Social Media Icons

sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Pari viime vuoden lemppari(koulu)asua

3 kommenttia Share It:

Farkut Hailys, paitapusero* Vero Moda, trikootakki Nosh, trenssi* Vila 
*saatu Def-Shopista

Viime syksynä lähdin jatkamaan opintojani lasten kotihoidon ja freelancer-keikkatöiden ohessa. Muutos oli raskas, mutta toivottu ja ihana. Aikataulut ovat heittäneet häränpyllyä, työn alla on aina kolme miljoonaa asiaa, mutta toisaalta koen jaksavani itse paremmin, kun pääsen välillä pois kotoa muiden aikuisten ihmisten pariin. Kukaan ei heittele ruokaa, karju tai seuraa vessaan, halleluja! 

Ison muutoksen koki syksyn mittaan myös vaatekaappini, joka aiemmin koostui lähinnä mukavista ja joustavista äitiysvaatteista, kotiverkkareista ja (hintalapuissaan olevista) treenivaatteista. Kun syksyllä sain valita naisten-ja miesten vaatteita, kenkiä ja asusteita myyvän Def-Shopin valikoimista itselleni muutaman herkun, tiesin, mitä hankkisin - jotain rentoa, mutta siistiä, töihin ja kouluun kelpaavaa. 

Olen maailman huonoin shoppailija. Teen ostokset mieluiten verkossa, ja käytän aina mahdollisuudet sovittaa vaatteita ensin kotona (siis järjestää vaatteiden kotikutsuja), mutta brändien, valikoiman ja aikataulujen puitteissa mahdollisuus sovittaa vaatteita ennen tilausta kotona on tietysti varsin rajallinen. Raskausajan jälkeen kroppa on ollut alati muutostilassa, ja oman koon arvioiminen ilman sovitusmahdollisuutta on hankalaa - samojenkin brändien vaatteita minulta löytyy varmaan kolmessa eri koossa! Kokotaulukkojen tihrustaminen on ärsyttävää, ja materiaalista riippuen oikeankin kokoinen tuote voi kotiin tullessa istua huonosti. Def-Shopissa ihastuinkin jokaisen myytävän tuotteen tuotesivulta löytyvästä "mikä on minun kokoni"- generaattori (voikohan sitä kutsua sillä nimellä...), johon voi syöttää painonsa, pituutensa, tavallisesti vaikkapa Vero Modan vaatteissa käyttämänsä koon, sekä toivotun istuvuuden - minä esimerkiksi toivon vaatteiden olevan rennosti istuvia, väljähköjä. 

Saamani tuotepaketin yläosat olivat yhtä poikkeusta lukuunottamatta tosi hyvin istuvia, ja jopa farkut olivat oikean kokoiset - itse olisin ilman "kokogeneraattoria" tilannut varmaan kaksi kokoa isommat (ja pettynyt). 

Def-Shopin valikoima on laaja niin eri tyylisten vaatteiden kuin brändienkin suhteen. Kaikille tuttujen Vero Modan ja Vilan tuotteiden lisäksi bongasin monta ihan uutta tuttavuutta, kuten alla olevissa kuvissa päälläni olevan Hailys-merkkisen trikootakin. 

Olen fiiliksen mukaan pukeutuja, mutta tyylini noin yleensä on varmaan aika rento ja yksinkertainen. Tykkään farkuista, paitapuseroista, raidoista, mustasta ja valkoisesta. Silti haluan, että vaatekaapistani löytyy muutama villi kortti, niille päiville, kun tuntuu, ettei punainen huulipuna tunnu tarpeeksi freesiltä ja räväkältä. Ja juuri sellainen villi kortti (ja melkoinen lemppari) tämä Hailysin trikootakki onkin ollut. Mieheni sanoo, että näytän taideterapeutilta, ja kieltämättä se on... Not my regular cup of coffee, mutta 14 euron hintaisena show stopperina se toimii itselläni, vaikka värejä noin muuten vierastankin. 

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) 

3 kommenttia:

 1. Moi! Ootko huomannut että sulla olis jotain häikkää kilpirauhasessa? Kun se näyttää noissa kuvissa suurentuneelta!! Anteeksi ihan off topic kommentti!

  VastaaPoista
 2. Sulla on tosi kiva tyyli! Kiinnostaisko sua joskus tehdä jonkinnäköistä vaatekaappiesittelyä, tyyliin käytetyimmät vaatteet ja miksi, tai ylipäänsä olisi kiva lukea sun ajatuksia vaatteiden ostoon ja omistamiseen liittyen - määrä, laatu, eettisyys, hinta jne. :)

  Mun oma tyyli on hukassa, mutta nyt kun vielä imetän ja pudotettavia kilojakin on kymmenen, ei oikein ole motivaatiota vaatejuttuihin. Samalla kuitenkin tympii kiskoa aina samat vaatteet niskaan. Ehkä sitten kun "saan taas kroppani takaisin" ja tuntumaan omalta alkaa tyylin suunnatkin hahmottua. :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista