Social Media Icons

perjantai 11. syyskuuta 2015

Helsinki Design Weekin Lasten viikonloppu & Little Market

1 kommentti , , , Share It:

Kuvat Aino Huovio.

Ilmojen viiletessä ja pihan tyhjentyessä fiilistellään meilläkin aiempaa enemmän leikkitreffeillä, spontaanilla kahvitteluseuralla, takapihan metsään suuntautuvilla retkillä ja monesti myös erilaisilla tapahtumilla ja paikoilla. Tänä viikonloppuna meillä on ohjelmassa ainakin Habitare-messut äitini kanssa, Ärrä-juhlat kaverilla, 
 ja Jellystones-kutsut meillä. Jos vain ehditään kaikelta sosiaalistumiselta, ja palautettavien koulutehtävien vääntämiseltä, suuntaamme mekin Helsinki Design Weekin omaan Lasten viikonloppuun ja erityisesti sen yhteydessä pidettävään Little Marketiin, jossa on kivoja näytteilleasettajia lasten sisustuksen ja vaatetuksen parista. 

HDW:n sivuilla tapahtumaa kuvaillaan näin:

Helsinki Design Weekin Lasten viikonlopussa on tarjolla muotoilu- ja arkkitehtuuriaiheista tekemistä kaiken ikäisille. Kolmatta kertaa järjestettävä ja koko ajan kasvava koko perheen muotoilutapahtuma ottaa tänä vuonna haltuun Suvilahden Kattilahallin. Koko perheen muotoilutapahtuma keskittyy tulevaisuuden muotoilun tekijöihin ja käyttäjiin – lapsiin. Työpajoissa minimuotoilijat pääsevät testaamaan muotoilijan työtä alan ammattilaisten johdolla.
Lasten viikonlopun ohjelma lauantaina ja sunnuntaina 12.-13.9.:
Little Market -myyntitapahtumasta voi tehdä löytöjä koko viikonlopun ajan. 
VAIN LAUANTAINA 12.9. 
VAIN SUNNUNTAINA 13.9. 

 

Little Marketin myyjälistalta löytyi monta vanhaa tuttua suosikkia, ja sitten ihan uusia, erikoisia nimiä. Verkkokaupoissa lähinnä shoppailevana ainakin katsastaisin lastenvaatevalmistajien edelliskausien alekappaleet, erikoistarjoukset ja varmaan rohkeammin uskaltaisin kokeilla uusiakin brändejä, kun paikan päällä shoppaillessa tietysti säästää ne postikulut.

Lähes kaikki fanittamani, melko nuoret lastenvaatebrändit (Metsola, Aarrekid, Papustories ja Mainio) löytyvät Little Marketista, ja sisustustuotteiden saraltakin löytyy aina lastenhuoneen kalusteista seinäjulisteisiin, kortteihin ja naulakoihin sekä hyllyihin. Esimerkiksi puolentoista viikon takaisessa arvontapostauksessani esittelemäni Trescixsin kohtuuhintaiset, freesit ja lapsekkaat sisustustuotteet löytyvät Maxplayn pisteeltä (muistattehan, että teille on nyt syyskuun ajan varattuna myös 15% alennus Maxplayn verkkokauppaan, jonka saatte koodilla LUMO).

Kaikki Little Marketin myyjät löydät tältä listalta.

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

1 kommentti:

  1. Hoplaa! Hyvä muistutus tapahtumasta! Meinasin itsekin lähteä esikoisen kanssa tuonne ja isukki saa lähteä vaunuttelemaan pitkin Sörnäisten rantatietä kuopuksen kanssa :) Saas nähdä onko paljon hyviä löytöjä tiedossa;) Iina

    VastaaPoista