Social Media Icons

maanantai 10. elokuuta 2015

Reiman syksy & talvi


Vieläköhän mahtuu blogiin vähän lastenvaateuutuksilla fiilistelyä? Meillä kun on tänä vuonna ollut pitkästä aikaa tilanne, että lastenvaatteilla ja lastenvaateostoksilla on ihan aidosti ja tarpeellisesti fiilistelty, punnittu hankintoja ja pohdittu kokoja. Sillä kun perheessä on kolme aika pienellä ikäerolla syntynyttä lasta, on vaatettakin. Ja on kuulkaas ollut niin paljon ja niin hyvin, ettei ole ollut varsinaista tarvetta hankkia lisää - kun vaate on jäänyt yhdelle pieneksi, on se ollut seuraavalle jo sopivan kokoinen. Ja tietysti lähtökohtaisesti meillä pyritään hankkimaan sisä-ja ulkovaatteet mahdollisuuksien mukaan pitkällä käyttöiällä. Näin ollen esikoisella oli sama Ticketin välikausitakki neljä kautta, ja samat toppavaatteetkin menivät kaksi talvea. Jos jotain olen siis tullut kahden vauvavuoden jälkeen ja paljon lasten kanssa ulkoillessa huomanneeksi, niin sen, että hyvät ulkovaatteet ovat kultaakin kalliimmat. Lämpöiset, vettä pitävät, pesuja kestävät, hyvän malliset, hyvän tuntuiset päällä. 

Meistä tuli Reima-faneja yhden oikeastaan kaverilta kakkoshaalariksi ostetun toppahaalarin jälkeen. Miksikö? Järkevän mitoituksen, hyvän kulutuksenkestävyyden ja pienien, loistavien yksityiskohtien vuoksi. Hihansuut olivat riittävän isot (vrt. Ticket), jotta hanskat sai kätevästi pihallakin takaisin käteen, lahkeen alle mahtui hyvin toppasaapas, vetoketju kesti aika karuakin kohtelua (ne nimittäin ovat hajonneet meillä aiemmin tosi herkästi) ja ennen kaikkea: mitoitus oli pitkäselkäiselle suomalaislapselle mitä mainioin ja haalari riittävän kapea ostettavaksi reilummassa koossa, mutta jonka alle kuitenkin mahtui paukkupakkasilla välikerrasto. 
Ostin heinäkuun aleista uudet välikausikamppeet kaikille, isommille ostin jo ennen juhannusta edellistalven juhlavuosisetit, nostalgiaa henkivät, ihanat, ihanat Taag-takit ja -housut (löytyy välikausitakkeina vielä täältä). Meillä on edelleen etsinnässä varsinainen talvihaalari kerhopäiviin talvella 4,5-vuotiaalle, ja vaikka toivon, että löytäisin hyvän ja tytärtäkin miellyttävän yksilön alesta, olen selaillut syksyn ja talven uutuuksia Reimashopissa. 

Ja ne ovat ihania. 

Reiman 2015-2016 syksy-talvimallistossa minua ihastuttavat reippaat värit ja hienoinen häivähdys retroa leikkauksissa, kuoseissa ja yksityiskohdissa. Etenkin postauksen toisessa kuvassa näkyvä Vacalis-toppahaalari (74-92cm-koossa mallin on Fangan). Neljävee ei yksiväriselle, 70-lukua henkivälle haalarille antanut suuren suurta arvostusta, mutta voi vitsi, minusta se on ihan mielettömän makea, normaalihinta alle satasen (vesipylväs 10 000) ja värivalikoimakin aika ihana!


Yksi kuosillinen ihana uutuus oli Reimatecin Fox-kuosinen tuoteperhe, jonka lapsi myös torppasi liian sinisenä ja liian pikkuvelimäisenä

Luultavasti ostoskoriin päätyy jokin oikein ankaraan kulutukseen ja nimenomaan leikki-ikäiselle suunniteltu Kiddo-sarjan haalareista, koska niistä meillä on hyviä kokemuksia ja Kiddot ostin välikauteenkin

Summa summarum: Reiman syysuutuksissa on jotain uutta, jotain vanhaa, jotain raikasta. Tykkään! Entäs te?

Sisältää mainoslinkkejä. 

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

1 kommentti: