Social Media Icons

tiistai 24. marraskuuta 2015

Viikon löytö: hypoallergeeniset, parabeenittomat, ekosertifioidut kylmävahaliuskat

1 kommentti , , Share It:

Minä olen varmaan liki kymmenen vuoden ajan siistinyt ja muotoillut kulmakarvani kylmävahaliuskoilla, ja pinsettejä käytän lähinnä yksittäisten hajakarvojen taltuttamiseen. Olin kuitenkin miettinyt perinteisten Veet-vahaliuskojen korvaamista toisella tuotteella, sillä aloin saamaan niistä aika raisuja reaktioita; ärhäkkää kirvelyä, kutinaa ja punoitusta, johon ei auttanut mikään. 

Prismassa kauppareissulla bongasinkin kappalehinnaltaan (siis per liuska) lähestulkoon samanhintaiset Acorellen hypoallergeeniset ja parabeenittomat kylmävahaliuskat, jotka on valmistettu luonnollisista ainesosista, mehiläisvahasta ja luomulaatuisesta aloe verasta. Minä olen oppinut tuntemaan Acorellen hyvin hinta-laatusuhteisena ja herkälle iholle sopivana luonnonkosmetiikkabrändinä, joten päätin kokeilla ja ostin paketin. 

Minun aikaa ja hermoja säästävä life hackini on ollut käyttää miedolla lämmöllä olevaa hiustenkuivaajaa noin viiden sekunnin ajan kylmävahaliuskan päällä (siis oikeasti vain hetken, vaha ei saa kuumentua liian kuumaksi), mikä toimii etenkin silloin, kun liuskasta on jäljellä enää minimaalisen pieni pala. Niin tein nytkin, sopivan kokoisen palan leikattuani ja kasvot huolellisesti pestyäni. 

Vaha tuntui selkeästi "kuivemmalta" kuin perinteinen Veet, mutta fiilis ensimmäisen kokeilukerran jälkeen oli paljon miellyttävämpi. Ihoon ei jäänyt kiinni vahariekaleita, iho ei punoittanut, kutissut tai muutoinkaan tuntunut aralta. Karvanpoistoteho (onko sellaista sanaa edes?) oli aavistuksen heikompi kuin Veetissä on, ja joitain hentoja yksittäisiä karvoja jouduin vielä nyppimään pinsetein, mutta yleistuntuma jäi silti reilusti plussan puolelle koska iho ei punoittanut tai kuumottanut kuten aiemmin. Kokeilemistani kotikonsteista tämä ekosertfioitu, parabeeniton ja hypoallergeeninen luonnonkosmetiikkatuote hakkaa käyttömukavuudellaan kaikki muut - mikä positiivinen yllättäjä! Tätä miellyttävämpi (ja tehokkaampi) on oikeastaan ollut vain sokerointi kauneushoitolassa (johon budjetti ei enää kerran kuussa taivu). 

Minä ostin oman pakettini tosiaankin lähi-Prismasta, josta löytyy todella hyvä ja kattava luonnonkosmetiikkatuotteiden valikoima, mutta verkkokaupoista Acorellen kylmävahaliuskoja (kasvoille) myy ainakin turkulainen luonnonkosmetiikan erikoisverkkokauppa Biodelly sekä Hyvinvoinnin tavaratalo

Sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) 

1 kommentti:

  1. Kiitos vinkistä! Olen miettinyt monasti että voikun olis helpompi tapa saada kulmat kuntoon (nyppimiseen nyppii..),muutenkin kuin käymällä kosmetologilla.. Prismaan siis! -I :)

    VastaaPoista