Social Media Icons

tiistai 11. elokuuta 2015

Like father, like son

Ei kommentteja , , , , , Share It:

Vaikka meillä ei lapsia pyritäkään pukemaan Alexander Stubb-henkeen pikkuaikuisiksi mätsääviin slipovereihin, tulee lastenkin vaatekaappeihin hankittua samanlaisia vetimiä, kuin omaansakin. Yhdeksän kilon täytöllä olevassa pyykkikoneessa pyörii tuon tuosta mustavalkoista raitaa koosta 74 kokoon XL, ja lähestulkoon koko kesän olemme kaikki kulkeneet joko paljain jaloin tai clogeissa, eli Crocsin klassikkopistokkaissa.Kesän mittaan ihastusta ja hämmästystä ovat puistossa herättäneet mieheni Henkan ja vanhemman, 2,5-vuotiaan poikani alkukesästä Crocsilta saadut räväkän reippaat Classic Burger-clogit. Vastikään myyntiin verkkokauppaan tulleet clogit ovat olleet kesän helpoimmat kengät - niissä ei näy pöly eikä lika niiden villin kuosin vuoksi, ja ne on ollut helpot huuhtaista hanan alla tarvittaessa puhtaiksi.
Meillä clogeilla on kuljettu aina märkään kumisaapas-välikausikenkäkauteen saakka, sillä etenkin kuvan kaksivuotias on a) vielä opetteluvaiheessa nauhakenkien ja Cientojenkin pukemisen suhteen b) niin kärsimätön eikä c) kelpuuta apua pukemishommissa.

Ei tarvinne sanoa, että nämä ovat etenkin parivuotiaan pojan suosikkikengät. Lempiasustehan on supersankarikuosinen snapback (jollaista ei muuten löydy isältään, ei supersankareilla eikä ilman) ja lempitakki on R-Collectionin anorakki. Muutoin lempivaatteisiin kuuluu vain nopeita autoja, poliiseja, paloautoja tai liikennevalot.
PS. Crocsilla näkyy olevan meneillään nyt useamman parin ostajalle tarjous, jossa on erä valikoituja tuotteita clogeista talvikenkiin, testivoittajasaappaisiin ja kesäkenkiin. Lasten erilaisia clogeja löytyi Kätyreistä Mikki Hiireen ja Spidermaniin, kokojakin näytti olevan hyvin! Kun ostaa vähintään kaksi paria, saa edullisemman parin puoleen hintaan. Tarjoustuotteiden valikoiman näet täältä. Clogit on siitä helpot ostettavat ensi kesällekin, että vähän reilumpi käyntivara ei haittaa hyvin paikallaan pysyvän kantaremmin vuoksi, ja toisaalta vähän naftikin kenkä menee tyypistä riippuen ilman remmiä. Leveän ja tilavan lestin vuoksi meillä ollaan käytetty clogeja (sikäli kun kengät nyt kesällä ovat jalassa - siis oman pihan ja mökin ulkopuolella) joka kesänä, koska ne istuvat vähän pulleaankin lötköjalkaan, heh!

Sisältää mainoslinkkejä. Kengät saatu. 

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti