Social Media Icons

tiistai 1. joulukuuta 2015

1. luukku: Frozen-kynnet

4 kommenttia Share It:

Lähtölaskenta jouluun (ja synttäreihin ja tentteihin ennen sitä) alkakoon! Liki viisivuotisen blogini historiassa en ole koskaan aikaisemmin toteuttanut blogijoulukalenteria, mutta tänä vuonna minulla on kunnianhimoinen tavoite moiseen. Joulukalenteri pitää sisällään tavallista enemmän kivoja lukijaetuja ja arvontoja pukinkonttiin, mutta myös joululahjavinkkejä, DIY-hommia, yhdet syntymäpäiväjuhlat ja erikoisruokavalioon istuvia jouluruokaohjeita (no, ainakin yksi).

Marraskuu oli meille varmaan yksi vuoden rankimmista kuukausista, joten tuntuu todella hyvältä ja tervetulleelta suunnata katse jouluun, perhejuhlaan ja pitkiin vapaisiin. Sitä ennen olisi muutama loppurutistus selätettävänä, mutta... Sellaista on elämä.

Itselläni on muutama takuuvarma jippo joulun alla tuntuvan stressin ja kaamosväsymyksen (se iskee j-o-k-a vuosi) tainnuttamiseen: hyvin istuvat, mukavat ja kauniit alusvaatteet (tai ainakin mukavat, mutta sellaiset, jotka eivät vielä ole elämänsä ehtoopuolella), pahimmat väsymyksen merkit häivyttävä kevyt meikki, lämpimät tai ihanan näköiset sukat ja kynsilakka. Kyllä, kynsilakka, sukat, meikki ja alusvaatteet. Usein niillä kaikista pienimmillä yksityiskohdilla on suurin merkitys. Epäsiistit, rehottavat kulmakarvat saavat ilmeen näyttämään väsyneeltä ja huonosti istuvat alushousut näkyvät muhkuroina vaatteiden läpi.

Viikon syysflunssan ja sohvan pohjalla vietettyjen päivienkin jälkeen minua eniten piristää paitsi särkylääke ja lepo, myös pitkä suihku, vartalokuorinta ja kynsien lakkaaminen. Sillä, miltä näyttää, on uskomaton vaikutus siihen, miltä tuntuu. Kynsien lakkaajana olen oikeasti kyllä aika laiska, ja 80% ajasta olen kynsilakatta. 

Viime päivien aikana kaupungilla ja kerhoillessa kanssaihmisiä ovat ihastuttaneet 4-vuotiaan esikoiseni valitsemat kynsilakkani, Frozen-kynnet kuten hän niitä kutsui, ja niin päätin jakaa teillekin helppojen talviteemaan (vastaiskuna kaikelle punaiselle ja joka radiokanavalla soiville joululauluille!) sopivien kynsien ohjeen (tai ehkä kuitenkin sävyt). Kävin Lumenen tehtaanmyymälässä Espoossa alkuviikosta ja naulitsin heti silmäni 3 euron pakkausvirheellisten kynsilakkojen ja huulipunien pöytään (pakkauksissa siis tarrat vinossa, tahra tms, tuote on ihan priima). 

Lumene on yksi harvoista semi-selektiivisistä kosmetiikkasarjoista (jotka eivät ole luonnonkosmetiikkaa), joiden värikosmetiikasta ja etenkin fordaldehydittomistä kynsilakoista aidosti vuodesta toiseen tykkään, ja jonka hinta-laatusuhdetta pidän järkevänä. Lumenen Gel Effect-kynsilakkoja vuosia ostaneena ja käyttäneenä päätin tarjoushinnan ja pirteämpien värien innoittamana kokeilla Natural Code-sarjaa. Kynsilakkana tykkään edelleenkin enemmän kauniisti levittyvästä Gel Effectistä, mutta pikakuivattajan kanssa tämä lakkaus on pysynyt yllättävän hyvin - viikon jälkeen ainoastaan yhdestä kynnenkärjestä on lohjennut pala. Not bad. 

Minun Frozen-kynsissäni on siis aluslakkana maailman paras ja hinta-laatusuhteinen Mavalan Super Base, päällä kaksi kerrosta Lumenen Natural Coden sävyä 13 Spring, värikästä Natural Code-hilelakkaa sävyssä 63 Daisy ja vielä kerros Lumenen Quick Drying Top Coat-pikakuivattajalakkaa (saatu). 

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi)

4 kommenttia: