Social Media Icons

perjantai 23. lokakuuta 2015

Hyvä asiakaspalvelukokemus & talven huikea kenkäalevinkki

3 kommenttia , , , , Share It:


Minä, palvelualalla ennen äitiyslomaa työskennelleneenä, olen aika keskinkertainen asiakas. Sellainen, joka ei halua olla vaivaksi, joka pyytelee anteeksi ja joka nostaa pudonneet hintalaput paikoilleen. Lasten kanssa asioidessani en ihan tuon tuosta koe olevani myöskään se toivoituin asiakas - aveceinani kun on seinille hyppiviä ja jokaista myytävää tuotetta hipelöiviä metrin ja vajaan metrin mittaisia tyyppejä. Ihania poikkeuksia toki on: Stockmannin lastenosastolla kesällä saimme hyvin asiantuntevaa palvelua kärsivälliseltä myyjältä, joka avasi rooliasut paketeistaan, tarkasti varastosaldot ja hoiti reklamaation. Ipanaisella asioidessani olen saanut niin vaihtovaipan, avuliaan käsiparin, hyvää tuoteopastusta kuin ihan varsinaisen varasylinkin. Itäkeskuksen XXL Storessa olemme saaneet aina todella hyvää palvelua, koski se sitten oikeanlaisten salikenkien valintaa tai hyllystä puuttuvaa heijastinliiviä. Niin tänäänkin.

Monien muiden tavoin minut tavoitti (puskaradiolla kerhon pihassa) tieto alle kahdenkympin tarjouksessa myytävistä lasten Sorelin loskareista, ja aamuyhdeksän jälkeen istuinkin jo autossa. Lasten kenkäosastolta löytyi parveilevia asiakkaita ja myyjä, jolta tiedustelin tarjous-Sorelien tarkempaa hyllypaikkaa. Hän kertoi, että Sorelit oli myyty loppuun jo edellisenä päivänä (paitsi juniorikoossa - aikuinen ystävänikin 39 kengänkoolla osti itselleen pihakengät kahdellakympillä), mutta että he olivat vaihtamassa Sorelien tilalle vieläkin parempia Columbian talvikenkiä irrotettavalla huopavuorella ja täysin vedenpitävällä varrella - samaan alle kahdenkympin hintaan! Sain hyödyllisiä vinkkejä lasten talvikenkien valintaan, hyviä käyttökokemuksia ja avulias kenkäosaston myyjä etsi minulle, vauvan kanssa asioineelle, oikeat koot sekä värit, avasi paketit ja esitteli kengät - hänen mukaansa todellakin vielä alkuperäisiä tarjous-Soreleita paremmat talvikengät.

Koska olin ilman isompia lapsia liikkeellä, arvioin pakkauksen kyljessä annettujen senttimittojen ja silmämääräisen arvioni mukaan koot, ja painelin kassalle (okei, ehkä vähän hypistelin Reiman alle neljänkympin hintaan myytäviä tarjousuntuvatakkeja...). Kotona lasten kanssa kenkiä sovittaessani huomasin, että tytön kengät, tummanvioletit Columbian villavuoriset loskarit siis, olivat auttamattomasti pienet. Mietin pitkään, kehtaisinko soittaa tarjoustuotteen vaihdon vuoksi (palautusaikaahan on myyntikelposella tuotteella peräti 100 vuorokautta!), ja kehtasin. Kenkäosastolle suoraan ohjanneesta palvelunumerosta vastasi myyjä, joka hyväntuulisesti heti vastasi, että voi tietysti varata minulle kengät vaihtoa varten, vaikka kyse olikin tarjoustuotteesta. Ette arvaa, miten hyvältä tuntui tällainen pieni mutta merkittävä jousto - minä kun halusin ne kahdenkympin lämpimät ja vedenpitävät kengät, mutten lähteä tekemään vaihtoa kolmen lapsen kanssa, jos vaihtoehtona olisi odottaa miestä saapuvaksi kotiin ja lähteä illalla yksin.Miten pienet asiat voivatkaan tehdä päivästä paremman! Hyvän mielen vinkkinä siis teillekin: lasten Columbian Powderbug Plus-kengät (ainakin Itiksen XXL Storessa) alle kahdenkympin hintaan, ja paikan palveluasennekin on kohdallaan. Peukku! Näillä meillä oletettavasti tallustellaan kovemmilla pakkaskeleillä - villapohjasukan kanssa jos on oikein hyytävää. Lasten talvikamppeet vauvan superlämpimiä talvikenkiä (Columniankin kenkiä sai vasta koosta 25 alkaen) lukuunottamatta alkavat siis olla kasassa - niistä lisää myöhemmin.

Psst! Niitä tarjous-Soreleita näkyy kuitenkin löytyvän XXL:n verkkokaupasta, mikäli siis nimenomaan sellaisia mielii ostaa.

Tämä ei ole kaupallinen yhteistyö, vaan yhden ulkoiluhullun mutsin riemunkiljahdus.

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

3 kommenttia:

  1. Hyvä löytö! Itsekin olen saanut aina XXL:stä hyvää palvelua. Kerran metsästin tyttärelle tarjous skoottia (kirjoitetaanko se noin?!) ja tammistosta olivat hyvin avuliaita ja soittivat itikseen ja varasivat minulle tuotteen. Yleensä tarjoustuotteiden kohdalla joka paikassa vastaus että ei soitella eikä varata. Hyvä että joku viittii kehuakin hyvää asiakaspalvelua. Yleensä ne negatiiviset jutut tulee aina ilmi. Loskakelejä odotellessa ;) (not) -I :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä. Sorelit tilattu. :) ihanaa että joskus joku viittii kehua ja mainostaa ilman blogiyhteistyötäkin. ��T. Lukijasi

    VastaaPoista
  3. Kiitos palautteesta ja ihanista sanoista! Oli ilo palvella teitä! T. Stockmannin myyjä, blogiasi alusta asti lukenut ja yhä junassa pysyvä

    VastaaPoista