Social Media Icons

maanantai 21. syyskuuta 2015

Vegaanit tuotteet meikkipohjassa - uhka vai mahdollisuus?

2 kommenttia , , , Share It:

Meikkivoide ja puuteri saatu maahantuojalta, Natural Goods Companylta

Olen monta kertaa kertonut suosivani luonnonkosmetiikkaa ja keittiön tuotteita ihonhoidossa sikäli kuin voin. Kylpyhuonekaappini luottotuotteissa tärkeimpänä pidän laatua. Heivaan varisevat ripsivärit, tahmaisiksi hiukset jättävät shampoot ja pahalta haisevat tökötit. Päivittäisessä ihonhoidossa ja -puhdistuksessa käytän pääasiassa luonnonkosmetiikkasarjojen suosikkituotteitani, mutta värikosmetiikan eli meikkien suhteen olen ollut epäileväinen tähän saakka, koska aiemmat kokemukset luonnonkosmetiikkasarjojen meikkituotteista eivät ole olleet järisyttävän hienoja. 
Olen kokeillut useampaakin jauhemaista mineraalipuuteria, mutta tullut aina todenneeksi, etteivät ne kaikessa vaatimassaan työmäärässä ja täydellisen mataksi tekevinä sovi minulle, kuivaihoiselle. Ihoni on punakkuuten taipuva ja silmänaluseni ovat (olosuhteiden pakosta, heh) tummat, joten vaadin meikkipohjaltani hyvää peittävyyttä, mutta tietysti myös luonnollisuutta.Sain Natural goods companylta pienen verkkokaupan suosikkituotteista koostetun tuotepaketin, joka piti sisällään muun muassa heidän maahantuomansa Logonan meikkipuuterin ja Natural Finish-meikkivoiteen. Logonan keskitason peittävyyttä lupaava meikkivoide on vegaani, ja sisältää mm. kosteuttavaa jojoba-öljyä sekä karitevoita. Tuote on suunniteltu ikääntyvälle iholle, jonka vuoksi siihen varmaan ihastuinkin - kun nukkuu keskimäärin alle viisi tuntia yössä ja juoksee tukka putkella (ruuhka-)vuodesta toiseen, tulee minun tapauksessani huomanneeksi niitä väsymyksen merkkejä jo ennen kolmeakymmentä ikävuotta. Sad but true.
Oikea värisävy jännitti tietysti, koska yleensä saan kivijalkaliikkeissäkin etsiä sitä oikeaa, keltapohjaista meikkivoidetta, joka ei olisi liian tumma eikä liian vaalea. Yllätyksekseni meikkivoiteessa sävy 02, Light Beige, ja puuterissa sävy 01, Light Beige, sopi paremmin kuin hyvin vaalealle hipiälleni.

Meikkivoiteessa ensimmäisenä bongasin sen tuoksun. Todella miellyttävän, raikkaan tuoksun, jollaiseen en ole ikinä ennen törmännyt. Peittävyys meikkivoiteessa toden totta on keskitasoa, joten yönmustia silmäalusia tai todella punakoita poskia varten tarvitsin peitevoidetta, mutta helposti levittyvä ja ihon sävyyn hyvin sulautuva tuote kyllä lunasti paikkansa uutena kohtuuhintaisena suosikkina. Kivipuuteri kiinnitti meikin hyvin, mutta jätti ihon silti kosteutetun ja ilmavan tuntuiseksi. Puuteri antoi lisää peittävyyttä ja kauniin sävyn, mutta päivän mittaan sain lisäillä sitä pari kertaa kiillon ehkäisemiseksi.Harmikseni en ottanut kovinkaan kattavaa kuvamateriaalia ensimmäiseltä testikerralta, mutta parin viikon käytön jälkeen huomaan selkeän eron ihon kunnossa ja värissä. T-alueelle ilmestyvien finnien määrä on puolittunut ja iho ainakin oman kokemukseni mukaan näyttää tasaisemmalta, vaikka käytössä olleet tuotteet ovat olleet samat, Logonan meikkivoide ja kivipuuteri sekä Dermosilin peitevoidepaletti ja Dr. Hauschkan ripsiväri.

Jos vegaanin värikosmetiikan (tai luonnonkosmetiikan yleensä) kokeileminen kiinnostaa, kannattaa tsekata Natural Goods Companylla meneillään oleva ale, jossa on paljon tuotteita 30-60% alennuksella. Esimerkiksi muutenkin jo kohtuullisen hintaiselle Logonan meikkivoiteelle tulee alessa hintaa reilut 13 euroa, Logonan kivipuuterille vajaat 14 euroa. Pohjustustuotteita löytyi alesta muutoinkin runsain mitoin eri sävyissä ja eri brändeiltä, mutta minulta siis peukku tälle edullisemmasta päästä löytyvälle, Natural Goods Companyn maahantuomalle Logonalle.

Vinkkinä vielä, että valikoidut Weledan tuotteet ovat 60% alennuksessa, ja fanittamani brändin aletuotteista löytyy näemmä esimerkiksi synnytykseen valmistautumisöljy alle 7,50 eurolla.  Toinen tykkäämäni, laadukkaan ja hinta-laatusuhteisen luonnonkosmetiikkabrändin Madaran tuotteet näkyvät olevan 20-30% alennuksessa - myös ne uudet Noora Shinglerin nokkostuotteet (-20%) ja maailman paras luonnonkosmetiikkasarjan dödö, Madaran alumiiniton Bio-active deodorant.

Kaikki syysalen tuotteet löydät täältä.

Sisältää mainoslinkkejä. Meikkituotteet saatu. 

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

2 kommenttia:

  1. Saanko vielä varmistaa? Eikö Naturals good companyn alet olleet - 60% asti? En itse törmännyt - 70% tuotteisiin? Luin taas toisesta blogista, että nokkostuotteet olisivat -20% eikä - 30%. Noloa kysyä, mutta jäi häiritsemään, että olenko ollut höpö...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, anteeksi, sinne näemmä jäi pari typoa! :D Tarkoitukseni oli kirjoittaa -20-30%. 70% alennuksia muistan nähneeni Natural Goods Companylla aiemmin, joten se sekoitti oman nupin näemmä yhtenä pimeänä yönä jolloin postausta tein. Pahoitteluni!

      Poista