Social Media Icons

keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Lomalla viimeinkin

2 kommenttia Share It:

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin...

Meillä ei ole liiemmin siemailtu mojitoja tai tuhlailtu ranta-Rolexeihin, mutta ainakin vakaasti olemme yrittäneet hölläillä. Olla vain. Ottaa vähän rennommin. Ja kun sanon että "me", tarkoitan tietysti itseäni. 

Syksy ja kuluva talvi (tai "talvi") on ollut kiireinen, palkitseva, stressaavakin. Olemme saaneet tehdä sitä, mistä olemme haaveilleetkin, sitä, jota varten olemme ponnistelleet. Syksyn aikana synkronoimme kalenterimme what's up-viestien välityksellä, olen odottanut ovenraossa ulkovaatteet päällä valmiina lähtöön miehen tullessa kotiin ja tehnyt erikoisjärjestelyjä kaiken ehtiäksemme. 

Joulun alla taivas tuntui putoavan päälleni. Hengästyttävä tahti, deadlinet koulussa ja töissä, ja ulkopuolelta kantautuvat suru-uutiset purkautuivat unettomuutena ja jännityspäänsärkyinä. Pari lungimpaa viikkoa ovat tehneet terää; puoli vuotta to do-listalla seisoneet kaappien siivoukset on saatu alkuun, koti on ollut inhimillisen näköinen, olemme tavanneet ystäviä ja nauttineet ajasta lasten kanssa. 

Paluu koneelle ja näppäimistölle tuntuu hassulta, ja silti niin oikealta. Sanottavaakin on paljon: unikoulua on takana kolme yötä, lastenhuoneen nukkumisjärjestelyt ovat muuttuneet, tulevaan vuoteen mahtuu paljon kivoja muutoksia ja niin edelleen. 

Mutta täällä ollaan. Taas. 

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) 

2 kommenttia: