Social Media Icons

sunnuntai 16. elokuuta 2015

Viikon aletärpit

5 kommenttia Share It:
Elokuun alennusmyynneissä rekit alkavat tyhjentyä ja koot loppua. Mekin olemme aika tehokkaasti kantaneet kassoille punaisin hintalapuin varustettuja tuikitarpeellisia juttuja kevättakeista talvivaatteisiin ja lempifarkkuihin.


Metsolan Pop up shopissa kauppakeskus Jumbossa Vantaalla myydään viimeiset aletuotteet entistäkin edullisemmin (nimimerkillä kuukausi sitten Metsolassa shoppaillut), ja nyt kaikki aletuotteet ovat vieläpä huikealla ota 3, maksa 2-tarjouksella! Minä ostin viimeksi kutkuttamaan jääneen valkoisen frillateepparin esikoiselle ja ribbibodyn sekä legginssit kuopukselle, hintaa löydöille jäi noin 24 euroa! Erityisen hyvin näytti olevan aikuisten vaatteita, isoja kokoja (128, 134...) sekä hajanainen lajitelma vauvojen myssyjä, ja mekkoja pikkutaaperoille.

(Lasten Jumbo-alevinkkinä muuten mainittakoon sekin, että löysimme neljävuotiaan hartaasti toivoman puisen nukkekodin kalusteineen ja hahmoineen kolmellakympillä Prisman lelualesta.)


Tänä kesänä ensimmäistä kertaa myyntiin Suomeen tulleet Paezit (tai oikeastaan valikoitu erä edellisten kausien helmiä) myydään myös uuden syysmalliston tieltä alehinnoin pois. Puuvillakankaisissa kengissä on ohut pohja ja nahkainen sisäpohja, jonka luvataan muotoutuvan kuudessa tunnissa täydellisesti jalkaan sopivaksi. Itse pidän tukevammista ja paksumman tuntuisista kengistä, mutta esimerkiksi mieheni on monien hipsterikavereidemme tavoin ihastunut (saatuihin) Paezeihin niiden keveyden ja hyvän istuvuuden vuoksi, ja moni käyttääkin Paezeja esimerkiksi sisätöissä kevyinä ja mukavina "työtossuina". Kaikki ale-Paezit löydät täältä.

Hauskaa sunnuntaita!

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

5 kommenttia:

 1. En haluaisi valittaa mutta oikeesti hei, laskeppa huviksesi moniko postaus viimeisestä kymmenestä on lastenvaatemainoksia. Ei ole tietenkään pakko lukea, ei. Mutta tää alkaa jo oleen ihan vitsi. Kerrotko vielä vähän lisää Reiman uv-vaatteista tai Noshin kutsuista? Saako tästä oikeasti niin paljon rahaa että kannattaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävää, että koet asian noin. Kirjoitan blogissani minua kiinnostavista aiheista ja olen tietoisesti rajannut lapsia ja yksityisempiä asioita blogin ulkopuolelle. Lastenvaatepostaukset, alevinkit ja arvonnat ovat blogini luetuimpia ja jaetuimpia postauksia, ja toki kolmen lapsen äitinä minullekin ajankohtaisia. Nosh tai Metsola ei maksa minulle minkäänlaisia komissioita, palkkiota, en saa tuotteita (mikäli emännänalennusta Nosh-kutsuja järjestettäessä ei lasketa? Senhän saavat kaikki kutsujärjestäjät) enkä lehdistötiedotteita. Olen ostanut Noshin vaatteita kesän ja syksyn aikana ihan omilla 350 eurolla ja Metsolaa pop-up-shopista (josta nyt vinkkasinkin) useammalla kympillä - ihan samaan hintaan kuin kaikki muutkin, samoin Reiman ulkovaatteet, UV-vaatteet tosin saimme. Monesti näissä mainoskeskusteluissa unohtuu se, että myös minä itse ostan lapsilleni vaatteita, bongailen aleja ja vinkkaan niistä mieluusti teillekin - ihan ilman erillistä rahakorvausta. :) Nyt kieltämättä olen kirjoittanut lastenvaatteista paljon, koska aihe on ollut itselleni ajankohtainen ja meillä on hankittu vaatetta kauden alesta tulevaa kerhovuotta silmällä pitäen.

   Poista
 2. Niin, ja piti vielä sanoa, että mitä tulee esimerkiksi Nosh-kutsuihin, joista postaan melkeinpä aina, niin edustaja on ystäväni ja Nosh-kutsupostaukset keräävät paljon lukijoita, kommentointia ja jakoja. Ja siihen kai tässä hommassa pyritään. ;)

  VastaaPoista
 3. Niin, nää on niin näitä: itse palasin nimenomaan etsimään Nosh -postausta, kun sain hetki sitten kutsun ekoille kutsuilleni ja ajattelin hiukan tutustua asiaan ennen niitä. Myönnän että jossain vaiheessa Reimaa meinasi tulla korvistakin, koska samoja aleja bongailtiin niin monissa mammablogeissa ja samat uv- paidat olivat lähteneet jakoon useaan lukemaani blogiin. Tämä ei minusta kuitenkaan ole mikään suuren luokan ongelma: ensinnäkin sama ärsytys toistuu myös monen muun merkin/tuotteen kohdalla kun on aloitettu näkyvä mainoskampanja ja lähes sama postaus on viikon sisällä isossa osassa lukemistani blogeista -mutta tämä ei koskaan ole yksittäiden bloggaajan vika vaan mainostajan valinta (ja huomaan kyllä vyörytyksen toimivan alitajuisesti itseenikin,vaikka raja onkin hiuksenhieno "en koskaan osta ainakaan näitä koska mainonta on niin ärsyttävää" -reaktion ja "pitäisköhän tätä nyt sittenkin kokeilla" -ajatuksen välillä). Toisekseen jos tuntuu että nää vinkit on jo niin nähty, niin sitten vain en lue koko postausta: bloglovinista näkee kuitenkin postauksen suunnan usein aika hyvin ilman että sitä tarvitsee edes klikata auki jos ei halua.
  Minusta tämä nyt vain kuuluu blogien luonteeseen ja mainospostauksetkin on mahdollista tehdä hyvin tai huonosti. Minusta sinun versiosi kuuluvat siihen hyvin -kategoriaan, vaikka en luekaan niitä jotka eivä kiinnosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (Ja apua mitä kirjoitusvirheitä, tuli tuo neiti tuohon hiukan häiritsemään keskittymistä ;))

   Poista