Social Media Icons

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

2. luukku: voita lahjakortti intialaiseen päänhierontaan + hemmotteluhoitoalevinkki

44 kommenttia Share It:

Aika moni varmaan näin joulun sekä ovista ja ikkunoista tulvivien tuotemainosten keskellä miettii lahjoja niille, jotka eivät tarvitse mitään, joille ei ehkä halua antaa mitään tavaraa, tai jotka voivat ostaa sen, mitä haluavat. Minusta ainakin vaikeinta on joka vuosi keksiä lahjat vanhemmille ja isovanhemmille - ihmisille, joilla on oikeasti jo kaikkea. Itse olen kokenut niin sanotut aineettomat joululahjat hyvinä; tuen mielelläni paikallisia pienyrittäjiä, ja tarjoan uudenlaisia elämyksiä ihmisille, joilla on kolmekymmentä kynttilänjalkaa ja neljä erilaista kahviastiastoa.

Tulen jakamaan blogini joulukalenterissa joululahjavinkkejä lasten ja aikuisten paketteihin monenlaisilla budjeteilla, mutta aloitan kuitenkin näistä aineettomista. Mitä siis antaa ihmiselle, jolle ei osaa tai halua ostaa tavaraa?

Valokuvauslahjakortti (en tietystikään voi olla mainitsematta itseäni tai Photo Saskiaa). Kuinka monta kivaa koko perheen kattavaa yhteiskuvaa tai sisaruspotrettia teillä on?
Kirpputoripöytälahjakortti - niille, joilla on jo kaikkea, ja jotka voisivat jo luopua jostakin. Lämpimät suositukseni saavat Ipanainen Hakaniemessä ja Little Copenhagen Kampissa.
Yhteistä tekemistä; itse muistan lapsuuteni parhaiden lahjojen olleen isotätini ja tätini kanssa tehdyt elokuvateatterireissut. Pienempien lasten kanssa vain budjetti ja mielikuvitus on rajana - käykää uimahallissa, jääshow'ssa, HopLopissa, Muumien Taikatalvessa, lasten teatterissa (meillä fanitetaan edelleen Tanssiteatteri Raatikkoa Vantaalla)! Lasten kanssa puuhailu on kaikin puolin win-win, sillä vanhemmat kotona saavat samalla ansaitun vapaahetken.
Lahjakortti hemmotteluun; hierojalle, kasvohoitoon, pikamanikyyriin, suolahuoneelle, shiatsuun - ja tue samalla paikallista pienyrittäjää.
Liikuntalahjakortti - lataa vaikka lahjakortille uimahalliin kertoja, salitreeniä tai osta käynti personal trainerille.

Äidilläni on Helsingin Töölössä hyvien kulkuyhteyksien äärellä itämaisten vaihtoehtohoitojen Ki-Shiatsu-luontaishoitola, jossa hän tekee esimerkiksi shiatsua, mammashiatsua, intialaista päänhierontaa, reikiä ja thai-jalkahierontaa. Oma suosikkini rentouttavan ja oloa helpottavan raskausajan mammashiatsun lisäksi on aina ollut intialainen päänhieronta, joka on aika matalan kynnyksen hoito. Jos tykkää hieronnasta kampaajan pesupaikalla, tykkää intialaisesta päänhieronnasta. Itse olen euforiassani torkahtanut intialaiseen päänhierontaan monen monta kertaa, ja olen saanut siitä apua jännityspäänsärkyihini.
Äitini hoidoista on kirjoittanut esimerkiksi Lähiömutsi-blogin Hanne täällä ja Äiti yrittää-blogin Heidi täällä.

Sainkin arvottavaksi äitini helsinkiläiseen hoitolaan kaksi lahjakorttia intialaiseen päänhierontaan - eli kaksi valmista lahjaa pukinkonttiin! Kenelle antaisit lahjakortin ja miksi? Jätä kommentti 6.12 klo 21 mennessä, ja olet mukana arvonnassa! 

Lahjavinkkinä vielä: nettiajanvarauksen kautta arkiaamujen (klo 9-13) hoitoajat (shiatsu 60min, 90min ja 120min) sekä tunnin intialaiset päänhieronnat ovat puoleen hintaan 21.12. saakka, lahjakortit (puhelimitse tai meilitse varattuna) -20% jouluun saakka.

PSST! Käykää tykkääämässä Ki-Shiatsun Facebook-sivuista. Sekin on pienyrittäjän tukemista. ;)

Arpaonni suosi tällä kertaa seuraavia kommentoijia:

Antaisin yllärinä siskolleni, joka on yh-äippä. Hänellä oma aika vähäistä, joten tämä olisi hänelle niin ihana.
texas-86 (at) hotmail.com

Lahjakortti menisi minulle itselleni! :D Olen vauvan ja kaksi-vuotiaan äiti ja aika ryytynyt sellainen. Aivan ihanalta tuntuu pelkkä ajatuskin ikiomasta hemmottelusta, kun kukaan ei kilju/ karju/ huuda/ itke tai vaadi mitään :D


Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) 

44 kommenttia:

 1. Antaisin lahjakortin siskolle mammashiatsua varten, loppuraskautta rentouttamaan :)

  saaristonlapsi@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Viime yön valvoneena (muitakin öitä takana) itsekkäästi ajattelen itseäni. Itselleni antaisin lahjakortin. Toki minulla on myös muita kohtalotovereita,joten varmaan sitten yhdelle heistä,jos itseään ei voi asettaa ehdolle :D -I :)

  VastaaPoista
 3. Antaisin lapsen kummille joululahjaksi.

  VastaaPoista
 4. Siskolleni menisi :)
  makitalo.laura@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Siskolleni menisi :)
  makitalo.laura@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Antaisin lapsen kummille joululahjaksi.

  VastaaPoista
 7. Omalle miehelle <3
  suvi.s.turunen a t gmail.com

  VastaaPoista
 8. Lahja menisi tyttären kummitädille joululahjaksi. -AnnaMaria- runoilija_ellu@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Antaisin lahjakortin äidilleni, jolla ei eläkeläisenä ole varaa hoidoissa käydä. Hän myös aina ajattelee muita ennen itseään ja olisi ihanaa tarjota hänelle yllätys, joka on vain häntä itseään varten.

  VastaaPoista
 10. Omalle äidille tulisi...ei varmasti perusteluja kaipaa , nyt on oma vuoroni hemmotella äitiä<3
  hennamake@suomi24.fi

  VastaaPoista
 11. Antaisin lahjakortin omalle siskolleni joululahjaksi <3 bloglapsiparkki(at)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Antaisin kyllä itselleni (:)) Mutta koska en ole itsekäs, antaisin sen ystävälleni jolla on viisi (5!) lasta, neljä poikaa ja tyttö, sekä työ opettajana. Hän on myös ihana ja hyväsydäminen ihminen.

  VastaaPoista
 13. Antaisin lahjan poikaystävälleni/kihlatulleni/avopuolisolleni.. Millä häntä kuuluukaan kutsua :)
  Lupaan aina viikoittain hieroa häntä.. Aina olen mukamas liian kiireinen tai en jaksakkaan, nyt olisi hieronta hänellä sitten luvattuna 100%, jos voittaisin tämän lahjan hänelle.

  VastaaPoista
 14. Lahjakortti menisi ehdottomasti hemmottelua rakastavalle ystävälleni, jonka opiskelijabudjettiin moiset eivät varmaan tällä hetkellä kovin hyvin sovi. Olisi ihanaa yllättää hänet tällaisella lahjalla! :)

  VastaaPoista
 15. Antaisin ystävälle, pientä hemmottelua arkeen. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Raskaana olevalle ystävälle, joka kärsii pahoista alkuraskauden oireista. Itse, kun näiltä säästyin jokaisella kolmella kerralla.

  mijori@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Miehelleni

  kolmepienta@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Antaisin isosiskolle :) sofia_salminen@outlook.com

  VastaaPoista
 19. Lahjakortti menisi minulle itselleni! :D Olen vauvan ja kaksi-vuotiaan äiti ja aika ryytynyt sellainen. Aivan ihanalta tuntuu pelkkä ajatuskin ikiomasta hemmottelusta, kun kukaan ei kilju/ karju/ huuda/ itke tai vaadi mitään :D

  VastaaPoista
 20. Antaisin lahjakortin tällä kertaa itselleni. En ole pariin vuoteen käynyt missään ns. rentoutumassa ja tämä voisi ollasellaimen matalan kynnyksen paikka.
  heidi-ojala@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Antaisin yllärinä siskolleni, joka on yh-äippä. Hänellä oma aika vähäistä, joten tämä olisi hänelle niin ihana.
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Lahjakortti taitaisi mennä itselleni. Sen verran rikkipoikki olen 8kk kestäneen yövalvomisen jäljiltä, että hetki omaa aikaa ja hemmottelu olisi paikallaan.

  VastaaPoista
 23. Lahjakortti omalle äidille! Hän varmasti nauttisi!
  karoliina.rauttu@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Mun ihanalle äidille, se olis sen ansainnut♡
  vilma_virkkunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Oi. Mä rakastan päähierontaa ja kaikenlaista rapsutusta, että lahjoisin väsynyttä ja stressaantunutta itseäni, jos olisin oikein itsekäs. Toisaalta haluaisin antaa sen äidilleni, mutta äiti asuu niin kaukana. Voisin antaa sen myös anopilleni, joka valmistuu ihan näillä näppäimillä yliopistosta, vielä yli 50 -vuotiaana jaksoi lähteä opiskelemaan. :)

  VastaaPoista
 26. Voi tämän postauksen luettuani tuli kyllä sellanen "pakko päästä intialaiseen päähierontaan"-fiilis! :D En ole vielä koskaan käynyt. Joten itsekkäästi ajattelin kyllä itseäni :D Mutta avomieheni tykkäisi varmasti myös :)
  -Sanna-

  VastaaPoista
 27. Minä tarvisin sen ehdottomasti itse. ;) 2 vee uhmis ja 6 kk hampaiden tekijä vie mehut ja illalla nukkumaanmennessä korvissa soi ja vaikka kuinka väsyttää ei uni päivän tohinoiden jälkeen meinaa tulla. Kelan tuilla ei ole varaa itseen satsata. Oispa ihana joululahja! :) :) :) mikkolapiia@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Antaisin lahjan itselleni. Syksy on ollut aika raskas kohta kuus veen, kolme veen ja kolmen kuukauden ikäisen kanssa.

  VastaaPoista
 29. Antaisin lahjan ystävälleni. Hän on sen todellakin ansainnut rankan syksyn jälkeen.

  soile.mannisto@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Antaisin lahjan äidilleni, jota en aina muista tarpeeksi kiittää olemassaolostaan tai antamastaan tuestaan. Äidillä on ollut myös todella rankka syksy ja iso leikkaus takana, joten rentoutumishetki olisi enemmän kuin tervetullut.

  (emmavalkonen@outlook.com)

  VastaaPoista
 31. Ehdottomasti omalle äidilleni joka on meidän perheen ainut tukiverkosto ajatellen apua arjessa ja lapsen hoidossa. :)
  -Ensikertalainen

  VastaaPoista
 32. Antaisin lahjan itselleni, rentoutusta kyllä tarttis!

  anjoensu (at) ulapland (piste) fi

  VastaaPoista
 33. Mukana arvonnassa! Intialainen päähieronta on ihanan rentouttavaa kaiken kiireen keskellä! :)

  T: Nelli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siis antaisin lahjan anopilleni. Hän varmasti ilahtuisi rentoutushetkestä :)

   Poista
 34. Antaisin lahjakortin miehelleni, joka näin vuodenvaihteen kiireissä kaipaisi kyllä rentoutusta.

  VastaaPoista
 35. Antaisin lahjakortin miehelleni, joka näin vuodenvaihteen kiireissä kaipaisi kyllä rentoutusta.

  VastaaPoista
 36. Siskolleni antaisin joululahjaksi =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Siskolleni antaisin joululahjaksi =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Jiiihaa!! :D en ikinä voita mistään mut nytpä voitin :D Mahtaaavaaa...! Saanko sähköpostiin jonkun jutun vai mites tää homma nyt etenee? T. Innokas :D

  P.s. Ihania vuoden vikoja päiviä Anna ja perhe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Ambra!

   Ah, aivan! Jos laitat minulle meiliä osoitteeseen lapsellista@gmail.com niin toimitan tietosi eteenpäin :)

   Poista
 39. Tämän tarkoituksena on tiedottaa suurelle yleisölle, että Daniel John, yksityinen lainanantaja on avannut taloudellisen mahdollisuuden kaikille, jotka tarvitsevat taloudellista apua. Annamme lainaksi 2 prosentin korkoa yksityisille, yrityksille ja yrityksille selkeillä ja ymmärrettävällä ehdolla. ota meihin yhteyttä sähköpostilla, jotta voimme antaa lainaehdotamme osoitteessa danieljohnhome@gmail.com

  VastaaPoista