Social Media Icons

torstai 3. joulukuuta 2015

3. luukku: joulukorttikuvaukset Vantaalla huomenna

Ei kommentteja Share It:

Kuten aiemmin blogissa kerroinkin, teen sivutoimisesti lapsi-ja perhekuvausta pääkaupunkiseudulla (ja kesällä toivoakseni satunnaisesti sen ulkopuolellakin!). Photo Saskian facebook-sivut löytyvät täältä ja keskeneräiset (anteeksi) kotisivut täältä.

Huomenna perjantaina teen joulukorttikuvauksia ja siis lapsikuvauksia ylipäätään vantaalaisessa avoimessa päiväkodissa Hakunilassa. Pikku Hepon päiväkoti on huomenna auki 10-15 ja koko tuon ajan on siis mahdollista tulla kuvauttamaan lapsensa vaikka extempore! Vaikka kuvaukset kantavatkin joulukorttikuvausten nimeä, niin joulupalloja tai tähtisädetikkuja minulta ei löydy (perinteiset tonttulakit ne haluaville kyllä), mutta 60-luvun puinen rattikelkka, kalastajanlangasta neulottu päiväpeitto ja muuta pientä mukavaa kyllä.

Huomenna on siis tarjolla 20 minuutin kuvausaikoja 40 euron hintaan. Kuvauksen jälkeen asiakas saa laskun sähköpostiinsa ja viikon kuluessa (toivoakseni kuitenkin jo samana viikonloppuna) linkin kuvatiedostoihin, jotka voi teetättää valokuviksi, tulostaa korteiksi, jakaa facebookiinsa - ihan miten haluaa! Minun kauttani ei siis saa tilattua kuvatuotteita, mutta esimerkiksi Ifolorilla kymppikuvien hinta viime vuonna oli muistaakseni alle 15 senttiä kappaleelta.

Sisaruskuvien & äiti-lapsikuvien ottamiseen on varattu hieman kauemmin aikaa, ja hinta on 65 euroa / 3 kuvatiedostoa.

Avoin päiväkoti Pikku Hepo löytyy osoitteesta Hiirakkokuja 4. Läheltä löytyy runsaasti maksutonta pysäköintitilaa, vaunuille on oma ulkovarastonsa, ja paikan päältä löytyy kaikki tarpeellinen vaikka koko päivän kestävään hengailuun - mukava henkilökunta, vaipanvaihtopiste, mikro, jääkaappi, liesi, astiat, kaksi leikkihuonetta, askarteluhuone... Niin, ja todella ihanat asiakkaat!

Nähdäänkö huomenna?

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti