Social Media Icons

sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Ihana talvipäivä

7 kommenttia Share It:Loman viimeinen päivä. Koulut ja kerhot starttaavat taas huomenna. Miten me tätä tarvitsimmekaan. Kiireettömiä aamuja, sohvan nurkassa vietettyjä iltoja lasten mentyä nukkumaan, ystäviä ja ihania kohtaamisia. Toisaalta pitkät lomat, paukkupakkaset, työt ja unikoulu ovat näkyneet infernaalisena uhmakautena, vääntönä ja säätönä, joten paluu arkeen ei tunnu haikelta, vaan oikeasti aika kaivatulta. 

Tänään pääsimme ensimmäistä kertaa pulkkamäkeen kavereiden kanssa, ja mukava reissu rankattiin heti kotiin päästyä top kolmoseen Muumimaailman ja HopLopin kanssa kärkikahinoihin. Miinusta jälkikasvu antoi vain hernekeitosta, ja siitä, ettei jääty laskemaan kolmanneksi tunniksi. Tyhmät hanskat, ärsyttävä fleece ja väärän väriset sukat unohtuivat nekin kun pihalla odottivat parhaat kaverit. 


Muuten, Plastexilta saadut, hieman perinteistä pulkkaa lyhyemmät ja leveämmät Snow Fly-pulkat (jotka muuten on valmistettu Suomessa!) todettiin heti perinteistä pulkkaa ketterimmiksi ja helpommin taaperoidenkin käsissä hallittaviksi, siis talvileluhiteiksi. Iso peukku! 

Loman viimeisenä päivänä mieltä eniten lämmittää univelkojen paikkaileminen, Greyn anatomian iltaisin tuijoteltu tuotantokausi, jouluherkuttelusta huolimatta päälle sujahtaneet, varmaan 8 vuotta vanhat superlämpimät toppahousut, kaappi-inventaario, uusi kamera ja yöunet. Seitsemän tunnin yöunet. 

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) 

7 kommenttia:

 1. 7h yöunet! Mulle kelpais kans! Jonain päivänä taas täälläkin.. Ihana kuulla että siellä on unta riittänyt. Tsemppiä taas "normi" arkeen! -I :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos pulkkavinkistä kun osto on ajankohtaista juuri nyt. Pulkkalinkki vie maahantuojan sivuille, mutta onkohan tuota Snow Fly® -käsikahvapulkkaa kuluttajamyynnissä verkkokaupassa? Prismassa näkyi olevan tuota toista mallia...

  VastaaPoista
 3. http://www.plastex.fi/pulkka-kasikahvoilla-76x50x12cm-vihrea.html Nyt tärppäsi tuolta Plastexin sivuilta tuon pulkan tilaaminen! :) Näyttäisi valikoimissa olevan vihreä ja punainen pulkka käsikahvalla...

  VastaaPoista
 4. Sulle olisi haaste. :)

  http://moumou.fi/2016/01/13/sivu-ystavankirjasta/

  VastaaPoista
 5. Olisi muuten haasten teidän pienillekin. ;)

  http://mamalife.fi/bebeaulait/2016/01/18/nopsyn-ystavankirja/

  VastaaPoista
 6. Kirjoitat mahtavaa blogia! Poikani on viikon kuopustasi nuorempi joten olen seuraillut tiiviisti kuulumisia jo raskausajoilta. Pidän kovasti tyylistäsi kirjoittaa ja toivoisin että ehdit päivittelemään edes jotain pientä blogiin. T. Äiti ketä joka ilta tsekkaa olisiko lapsellistaan tullut uutta juttua

  VastaaPoista