Social Media Icons

tiistai 18. elokuuta 2015

Kun suunnitelmat muuttuvat

8 kommenttia , , Share It:
Olen viime vuosina huomannut, kuinka asiat, ongelmat ja muutokset tulevat isoina ryppäinä, ja kuinka joskus on vain parempi antautua virran vietäväksi. Todeta, että nyt on näin. 

Lapsilla alkaa tällä viikolla kerho. Miehellä koulu ensi viikolla, minulla myös (!). Ja ensi viikolla me muutamme kotoamme pois. Vähäksi aikaa vain, mutta kuitenkin. Putkiremontin yhteydessä pari vuotta sitten tehdyssä kylpyhuoneen lattiassa on rakennusvirhe, ja koko lattia joudutaan purkamaan. Koska samassa tilassa on kodin ainoa vessa ja kotona kolme pientä lasta, emme voi asua kotona sillä välin. Harmillisesti rempan ajankohta vain osuu koulu-ja kerhoteiden alkuun, aikaan, jolloin muutenkin opeteltaisiin uutta alkua ja uudenlaisia rutiineja pitkän kesän jälkeen.

Ensi viikon suunnitelmat menivät siis aika lailla uusiksi. Tai jos eivät ihan uusiksi, niin ainakin vähän hullunkurisemmiksi kerhomatkojen ynnä muiden osalta. Viikonloppuna minä pakkailen siis yksin kasseja ja ensi viikolla puistoillaan eri kaupungissa. Lapset ovat enemmän kuin innoissaan - onhan mummilla koira, kahluuallas terassilla ja sauna.

Silti jännittää.

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

8 kommenttia:

 1. No huh. Millainen rakennusvirhe, puutteellinen kosteuseristys? Mikä firma teki, miten huomasitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja jos mun mies ois tossa tilanteessa jättänyt mut pakkaamaan yksin, niin siitä ei ois kyllä millään kynttiläiltapaloilla selvitty...

   Poista
  2. En halua mainita yrityksen nimeä, mutta kaadot on pielessä ja vesi jää lillumaan lattialle. Se on ollut tiedossa jo ihan remontin valmistuttua, mutta asian korjaaminen on vienyt aikaa. :/

   Poista
 2. Oih. Mutta saman kasautumisongelman olen huomanut kyllä itsekin. Voimia, ottakaa tilanne seikkailuna :D *huono piristys mutta yritys kumminkin :D* Tsemppiä opiskeluihin, mitä sä opsikelet (vai onko se asia jota et halua tuoda ilmi, siinä tapauksessa sori kysymys, sivuuta se, mutta olen senverran tyhjäpää että kysyin kun en ole varma oletko siitä maininnut ;D )! Meillä meni kerran viikossa olevaan kerhoon tänää ekaa kertaa ikinä tuo 5v poika. Pikkuveli 2v itki kuin rantapiru sen perään ja minä olin yhden lapsen kanssa hetken ihan hämilläni. Voi elämä :P

  VastaaPoista
 3. Teillä elämä menee kyllä vauhdikkain kääntein :D tsemppiä koulu ja kerhotielle uudesta (väliaikaisesta) osoitteesta! Mitä lähdet itse opiskelemaan? :)

  VastaaPoista
 4. Vastaan tähän kun ylemmäs ei oo painiketta. On kyl ollu ammattitaidoton laatoittaja, kaadot kun osaa tehdä sokea apinakin yleensä. Eikö valvojakaan huomannut ajoissa?

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä! Vaikutatte tän blogin perusteella ihan superperheeltä, kyllä te selviätte. Tsemppiä opiskeluun sekä sulle että Henkalle!

  VastaaPoista