä on mielestäsi kohde, joka ansaitsisi pientä vetoapua? Koululuokka, päiväkoti, junnufutisjoukkue, asukaspuisto vai jokin ihan muu? Kotimaisen Plastexin valikoimasta löytyy niin pulkkia, liukureita, juomapulloja, kastelukannuja kuin Eero Aarnion suunnittelemia edullisia Plastex Design-tuotteitakin! Paras kommentti (eli kohde-ehdotus) palkitaan Plastexin sadan euron lahjakortilla (jolla muuten saa aika monta liukuria tai hiekkalapiota!). Ilmianna lahjoituskohteesi kommenttiboksissa 28.2 mennessä, ja olet mukana! Kivan kohteen voittomahdollisuuksia kannattaa parantaa tietysti pyytämällä kaveriakin osallistumaan arvontaan. 

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi)

6 kommenttia:

 1. https://m.facebook.com/events/663633133775152?acontext=%7B%22ref%22%3A104%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&aref=104

  Sopisi hyvin Puuhakassi pakolaislapselle keräykseen.

  VastaaPoista
 2. Muutettiin juuri uuteen paikkaan ja vieressä on pari vuotta vanha asukaspuisto,jossa ei ole mitään pihapuuhastelu välineitä. Lapset laskee muovikasseilla liukumäkeä (ei paha vaihtoehto sekään),mutta olisihan se aika päheetä jos sais uudet "kunnon vehkeet" mäkitouhuihin! -I :)

  VastaaPoista
 3. Jyväskylän perhekeskus Tourutuvalla tuollainen lahja otettaisiin varmasti ilolla vastaan!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Meidän lapset käyvät pientä ihanaa kyläkoulua. Siellä on maailman parhaimmat opettajat ja ihana yhteishenki.
  Pulkkamäki on lasten talven riemu koulun pihalla. Omat pulkat kuskataan koulubussin kyydissä omassa kainalossa, joten olisihan se hienoa, jos voitaisiin koululle lahjoittaa omat pulkat. Voisi bussikuskikin tykätä ;)

  VastaaPoista