Social Media Icons

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Välikauden uudet & vanhat suosikit

2 kommenttia , , , Share It:

Crocsin kumisaappaat saatu osana Crocs Test Squad-kampanjaa. 

Tällä syyskaudella meillä on ulkovaatteiden ja kenkien suhteen luotettu vanhoihin tuttuihin luottopopoihin ja fiilistelty uusilla suosikeilla.  Luottokenkien virkaa välikauden kurakeleillä ovat tietysti toimittaneet Crocsin testivoittajasaappaat (Crocs Test Squadin myötä saadut), Handle It Rain-kumpparit, jotka ovat amerikkalaiselle Crocsille ominaisesti hyvien kevyet. Koska vietämme ison osan vuodesta eri puolilla Suomea mökkeillen ja lapset tykkäävät eniten takapihan metsässä remuamisesta, on meillä kumisaappaita melkoinen rivi eteisessä. Lapset, ja etenkin 2,5-vuotias Armas, pukevat kuitenkin mieluiten nämä Handle Itit. Tukevat ja hyvin aikuisenkin käteen sopivat lenkit helpottavat pukemista ja selvästi tavankumisaapasta kapeampi varsi tekevät saappaista hyvin istuvat, eivätkä saappaat näin ollen jää kiinni kiipeilytelineisiin tai mutalammikoihin. Saappaan ulkopinta on tavallisesta kumisaappaasta poiketen vähän nahkean tuntuinen, ja haalarin lahje pysyykin hyvin saappaan päällä. 
Meiltä siis iso peukku näille - vieläkin!


Välikauteen ostin kesällä aleista kokeilumielessä paljon kehutut, kovempaan kulutukseen suunnitellut Reiman Kiddo-tuoteperheen värikkäät haalarit, joissa on hyväntuntuiset vahvikkeet pepussa ja polvissa, pukemista helpottavat vetoketjut lahkeissa ja hyvät heijastimet. Haalarit ovat paitsi kivan näköiset, myös hyvin toiminnalliset ja käyttöön suunnitellut. Pienemmässä haalareista, 104cm-kokoisesta, löytyy esimerkiksi henkselit haalarin sisäpuolelta, jolloin haalarin voi laskea kauppareissulla tai vaikkapa pikaista käsien pesua varten alas ilman että hihat raahaavat lattioita. Samaisesta haalarista löytyy myös kiristysmahdollisuus vyötäröltä, jota arvostan, koska ostin haalarin sellaisella kasvunvaralla, että se mennee vielä ensi vuoden syksynäkin. 
Kylpyhuoneremonttievakon aikaan miehen vanhempien luona ollessa anoppini lähti kaksivuotiaan poikamme kanssa ulos, ja metsäretken lopuksi taivas aukeni. Armas meuhasi tunnin ojan reunalla rankkasateessa ilman aiettakaan kuulla suostutteluja lähteä sisään. Sisään tullessaan anoppini, joka harvemmin kommentoi lastenvaatteitamme, hämmentyneenä kertoi, kuinka oli kysynyt monta kertaa, että ovatko sisävaatteet varmasti vielä kuivat, ja kuinka hän sisään tullessaan totesi poikani tavoin, että kuivat ovat. Vain trikoinen pipo oli kastunut hieman otsalta, koska päähän vedetystä hupusta huolimatta satoi rankasti. 

Kuosilliset haalarit ovat olleet hyvin armollisia, mitä tulee "mutalöllö"-leikkeihin, hiekkalaatikolla rypemiseen ja heppatallivisiitteihin - niissä ei yksinkertaisesti vain näy lika kuten yksivärisessä haalarissa näkyisi. Ja sehän sopii tällaiselle laiskalla haalarien huoltajalle, joka satunnaisesti suihkuttaa haalarit puhtaaksi ja pesee ne pari-kolme kertaa kaudessa. 
Meillä ei ole "ykköshaalareita" tai erillisiä pukuja rymyämistä varten, vaan näillä mennään niin kerhossa, kotipihalla, hevostallilla kuin metsässäkin. 

Ensialkuun suhtauduin edullisemman, mutta leikki-ikäisille suunnitellun Kiddo-sarjan tuotteisiin vähän skeptisesti, mutta viimetalvisen, ihan kaiken kestäneen, kaverilta ostetun käytetyn Reima Kiddon ja näiden jälkeen en voi kuin suositella. Meillä kävi mäihä, kun löysin nämä viidenkympin hintaan alesta, mutta sadan euron normaalihintakin tuntuu laatuun ja käytettävyyteen nähden tosi kohtuulliselta. Talvihaalareissa hinta näkyy olevan Reimashopissa hieman enemmän, maksimissaan (normihintaisena) 110 euroa, ja aika monta settiä ja haalaria on sekä välikauteen että talveen alessakin

Sisältää mainoslinkkejä. Saappaat saatu. 

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi)

2 kommenttia:

  1. Meilläkin vannotaan Reiman nimeen - juuri kotiuduttiin lätäkköleikeistä ja totesin sisävaatteet täysin kuiviksi, vaikka kaksivuotias makasi maailman suurimmassa lätäkössä mahallaan. Käytössä siis oli Reimatecin vk-haalari ja hanskat.
    Miinusta Reimalle huonoista, vaikeakäyttöisistä nettisivuista, joilta ei varsinkaan mobiililaitteella näe koko valikoimaa mitenkään. Siksi olen aina ostanut Reimani jälleenmyyjiltä, kun en tuskastuneena saa nettisivujaan toimimaan.
    -Juttayy

    VastaaPoista
  2. Me ostettiin kans poitsulle tuo sama haalari ja on kyl kivan värinen, olipa sit tytsykin kasunnut ja piti hälle ostaa sama puku tyttövärissä kun oli kerta molemmat -30% alessa. Mä en ole mitään muita edes harkinut ostavani kuin Reimaa, sen verran hyvät ovat aina olleet. Tytsylle erehdyin rymypuvuksi hankkimaan kaverilta halvalla Lassien vk-puvun ja kappas kun olikin päästänyt kosteuden sisälle....

    VastaaPoista